antreas71980 Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Στις 18/5/2024 στις 6:22 ΜΜ, chris1010 είπε Μολις το εφτιαξα , στο dds/wan settings στο tab line settings του telephony βάζεις αυτά: password ειναι το guest μετα στο tab telephone numbers πας στο new telephone number και επιλέγεις other provider username και authentication name ειναι +30ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@ims.vodafone.gr οπου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ειναι ο αριθμος τηλεφώνου σου (λογικα αυτό φαίνεται και στο pdf με τους κωδικούς που σου έστειλαν και pass το password απο το ίδιο pdf. Registrar και proxy ειναι ειναι το ims.vodafone.gr . Το proxy στις οδηγίες που σου εδωσαν είναι CPE.ims.vodafone.gr που μάλλον ειναι λάθος (στο decrypted αρχειο ειναι ims.vodafone.gr) φιλε μου καλησπερα εκανα οτι ειπες αλλα συνεχιζει να αρνειται να συνδεθει. Αν μπορεις στειλε μου καποιες φωτογραφιες ακριβως τι εχεις βαλει μηπως καταφερω και το συνδεσω επιτελους γιατι μου εχει σπασει τα νευρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου On 18/05/2024 at 18:22, chris1010 said: Μολις το εφτιαξα , στο dds/wan settings στο tab line settings του telephony βάζεις αυτά: password ειναι το guest μετα στο tab telephone numbers πας στο new telephone number και επιλέγεις other provider username και authentication name ειναι +30ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@ims.vodafone.gr οπου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ειναι ο αριθμος τηλεφώνου σου (λογικα αυτό φαίνεται και στο pdf με τους κωδικούς που σου έστειλαν και pass το password απο το ίδιο pdf. Registrar και proxy ειναι ειναι το ims.vodafone.gr . Το proxy στις οδηγίες που σου εδωσαν είναι CPE.ims.vodafone.gr που μάλλον ειναι λάθος (στο decrypted αρχειο ειναι ims.vodafone.gr) to vlan id ειναι υποχρεωτικο αφου το περναει απο αλλο Connection. θα ηταν παραξενο να ειχαν Cpe.ims.vodafone.gr αφου συνηθως ειναι Ims.παροχος.gr. τελος καλα ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas71980 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου μια βοηθεια παιδια δεν μπορω να το συνδεσω με τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris1010 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) τσέκαρε και αυτά : Επεξ/σία 22 Μαϊου από chris1010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas71980 Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Στις 22/5/2024 στις 7:16 ΜΜ, chris1010 είπε τσέκαρε και αυτά : φιλε μου χιλια ευχαριστω τα καταφερα μετα απο δεκα μερες εχουμε επιτελους τηλεφωνο Στις 22/5/2024 στις 7:16 ΜΜ, chris1010 είπε τσέκαρε και αυτά : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου Σε VDSL Nova το έχει δοκιμάσει κανείς; Δουλεύει το VoIP? Επίσης από ταχύτητα wifi στο lan πως τα πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου On 25/05/2024 at 11:28, VirusX2gr said: Σε VDSL Nova το έχει δοκιμάσει κανείς; Δουλεύει το VoIP? Επίσης από ταχύτητα wifi στο lan πως τα πάει; σε Nova ξερω οτι γενικα ειναι δυσκολο.και δεν εχω διαβασει θεμα εδω μεσα που καποιος να σεταρε την τηλεφωνια της Nova γενικα σε αλλο cpe .δεν λεω μονο για fritz αλλα για οποιοδηποτε εξοπλισμο.για vodafone, cosmote εχω διαβασει και εχω δει θεματα αλλα για Nova τιποτα. dual band ειναι και εxei GIGABIT ports οποτε γενικα αξιζει σαν Hardware 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furiousboy13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Καλησπερα, Έχω το Fritzbox 7530 και Vodafone VDSL. Πηρα τους κωδικους τηλεφωνιας απο vodafone και τους εβαλα στο fritz. Το προβλημα ομως ειναι το εξης: - Οταν παιρνω στο σταθερο, η κληση φαινεται στο fritz και η συσκευη χτυπαει αλλα οταν το σηκωνω συνεχιζει να χτυπαει και ακουω μονο παρασιτα. - Οταν απλα σηκωνω το σταθερο χωρις να δεχομαι ή να κανω κληση ακουω μονο παρασιτα αντι για `ντιν ντιν` (δλδ ηχο αναμονης) - Η τηλεφωνικη συσκευη δεν εχει προβλημα γτ αν τη βαλω στο ρουτερ της vodafone παιζει κανονικα. - Αν παω να παρω αριθμο συμβαινει το ιδιο με το προηγουμενο βημα. Τι θα μπορουσα να αλλαξω; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου On 02/09/2024 at 16:29, furiousboy13 said: Καλησπερα, Έχω το Fritzbox 7530 και Vodafone VDSL. Πηρα τους κωδικους τηλεφωνιας απο vodafone και τους εβαλα στο fritz. Το προβλημα ομως ειναι το εξης: - Οταν παιρνω στο σταθερο, η κληση φαινεται στο fritz και η συσκευη χτυπαει αλλα οταν το σηκωνω συνεχιζει να χτυπαει και ακουω μονο παρασιτα. - Οταν απλα σηκωνω το σταθερο χωρις να δεχομαι ή να κανω κληση ακουω μονο παρασιτα αντι για `ντιν ντιν` (δλδ ηχο αναμονης) - Η τηλεφωνικη συσκευη δεν εχει προβλημα γτ αν τη βαλω στο ρουτερ της vodafone παιζει κανονικα. - Αν παω να παρω αριθμο συμβαινει το ιδιο με το προηγουμενο βημα. Τι θα μπορουσα να αλλαξω; Ευχαριστω το παρασιτα με παραξενευει.οτι και να γινει δεν θα πρεπε να ακους παρασιτα εκτος αν εχει παθει κατι η Fxs port. θα το κανα κανα Hard reset και θα κοιταγα οτι εχω το τελευταιο Firmware. akoma kaι σε router που εχει σεταριστει λαθος η τηλεφωνια το τουτ τουτ ειναι καθαρο εστω και αν ειναι διαφορετικο τουτ τουτ λογω λαθος στην παραμετροποιηση.αλλα δεν ειναι με παρασιτα.οσες φορες σε router εχω πετυχει παρασιτα ειχε προβλημα η Fxs ή η τηλεφωνικη συσκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furiousboy13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσω το router της vodafone (ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η268Q) υπαρχει καπου οδηγος πως να το βαλω σε bridge mode (εχω root κωδικους) και τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο fritz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) για το zte δεν εχω κατι.θες ενα interface bridge με vlan 835 αν εισαι vdsl. για το fritz θα το βαλεις να κανει κληση pppoe αφου θα το εχεις συνδεσει στην wan του zte.οσο θυμαμαι δεν θελει vlan αφου το εχει το zte 2 hours ago, furiousboy13 said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσω το router της vodafone (ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η268Q) υπαρχει καπου οδηγος πως να το βαλω σε bridge mode (εχω root κωδικους) και τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο fritz? ppooe κληση προς wan.μην διαλεξεις δηλαδη παροχο στο fritz και παει να παιξει απο το modem adsl,vdsl του fritz Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από chios,
2 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Ξεκίνησε από screaming_trees,
2 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα