Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, ppaio είπε

To Λαθος βρισκεται στο γεγονος οτι επελεξες μια πολυκατοικια με 10 διαμερισματα...Καλη τυχη στην συνεννόηση 

Χαχαχα Η πλακα είναι πως σε αλλο σπιτι που ημουν με 58 διαμερισματα σχεδον ολο το οικοδομικο τετραγωνο, δεν υπηρχε ποτε προβλημα και βεβαια τα κοινοχρηστα ηταν πολυ λιγα ελαχιστα θα ελεγα και με λαμπες πυρακτωσεως τις παλιες δηλαδη. Αλλα το σημαντικο Ειχε υπογειο απλα και δεν ειχε αποθηκες με κοινοχρηστο απλα 3 λαμπες στο υπογειο και ενα μερος το οποιο ηταν αχρηστο και κανενας δεν το χρησιμοποιουσε περα απο τα ρολογια και αποχετευσης και υδρευση..

Ειπα να παω με λιγα διαμερισματα για να ειναι ποιο ησυχα.. Και παλι πραγματικα αν θελετε να πιστεψετε στο προηγουμενο δεν ακουγοταν τιποτα ενω εδω καθε μερα γιενται παρτι απο φασαρια .. δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.. Πριν σπιτι του 70 και τωρα σπιτι 2005.. ?

Η εγω ειμαι περιεργος η οντως θα βρω το προβλημα εστω και αν μου κοστισει.. Δεν την μπορω την αδικια ..
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω και το ειπα στην συνελευση, ολοι συμφωνησαμε και παλι βλεπω τα ιδια σκατα, ενω εχουμε 20 ντουι για λαμπες αυτος βαζει τις μισες και του ειπαμε να τις βαλει ολες.. οχι λεει καινε πολυ (ο διαχειριστης) γενικα κατι δεν μου αρεσει σε αυτον απο πολλες αποψεις και απο την πρωτη στιγμη

Οταν πρωτοηρθα ειδα οτι καθε μερα παρκαρε και σε αλλο παρκινγ μεχρι μετα απο ενα χρονο νομιζα πως ηταν δικα του και τελικα εκανε ας το πουμε εκμεταλευση .. Για ποιον λογο ? Ανωμαλια ? Καθε οροφος εχει το δικο του παρκινγ και απλα καταλαβα πως απο μερικα διαμερισματα (απο παππουδες) απλα δεν ρωτουσε και το εβαζε οπου ηθελε. Μεχρι που ρωτησα καποια κυρια ηλικιωμενη αν το νοικιαζει γιατι εχω δυο αυτοκινητα να το νοικιασω και οντως δηλαδη απο τοτε το βαζει στα αλλα δυο ..
Τι φαση ? Πονηρος ? Εξυπνος ? Ηλιθιος ?

Επεξ/σία από xaloulis90
  • Sad 1
Δημοσ.

Ειμαι σε πολυκατοικια με 4 διαμερισματα.Αυτος που την εχτισε εχει το ρετιρε και λειπει 20 χρονια. Ειμαι εγω ιδιοκτητης και οι αλλοι δυο ενοικιαστες και η συνεννοηση ειναι ζορικη. Δεν θελω να σκεφτομαι τα 10 διαμερισματα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω Πιστευω πως η σωστη διαχηρειση των ενοικιαστων ειναι τα σωστα-αυστηρα συμβολαια. Ωστε δυσκολα να μπορει να κανει κατι ας το πουμε παραλογο. 

Εχω παραδειγματα σχετικα με αυτο και το εχω παρατηρησει οπου υπαρχει συμβολαιο υπογεγραμμενο με πολλους κανονες προσεχουν πολοι περισσοτερο απο οτι ενα συμβολαιο του περιπτερου (του κολου) σορρυ κιοαλας.

Δεν ειπα οτι ειμαι ιδιοκτητης και στα δυο σπιτια οπου αναφερα και το προηγουμενο το νοικιαζω. Ηρθαν αρκετα ατομα να το νοικιασουν αλλα δεν το νοικιαζεις στον πρωτο τυχαιο, ετσι τουλαχιστον εγω κανω βλεπεις ο αλλος ποιος ειναι με μια πρωτη επαφη και με τις λεξεις που λεει ..

Χαρακτηριστικα θυμαμαι ενα ζευγαρι που ηρθε και η πρωτη κουβεντα ηταν πριν μπουμε στο σπιτι πως το ζητω ακριβα και αμεσως σταματησα και τους ειπα πως τελικα αποφασισα να μην το νοικιασω και εχουν δικιο, δηλαδη τους εδιωξα με τον τροπο μου η οπως θες πες το...

Ηρθε ενα φοιτητης ο οποιος ηταν ενα περιεργο στυλακι φαινοταν απο πολλα εξαρχης αυτο που λεω και δεν τον κρινω μονο απο εκει αλλα και απο τον τροπο που μιλουσε και μολις του εδειξα τους ορους μου ειπε πως με καποιους ειμαι πολυ αυστηρος, του απαντησα πως αυτοι ειναι και μου λεει φοτητης ειμαι και μπορει να κανω και ενα παρτι και να σπασω και ενα φωτιστικο και λοιπα. Ενα ορος στο συμβολαιο εγραφα πως οποιαδηποτε ζημια γινει μετα την παραδοση του σπιτιου που συνοδευοταν απο φωτογραφιες θα την χρεωνοταν και δεν του αρεσε..
Σορρυ ρε μεγαλε μην αγορασαμε σπιτι να το παρεις ρολοι και να μας το παρατησεις ξεκουρδιστο. 

Τεσπα πολλα παιζουν ρολο στο να βρεις καλο ενοικιαστη ..

Αυτην την στιγμη εχω μια κοπελα φοιτητρια πολυ ευγενικη εδω και 3 χρονια και μαλιστα περασε και η ξαδερφη της στο ιδιο πανεπιστημιο και με πηρε τηλεφωνο να μου πει πως ηθελαν να μεινουν μαζι και ποσο θα τους κοστιζε και λοιπα. Ειμαι ανθρωπος ο οποιος δεν με ενδιαφερει ποσσα ατομα θα ειναι μεσα αρκει να ειναι σωστοι και φερεγγυοι, οποτε δεν εκανα καμια αυξηση και χαρηκανε ιδιαιτερα.

Επεξ/σία από xaloulis90
  • Like 4
Δημοσ.

Μήπως δεν έχεις σκεφτεί ότι τα δημοτικά τέλη στο κοινόχρηστο είναι πολύ μα πολύ δυσανάλογα  ακριβά σε πολλούς δήμους? Έχεις δει το λογαριασμό και ξέρεις ότι είναι τόσες οι κιλοβατώρες ή απλά από το ποσό? Διότι στη Νέα Σμύρνη ας πούμε στο κοινόχρηστο σκάνε κάτι περιποιημένοι λογαριασμοί που είναι το 70-80% τέλη μόνο.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ppaio είπε

To Λαθος βρισκεται στο γεγονος οτι επελεξες μια πολυκατοικια με 10 διαμερισματα...Καλη τυχη στην συνεννόηση 

επρεπε να παει σε 24  διαμεριματων οικοδομη η σε 50 διαμερισματων και να μην βγαζει ακρη με τιποτα? 10 διαμερισματα ειναι ιδανικα. η αυξημενη καταναλωση μπορει να ειναι απο το ασανσερ. σε εμας απο εκει ειναι. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, xaloulis90 είπε

Αυτην την στιγμη εχω μια κοπελα φοιτητρια πολυ ευγενικη εδω και 3 χρονια και μαλιστα περασε και η ξαδερφη της στο ιδιο πανεπιστημιο και με πηρε τηλεφωνο να μου πει πως ηθελαν να μεινουν μαζι και ποσο θα τους κοστιζε και λοιπα. Ειμαι ανθρωπος ο οποιος δεν με ενδιαφερει ποσσα ατομα θα ειναι μεσα αρκει να ειναι σωστοι και φερεγγυοι, οποτε δεν εκανα καμια αυξηση και χαρηκανε ιδιαιτερα.

Αν είχες κάναν φοιτητή θα έφερνε τη γκόμενα για μήνες και δε θα σε ρωτούσε καν...γι'αυτό πολλοί βάζουν μόνο γυναίκες.. αλλά κι εγώ νοικιάζω σε μια νησιοτησα , και φέρνει συνεχώς τον γκόμενο της και μένουν μαζί...δεν είπα τίποτα αλλά ούτε εκείνη ρωτησε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...