Jimis202 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Επίσης θα δοκίμαζα τα VoIP user/username κοκ να παίξω με +30XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX [email protected] [email protected] Έχεις δοκιμάσει να τρέξεις εναλλακτικά το Wizard για να τραβήξει μόνο του τους κωδικούς και εκεί που θα σου ζητήσει server να βάλεις τους ims.vodafone.gr κλπ;
deejaygreg Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Στο wizard δε ζηταει κατι για την τηλεφωνια. Μονο το vodafone επιλεγεις και δεν εχει κατι αλλο. Μιλαω για την αρχικη ρυθμιση. Επισης τους παραπανω συνδυασμους τους εχω δοκιμασει
chris1010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Το wizard δεν κάνει για FTTH.Χρησιμοποίησα το wizard για COSMOte (WAN) και δούλεψε (το internet). Την τηλεφωνία την παλεύω ακόμα , δεν μου εχουν στείλει ακόμα κωδικούς , αλλα τους βρήκα από το config του zte. Αν ξέρει κανείς για τηλεφωνία με ftth σε προγραμμα onenet ας δώσει καμιά ιδέα.
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 On 18/04/2024 at 18:53, chris1010 said: Το wizard δεν κάνει για FTTH.Χρησιμοποίησα το wizard για COSMOte (WAN) και δούλεψε (το internet). Την τηλεφωνία την παλεύω ακόμα , δεν μου εχουν στείλει ακόμα κωδικούς , αλλα τους βρήκα από το config του zte. Αν ξέρει κανείς για τηλεφωνία με ftth σε προγραμμα onenet ας δώσει καμιά ιδέα. δεν σου εχει ετοιμους τους Servers μεσα αφου διαλεξες cosmote wan? λογικα Username/password θα πρεπει να βαλεις.τα vlan κτλ θα πρεπει να ειναι Ready
chris1010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Χρησιμοποιουσα τον wizard της cosmote ενω εχω vodafone , δεν δουλευε το VOIP , τωρα μου έχουν δώσει κωδικούς , εκανα reset , χρησιμοποιώ τον wizard για other provider , αλλα και πάλι η τηλεφωνία δεν παίζει. Εχω δοκιμάσει οτι συνδυασμό μπορει να φανταστεί κανείς , οι ρυθμίσεις μου ειναι σωστές μεχρι και ntp server εβαλα της vodafone , μηπως κολλαγε το authentication λόγω αυτού (μου εχει τύχει...). Εχει κάποιος voip σε onenet ftth με fritzbox και δουλεύει ?
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 18 hours ago, chris1010 said: Χρησιμοποιουσα τον wizard της cosmote ενω εχω vodafone , δεν δουλευε το VOIP , τωρα μου έχουν δώσει κωδικούς , εκανα reset , χρησιμοποιώ τον wizard για other provider , αλλα και πάλι η τηλεφωνία δεν παίζει. Εχω δοκιμάσει οτι συνδυασμό μπορει να φανταστεί κανείς , οι ρυθμίσεις μου ειναι σωστές μεχρι και ntp server εβαλα της vodafone , μηπως κολλαγε το authentication λόγω αυτού (μου εχει τύχει...). Εχει κάποιος voip σε onenet ftth με fritzbox και δουλεύει ? αν μπορεις να δοκιμασεις τους κωδικους στο router που σου εχει δωσει η vodafone θα ηταν μιακαλη δοκιμη για να σιγουρευτουμε τι μπορει να φταιει. σου εχουν δωσει τιποτα λαθος ή κατι με το Fritz? στο Log δεν σου λεει τιποτα?
chris1010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 dns error βγαζει το log . H συνδεση της τηλεφωνίας παιζει κανονικά , παιρνει IP 10.147.... κλπ. Θα δοκιμασω και αυτό που λες , βασικα θα ξαναδω το log του ΖΤΕ για να δω με ποιους κωδικους δουλευει... γιατι με το ΖΤΕ παιζει κανονικά
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Just now, chris1010 said: dns error βγαζει το log . H συνδεση της τηλεφωνίας παιζει κανονικά , παιρνει IP 10.147.... κλπ. Θα δοκιμασω και αυτό που λες , βασικα θα ξαναδω το log του ΖΤΕ για να δω με ποιους κωδικους δουλευει... γιατι με το ΖΤΕ παιζει κανονικά το zte μπορει να εχει παρει τους σωστους αυτοματα.σκοπος ειναι να τους βαλεις manual για να δεις αν ειναι οι σωστοι
chris1010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 ναι , αλλα αμα κάνω decrypt το log δεν θα δω ποιος ειναι ο σωστος κωδικός?
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 το log λεει (πιθανον) γιατι δεν συνδεθηκε και οχι τα στοιχεια.εκτος αν εσυ εννοεις to config
chris1010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Εκανα decrypt το config , και τελικα ειναι σωστοί οι κωδικοί που εχουν δώσει , για login ειχε το τηλέφωνο (+30210ΧΧΧΧΧΧΧ) χωρις το @ims.vodafone.gr , το δοκίμασα και αυτό αλλά πάλι δεν κάνει register. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2024 από chris1010 1
antreas71980 Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 καλησπερα και απο μενα εχω το ιδιο προβλημα μου εστειλε κωδικους η vodafone τηλεφωνιας αλλα δεν κανει register με τιποτα. Ειναι χωρις τηλεφωνο εδω και μια εβδομαδα εχω δοκιμασει τα παντα μα τιποτα.
chris1010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Μολις το εφτιαξα , στο dds/wan settings στο tab line settings του telephony βάζεις αυτά: password ειναι το guest μετα στο tab telephone numbers πας στο new telephone number και επιλέγεις other provider username και authentication name ειναι +30ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@ims.vodafone.gr οπου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ειναι ο αριθμος τηλεφώνου σου (λογικα αυτό φαίνεται και στο pdf με τους κωδικούς που σου έστειλαν και pass το password απο το ίδιο pdf. Registrar και proxy ειναι ειναι το ims.vodafone.gr . Το proxy στις οδηγίες που σου εδωσαν είναι CPE.ims.vodafone.gr που μάλλον ειναι λάθος (στο decrypted αρχειο ειναι ims.vodafone.gr) Επεξ/σία 18 Μαΐου 2024 από chris1010 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από chios,
2 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Ξεκίνησε από screaming_trees,
2 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα