Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση AVM FRITZ! Box 7530 σε Vodafone.

Buglocker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 18/2/2023 στις 12:59 ΜΜ, poulinos είπε

Ποσο δυσκολο ειναι να κανεις add μια καρτα και να την τερματισεις στις ρεγκλετες.απανταω μονος μου.δεν ειναι δυσκολο.

Κάπου είδα σε γειτονικό forum μεχρι 200 κάρτες χωράει στη καμπινα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Just now, christo7s said:

Κάπου είδα σε γειτονικό forum μεχρι 200 κάρτες χωράει στη καμπινα....

200 καρτες να χωρανε με τιποτα.μισο να παραθεσω φωτο.

Οπως βλεπεις στην φωτο και στο θεμα βλεπω περιπου 8 slots για καρτες. η καθε καρτα minimum πρεπει να εχει 48 πελατες και max 72. εκτος αν εννοουν 200 ορια και οχι 200 καρτες. ακομα και 6 καρτες να πουμε οτι παιρνει και οτι εχουν 48 πελατες ειναι κοντα στους 300 πελατες.αυτα για Kv οτε με το huawei μεσα.

• Like 1

14 λεπτά πριν, poulinos είπε

200 καρτες να χωρανε με τιποτα.μισο να παραθεσω φωτο.

Οπως βλεπεις στην φωτο και στο θεμα βλεπω περιπου 8 slots για καρτες. η καθε καρτα minimum πρεπει να εχει 48 πελατες και max 72. εκτος αν εννοουν 200 ορια και οχι 200 καρτες. ακομα και 6 καρτες να πουμε οτι παιρνει και οτι εχουν 48 πελατες ειναι κοντα στους 300 πελατες.αυτα για Kv οτε με το huawei μεσα.

Sorry!!  διάβασα και το μετέφερα  λάθος οτι: "Οι κάρτες που υπάρχουν στις καμπίνες της ειναι εως 200Mbits"

Just now, christo7s said:

Sorry!!  διάβασα και το μετέφερα  λάθος οτι: "Οι κάρτες που υπάρχουν στις καμπίνες της ειναι εως 200Mbits"

Και αυτο μου φαινεται παραξενο διοτι το 17a ειναι μεχρι 100mbit και το 35b μεχρι 300 που ειναι και το οριο του vdsl2

11 λεπτά πριν, poulinos είπε

Και αυτο μου φαινεται παραξενο διοτι το 17a ειναι μεχρι 100mbit και το 35b μεχρι 300 που ειναι και το οριο του vdsl2

Εδω κάποιος εχει θέμα με τη καμπίνα ...

2 minutes ago, christo7s said:

Εδω κάποιος εχει θέμα με τη καμπίνα ...

γιατι νομιζω οτι και καπου εδω στο ινσομνια το διαβασα αυτο.εμενα παντως μου κανει πιο πολυ οτι απλα δεν θελουν να του δωσουν 100 οχι λογω ελλειψης πορτας κτλ (αφου εχει ηδη 100 με vodafone) αλλα λογω οτι πιστευουν οτι θα εχει προβληματα.σε γνωστο ειχε 2 χ 100 Mbit συνδεσεις. επαιζαν στα 60 και 70.σιγουρα επαιζε και προβλημα εσωτερικης καλωδιωσης.σε μια βλαβη για την μια γραμμη η απαντηση του οτε ηταν οτι δεν υποστηριζεται 100 και οτι να πουν του συνδρομητη να κανει αιτηση για 50.η συνδεση ηταν Nova. εκει δεν ηταν θεμα πορτας αλλα θεμα οτι να μην εχει αποσυνδεσεις.

και οσο ξερω εκτος αν κανω λαθος εφοσον σε voda εχει 100 αν παει σε αλλο παροχο παλι θα κρατησει την ιδια πορτα.

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

γιατι νομιζω οτι και καπου εδω στο ινσομνια το διαβασα αυτο.εμενα παντως μου κανει πιο πολυ οτι απλα δεν θελουν να του δωσουν 100 οχι λογω ελλειψης πορτας κτλ (αφου εχει ηδη 100 με vodafone) αλλα λογω οτι πιστευουν οτι θα εχει προβληματα.σε γνωστο ειχε 2 χ 100 Mbit συνδεσεις. επαιζαν στα 60 και 70.σιγουρα επαιζε και προβλημα εσωτερικης καλωδιωσης.σε μια βλαβη για την μια γραμμη η απαντηση του οτε ηταν οτι δεν υποστηριζεται 100 και οτι να πουν του συνδρομητη να κανει αιτηση για 50.η συνδεση ηταν Nova. εκει δεν ηταν θεμα πορτας αλλα θεμα οτι να μην εχει αποσυνδεσεις.

και οσο ξερω εκτος αν κανω λαθος εφοσον σε voda εχει 100 αν παει σε αλλο παροχο παλι θα κρατησει την ιδια πορτα.

Ο κύριος λόγος που δεν δίνουν είναι "πιθανές" αποσυνδέσεις από αυτά που διάβαζα στα SR όταν είχαμε τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα μόνο αυτοί ξέρουν το γιατί :P 

• Like 1

8 minutes ago, HateMe said:

Ο κύριος λόγος που δεν δίνουν είναι "πιθανές" αποσυνδέσεις από αυτά που διάβαζα στα SR όταν είχαμε τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα μόνο αυτοί ξέρουν το γιατί :P 

γιατι το να αλλαξεις ζευγαρι ειναι κοπος και μπελας.οποτε η ευκολη λυση.παρε ενα 50αρι και τερμα.

και θα φερω και παραδειγμα. πελατης νομιζω διονυσο.δεν θυμαμαι αν ειχε 100αρα ή 50 αρα.βγαινει συνδυαστικο για αποσυνδεσεις και low sync. ερχεται ο τεχνικος του οτε και παει να το βγαλει ως τεχνικη αδυναμια με το καλημερα οτι μεγαλη αποσταση και δεν παιζει και προτεινει υποβαθμιση. αλλαζει οριο στην καμπινα και ως δια μαγειας η ταχυτητα στα φυσιολογικα της.

οσο προχωραει το Ftth αλλο τοσο δεν θα ασχολουνται και θα σου λενε βαλε ftth και τερμα.

9 λεπτά πριν, poulinos είπε

γιατι το να αλλαξεις ζευγαρι ειναι κοπος και μπελας.οποτε η ευκολη λυση.παρε ενα 50αρι και τερμα.

και θα φερω και παραδειγμα. πελατης νομιζω διονυσο.δεν θυμαμαι αν ειχε 100αρα ή 50 αρα.βγαινει συνδυαστικο για αποσυνδεσεις και low sync. ερχεται ο τεχνικος του οτε και παει να το βγαλει ως τεχνικη αδυναμια με το καλημερα οτι μεγαλη αποσταση και δεν παιζει και προτεινει υποβαθμιση. αλλαζει οριο στην καμπινα και ως δια μαγειας η ταχυτητα στα φυσιολογικα της.

οσο προχωραει το Ftth αλλο τοσο δεν θα ασχολουνται και θα σου λενε βαλε ftth και τερμα.

ΟΥΥΥΥ ΚΑΛΑ.. Τέτοιες περιπτώσεις κ αν είχα δει.. 

2 minutes ago, HateMe said:

ΟΥΥΥΥ ΚΑΛΑ.. Τέτοιες περιπτώσεις κ αν είχα δει.. 

ε ναι σιγα μην σκασουν αν ο αλλος δεν μπορει να παιξει 100 .ριξτον 50 και τερμα.ευκολη γρηγορη λυση

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 20/02/2023 at 15:11, rerresv said:

Ναι 100αρα έχω Vodafone αλλά μόνο η nova μου δίνει 100 ο ΟΤΕ όχι. 

αν μιλαμε για vdsl απο kv κανονικα οτι ταχυτητα μπορει να σου δωσει ο ενας παροχος μπορει και ο αλλος μια που και το κv θα ειναι το ιδιο και ο χαλκος θα ειναι ο ιδιος.απο εκει και περα ο καθε παροχος μπορει να θεωρει οτι στην ταδε αποσταση δεν παιζει πχ το 100αρι αρα δεν σου δινω ή πχ να μην εχει ενας παροχος 200mbit vdsl παρα μονο Ftth. αν για καποιο λογο δεν παιξεις εντος οριων απλα σε βαζουν σε μικροτερο πακετο.

Καλησπέρα,
Εχω fritzbox 7530 με vodafone vdsl 50 και είναι όλα σχεδον οκ.
Σκέφτομαι να πάρω την προσφορά τους vdsl 100 + τηλ + vodafone tv και θέλω να σας ρωτήσω τα παρακάτω:
1) Υπάρχει περίπτωση με την αναβάθμιση να μου αλλάξουν τους κωδικούς voip?
2) Απο το router που δίνουν για triple play μπορώ να τους πάρω? Ειναι το sercom 300?
3) Θέλει το fritz configuration απο την αρχή η θα παίξει απο μόνο του στην κατοστάρα ?

4)Αν βαλω τον παλιο ρουτερ θα συνδεθεί;
5) Τέλος έχω ένα "κουφό" πρόβλημα Πολλά downloads μου σταματάνε στο 99.99%. Αν είναι resumable ok τα ξαναξεκινάω και ολοκληρώνονται κανονικα. Αν όχι δεν γίνεται τίποτα ξαναξεκινάνε απο την αρχή και ξανασταματάνε στο 99.99. Το pc δεν φταίει αν συνδεθώ σε άλλο δίκτυο τα κατεβάζει οκ καμμιά ιδέα?
Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν τώρα με το fritzbox σε vdsl 50 σου δουλεύει η τηλεφωνία σε 100αρα θα δουλεύει με τους ίδιους κωδικούς δεν αλλάζουν ....δεν γνωρίζω αν θα σου δώσουν νέο router θα πάρεις όμως δεκτή που περιλαμβάνετε στο νέο πρόγραμμα   σε νέους πελάτες δίνουν το νέο μοντέλο  Vodafone Station Wi-Fi 6

αν έχεις παλιό h300 με παλιό firmware τους παίρνεις αλλά μην το συνδέσεις πριν  αλλάξεις κωδικό root και κάνεις backup το config file γιατί θα πάρει αναβάθμιση και δεν θα έχεις πρόσβαση  ως root ξανα.

Επεξ/σία από btcminer22

1 ώρα πριν, btcminer22 είπε

αν τώρα με το fritzbox σε vdsl 50 σου δουλεύει η τηλεφωνία σε 100αρα θα δουλεύει με τους ίδιους κωδικούς δεν αλλάζουν ....δεν γνωρίζω αν θα σου δώσουν νέο router θα πάρεις όμως δεκτή που περιλαμβάνετε στο νέο πρόγραμμα   σε νέους πελάτες δίνουν το νέο μοντέλο  Vodafone Station Wi-Fi 6

αν έχεις παλιό h300 με παλιό firmware τους παίρνεις αλλά μην το συνδέσεις πριν  αλλάξεις κωδικό root και κάνεις backup το config file γιατί θα πάρει αναβάθμιση και δεν θα έχεις πρόσβαση  ως root ξανα.

Ειπαν ότι θα μου δωσουν νεο. Ο παλιος ειναι zte δεν θυμαμαι ποιος. Το To fritzbox θα καταλάβει την αλλαγη η χρειάζεται από την αρχή configuration?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...