btcminer22 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, satang είπε Ειπαν ότι θα μου δωσουν νεο. Ο παλιος ειναι zte δεν θυμαμαι ποιος. Το To fritzbox θα καταλάβει την αλλαγη η χρειάζεται από την αρχή configuration? Για την τηλεφωνία και το ίντερνετ δεν νομίζω να χρειαστεί κάποια ρύθμιση ίσως χρειαστεί για το το vodafone tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrixat Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Προσφεύγω στις γνώσεις σας μιας και μάλλον είμαι γιωτάς και δεν το καταφέρνω να στήσω το τηλ σε vodafone συνδεση... Βάζω τα παρακάτω στο 7530 και έχω πάρει οτι είχε στο TpLink 100v... τι διάολο βάζω λάθος; Eυχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andresalonika Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, xrixat είπε Προσφεύγω στις γνώσεις σας μιας και μάλλον είμαι γιωτάς και δεν το καταφέρνω να στήσω το τηλ σε vodafone συνδεση... Βάζω τα παρακάτω στο 7530 και έχω πάρει οτι είχε στο TpLink 100v... τι διάολο βάζω λάθος Εδώ είσαι https://www.adslgr.com/forum/threads/1068344-AVM-FRITZ!Box-7530?p=6974248#post6974248 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrixat Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Το είχα ήδη παλέψει αλλα κάτι είχα ξεχάσει! Υπερ-ευχαριστώ κι εσένα και τον εκεί φίλο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 On 07/03/2023 at 12:42, satang said: Ειπαν ότι θα μου δωσουν νεο. Ο παλιος ειναι zte δεν θυμαμαι ποιος. Το To fritzbox θα καταλάβει την αλλαγη η χρειάζεται από την αρχή configuration? δεν χρειαζεται να αλλαξεις κατι.θα χασει sync απο τα 50/5 και θα συγχρονισει στα 100/10 ή συγκεκριμενα απο τα 55 /5,5 στα 110/11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 On 06/03/2023 at 23:56, satang said: Καλησπέρα, Εχω fritzbox 7530 με vodafone vdsl 50 και είναι όλα σχεδον οκ. Σκέφτομαι να πάρω την προσφορά τους vdsl 100 + τηλ + vodafone tv και θέλω να σας ρωτήσω τα παρακάτω: 1) Υπάρχει περίπτωση με την αναβάθμιση να μου αλλάξουν τους κωδικούς voip? 2) Απο το router που δίνουν για triple play μπορώ να τους πάρω? Ειναι το sercom 300? 3) Θέλει το fritz configuration απο την αρχή η θα παίξει απο μόνο του στην κατοστάρα ? 4)Αν βαλω τον παλιο ρουτερ θα συνδεθεί; 5) Τέλος έχω ένα "κουφό" πρόβλημα Πολλά downloads μου σταματάνε στο 99.99%. Αν είναι resumable ok τα ξαναξεκινάω και ολοκληρώνονται κανονικα. Αν όχι δεν γίνεται τίποτα ξαναξεκινάνε απο την αρχή και ξανασταματάνε στο 99.99. Το pc δεν φταίει αν συνδεθώ σε άλλο δίκτυο τα κατεβάζει οκ καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας 1.οχι 2.για το h300 ηξερα και πλεον ουτε σε αυτο γινεται. 3.οχι παιζει απευθειας. 4.ναι.αν επαιζε 50 τοτε παιζει και 100.πανω απο τα 100 ειναι super vectoring 35b οποτε εκει ναι μπορει το παλιο σου ρουτερ να μην το υποστηριζει οποτε ειτε δεν θα παιξει ειτε θα παιξει 100. 5.δοκιμη απο αλλη συσκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satang Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 23 ώρες πριν, poulinos είπε 1.οχι 2.για το h300 ηξερα και πλεον ουτε σε αυτο γινεται. 3.οχι παιζει απευθειας. 4.ναι.αν επαιζε 50 τοτε παιζει και 100.πανω απο τα 100 ειναι super vectoring 35b οποτε εκει ναι μπορει το παλιο σου ρουτερ να μην το υποστηριζει οποτε ειτε δεν θα παιξει ειτε θα παιξει 100. 5.δοκιμη απο αλλη συσκευη. Ευχαριστώ πολύ, Παντα ακριβής και συγκεκριμένος Δοκίμασα και από αλλη συσκευη, τα ίδια ακριβώς γι αυτο κατεληξα ότι ειναι ο router. (δεδομένου επιπλέον οτι αν συνδέσω το notebook σε άλλο wifi ολα οκ) Εστειλα το προβλημα στην AVM και θα προσπαθήσουν να το κανουν reproduction με links που θα τους στείλω. Αν εχω κατι θα σας ενημερώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 3 hours ago, satang said: Ευχαριστώ πολύ, Παντα ακριβής και συγκεκριμένος Δοκίμασα και από αλλη συσκευη, τα ίδια ακριβώς γι αυτο κατεληξα ότι ειναι ο router. (δεδομένου επιπλέον οτι αν συνδέσω το notebook σε άλλο wifi ολα οκ) Εστειλα το προβλημα στην AVM και θα προσπαθήσουν να το κανουν reproduction με links που θα τους στείλω. Αν εχω κατι θα σας ενημερώσω θα δοκιμαζα. factory reset. β,να το βαλω σε καποιον γνωστο μου και να δω αν θα το κανει εκει.εχω φιλο που εχει πανω το 7530ax και δεν μου εχει αναφερει τιποτα ως τωρα.εχει vdsl nova σε cosmote kv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotispetrou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) ΕDIT , τον βρήκα το σωστό τρόπο σε άλλο φόρουμ ,ευχαριστώ πάντως. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από panagiotispetrou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 On 21/03/2023 at 21:49, panagiotispetrou said: ΕDIT , τον βρήκα το σωστό τρόπο σε άλλο φόρουμ ,ευχαριστώ πάντως. αφου πηρες και το sip μια χαρα.( αν καταλαβα καλα).ελπιζω να λυσεις και το θεμα με τα downloads. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PromoAcc Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας, πρόσφατα αγόρασα το 7530ax και απ' ότι κατάλαβα Voip δεν θα παίξει, αναλογικά πως μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο είτε πάνω στο fritzbox είτε σε συνδυασμό με το παλιό ρουτερ ZTE; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 2 minutes ago, PromoAcc said: Καλησπέρα σας, πρόσφατα αγόρασα το 7530ax και απ' ότι κατάλαβα Voip δεν θα παίξει, αναλογικά πως μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο είτε πάνω στο fritzbox είτε σε συνδυασμό με το παλιό ρουτερ ZTE; Πρεπει να παρεις τα στοιχεια του voip απο το παλιο router για να τα περασεις στο FRITZ!Box. δεν ξερω αν μια στο εκατομυριο μπορει να παιξει με wan port (ΑΝ ΕΧΕΙ το zte) και αν μπορει να σηκωσει την τηλεφωνια απο wan interface για να μπει πισω απο το fritz!box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tkorovesis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 https://www.adslgr.com/forum/threads/982062-AVM-FRITZ!-Box-7590/page529 Καινούριο αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 On 24/04/2023 at 03:50, tkorovesis said: https://www.adslgr.com/forum/threads/982062-AVM-FRITZ!-Box-7590/page529 Καινούριο αυτό! αν εννοεις για την τηλεφωνια της vodafone ναι θα ειναι καλη φαση για να ξεφορτωθεις αυτα που δινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modex Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Στις 24/4/2023 στις 3:50 ΠΜ, tkorovesis είπε https://www.adslgr.com/forum/threads/982062-AVM-FRITZ!-Box-7590/page529 Καινούριο αυτό! Το επιβεβαιώνω και εγώ! Ως πρόσφατος ιδιοκτήτης fritz!box (7530) ακολούθησα το wizard και τράβηξε όλες τις ρυθμίσεις από μόνο του, συμπεριλαμβανομένης της τηλεφωνίας! Το μόνο που δεν είχε συμπληρώσει μόνο του ήταν το registrar και το proxy server. Όταν τα συμπλήρωσα (ngn.hol.net) δούλεψε και η τηλεφωνία! Ένα μικρό πρόβλημα είχα μόνο, σε περίπτωση που το αντιμετωπίσει κάποιος φίλος. Μετά την ολοκλήρωση του configuration, είχα συνδεδεμένες στο ρουτερ μόνο 2 συσκευές, μέσω ethernet. Καμιά τους δεν είχε πάρει DHCP IP για κάποιο λόγο. Το browsing ήταν περίεργο, κάποιες σελίδες τις φόρτωνε ενώ άλλες όχι, ενώ από wifi δούλευαν όλα κανονικά. Ψάχνοντας τις ρυθμίσεις είδα ότι δεν είχαν πάρει IP, οπότε τις αφαίρεσα και τις ξανα-συνδεσα και όλα δουλεύουν ρολόι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από chios,
2 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Ξεκίνησε από screaming_trees,
2 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα