poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, original911 said: Να ενημερώσω ότι έχει αποσταλεί αντικατάσταση του router . Άψογο customer service ! Χθές πήγε σήμερα μου απάντησαν κ έστειλαν το tracking μια χαρα.και για το παλιο τι σου ειπαν? το βασικο σε μια εταιρεια αυτο ειναι.να εχει καλο after sales service
original911 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Στις 6/2/2024 στις 7:43 ΜΜ, poulinos είπε μια χαρα.και για το παλιο τι σου ειπαν? το βασικο σε μια εταιρεια αυτο ειναι.να εχει καλο after sales service Δεν μου είπαν κάτι συγκεκριμένο, μόνο ότι με βάση την εγγύηση θα αντικατασταθεί.
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 18 hours ago, original911 said: Δεν μου είπαν κάτι συγκεκριμένο, μόνο ότι με βάση την εγγύηση θα αντικατασταθεί. απλα λιγο υπομονη να ερθει.λογικα θα ερθει με dhl. απο γερμανια.
original911 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 6 ώρες πριν, poulinos είπε απλα λιγο υπομονη να ερθει.λογικα θα ερθει με dhl. απο γερμανια. Ναι με DHL το στέλνουν κ γω μέσω της δουλειάς με DHL express το έστειλα, Παρασκευή έφυγε Δευτέρα ήταν στο service. Από βδομάδα το αναμένω. Αυτό που είμαι περίεργος να δω είναι αν θα είναι στο αρχικό κουτί ή σε bulk συσκευασία.
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 13 hours ago, original911 said: Ναι με DHL το στέλνουν κ γω μέσω της δουλειάς με DHL express το έστειλα, Παρασκευή έφυγε Δευτέρα ήταν στο service. Από βδομάδα το αναμένω. Αυτό που είμαι περίεργος να δω είναι αν θα είναι στο αρχικό κουτί ή σε bulk συσκευασία. αρχικο κουτι οπως ειχα λαβει και εγω. οταν ελεγα τι εκανες με το παλιο εννοουσα εσυ τι εκανες.και με καλυψες.το στειλες πισω. με παραξενευσε να σου εστειλαν χωρις να τους το εχεις στειλει για αυτο σε ρωτησα 1
original911 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 9 ώρες πριν, poulinos είπε αρχικο κουτι οπως ειχα λαβει και εγω. οταν ελεγα τι εκανες με το παλιο εννοουσα εσυ τι εκανες.και με καλυψες.το στειλες πισω. με παραξενευσε να σου εστειλαν χωρις να τους το εχεις στειλει για αυτο σε ρωτησα Δεν το κατάλαβα,τώρα που το ξαναδιάβασα το κατάλαβα. Η αλήθεια είναι με βάση το βάρος αυτό υπέθεσα. Η ξενερα (λέμε τώρα) είναι που το στέλνουν με απλή αποστολή κ περίμενα να το στείλουν με express για να βγάλω από την πρίζα το σάπιο ZTE .
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 18 hours ago, original911 said: Δεν το κατάλαβα,τώρα που το ξαναδιάβασα το κατάλαβα. Η αλήθεια είναι με βάση το βάρος αυτό υπέθεσα. Η ξενερα (λέμε τώρα) είναι που το στέλνουν με απλή αποστολή κ περίμενα να το στείλουν με express για να βγάλω από την πρίζα το σάπιο ZTE . υπομονη.το καλο ειναι οτι ερχεται με tracking εστω και αν αργησει λιγακι.
original911 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 35 λεπτά πριν, poulinos είπε υπομονη.το καλο ειναι οτι ερχεται με tracking εστω και αν αργησει λιγακι. Ναι κάνει κ το ταξιδακι του σήμερα είναι Βουλγαρία έχει κολλήσει εκεί. Σήμερα περάστηκε οπτική 200 στο σπίτι λογικά δεν θα έχω θέμα απλά βγάζω της Vodafone κ συνδέω το Fritz σωστά;
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 1 minute ago, original911 said: Ναι κάνει κ το ταξιδακι του σήμερα είναι Βουλγαρία έχει κολλήσει εκεί. Σήμερα περάστηκε οπτική 200 στο σπίτι λογικά δεν θα έχω θέμα απλά βγάζω της Vodafone κ συνδέω το Fritz σωστά; Ναι το βαζεις πισω απο το Ont.ισως χρειαστει λιγο Manual να γινει η τηλεφωνια.επισης οταν το παρεις δες γιατι εχει βγει το 7.80 το firmware που βοηθαει πιο πολυ σε περιπτωσεις ftth. ειναι για τα 2 ftth modem router οπως και για τα 7530ax και 7590ax. 1
original911 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Ναι θα το σκαλίσω όταν καταφέρω με το καλό 1
original911 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Στις 12/2/2024 στις 1:31 ΜΜ, poulinos είπε αν χρειαστεις κατι πες μας. Ήρθε το ρούτερ χωρίς αρχική συσκευασία (ίσως επειδή κ γω το έστειλα χωρίς αρχική συσκευασία) ,σε ζελατίνα κανονικά όπως έρχεται με το αρχικό κουτί. Έκανα μία γρήγορη προσπάθεια να το συνδέσω δεν τα κατάφερα όμως. Στο Wizard επιλέγω πάροχο Vodafone κ annex a ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
original911 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Με επιλεγμένο πάροχο Vodafone δεν τράβαγε τα στοιχεία της σύνδεσης ,όταν επέλεξα cosmote συνδέθηκε κατευθείαν. Η εγκατάσταση είναι της cosmote κ η σύνδεση μου Vodafone δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα έπρεπε να επιλέξω πάροχο cosmote για να παίξει. Τώρα μένει να συνδέσω το τηλέφωνο. Δοκίμασα με τα στοιχεία από την VDSL αλλά δεν έπαιξε αύριο θα τους στείλω να μου τα στείλουν.
stelrp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Καλημέρα, Εδώ το zte 267A σε γραμμή vdsl 200 (παίζει στα 127) στο γραφείο αντί για το σάπιο Vodafone station που μου έστειλαν . Είχα και το zte 268q που συγχρονίζει στα 200 αλλά είχε άλλα προβλήματα (echo στις κλήσεις, αργή απόκριση στο router menu κλπ). Έχω όλους τους κωδικούς της τηλεφωνίας , μπαίνω και ως root. Να πάρω το fritz! , μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά για οπτική ίνα ?
original911 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, stelrp είπε Καλημέρα, Εδώ το zte 267A σε γραμμή vdsl 200 (παίζει στα 127) στο γραφείο αντί για το σάπιο Vodafone station που μου έστειλαν . Είχα και το zte 268q που συγχρονίζει στα 200 αλλά είχε άλλα προβλήματα (echo στις κλήσεις, αργή απόκριση στο router menu κλπ). Έχω όλους τους κωδικούς της τηλεφωνίας , μπαίνω και ως root. Να πάρω το fritz! , μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά για οπτική ίνα ? Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλά δες μέχρι ποια ταχύτητα έχεις σκοπό να βάλεις γιατί αυτό που έχω εγώ πχ υποστηρίζει μέχρι 300.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από chios,
2 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Ξεκίνησε από screaming_trees,
2 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα