newentry Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Καλησπέρα σε όλλους, η απορία μου ειναι αν υπάρχει κίνδυνος να πάθει κάτι ο φοριτός μου υπολογιστείς οταν τον έχω κλειστό στο κάθισμα του αυτοκινήτου μου,και παίζω δυνατά μουσική,ας πουμε οτι στο πίσω μέρος βαράει ένα 12"350-400watts.
Joykiller Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 o monos kindynos einai na patiseis kana frenaki periergo kai na fygei apo kana parmpriz....kata ta alla ok!!!mhn anysixeis,akoma kalytera xwsto se mia thiki-xartofylaka-kati vre aderfe- kai asto sto pataki dipla sou...filika
newentry Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 μεσα σε τσάντα τον έχω βρε συ,καινούργιο κοσκινάκι μου δεν λέει μια λαική παροιμία. απο`τι κατάλαβα πρόβλημα θα έχω αν είναι ανοιχτός την ώρα που βαράει το subwoofer.Ε?
Highlander Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Σε ενοχλεί αν θα πάθει κάτι ο φορητός, ή τα αυτιά σου ; Γιατί για να φτάσεις σε σημείο να ανησυχείς για το φορητό νομίζω ότι ανεβάζεις αρκετά dB.
Narayan Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Ακόμα κι αν δέσεις τον φορητό επάνω στο sub και χώσεις τσίτα τον 50Cent, δεν πρόκειται να πάθει το παραμικρό. Οι μαγνήτες των sub δεν είναι αρκετά ισχυροί για να κάνουν ζημιά, η μόνη περίπτωση που μπορεί να συμβεί αυτό είναι με rare earth magnets (κάτι μαγνήτες ναααααα με το συμπάθιο), αλλά αν έχεις τέτοιους φαντάζομαι ήδη θα γνωρίζεις πως πρέπει να τους κρατάς μακρυά από μαγνητικά μέσα αποθήκευσης, όπως σκληροί δίσκοι και κασσέτες
Anonymous Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 na rwthsw twra kati.Den yparxei periptwsh o sklhros tou laptop na ta fthsei poly grhgora toso apo tous kradasmous tou autokinhtou (blepe lakoubes) oso kai apo ta beats pou tha baraei to sub???
Narayan Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Από κραδασμούς ναι, από το μαγνητικό πεδίο του sub όχι. Φυσικά δεν πρόκειται το παιδί να δέσει το laptop επάνω στο sub
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Οταν "βαραει" κουνιετε ο καθρεπτης? Αν οχι, τοτε no problem. Αν ναι, τοτε το ξανασυζηταμε.
spiros Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 emena h aporia mou einai i eksis... einai dinaton na iparxoyn atoma pou kathonte kai bazoun tetoia mpasa kai ahdies sta amaksia tous dapanwntas tosa lefta???? peite mou ena kalo logo EKTOS tou oti 1)nomizoun oti etsi tha riksoun gomena 2)nomizoun oti marsarontas tha riksoun gomena 3)nomizoun oti etsi tous prosexoun oloi
salfordstratos Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 S[iro, kai ta Bassa kala einai kai oi Kontres kales einai. Arkei na ta kaneis stin wra tous ola auta..tespa xefigame apto thema..
Anonymous Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 stadar tha kounietai o kathreuths.......edw sto corsaki mou pou den exei sub epanw kouniountai.Tha xwsw kai gw ena sub soon ektos tou oti oi gkomenes goustaroun wraia amaxia me dynath mousikh (asxeta me to ti lene) egw proswpika mou aresei na akouw th mousikh me teleia akoustikh poiothta.Den einai anagkh bebaia na einai terma ta hxeia na me akouei olo to tetragwno........broummm brouummmmmmmmmm
newentry Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Ευχαριστω προκαταβολίκα ολους τους φίλους. Λοιπον φίλοι μου και ο καφρέφτης κουνιέται και εντος του χρόνου θα χορέυει σάμβα.χιχιχι.!!! Η απορία μου επικεντρωνόταν στους τριγμους που προκαλούνται απο το sub και όχι απ`τα μαγνητικά κύματα του. θα κάνω τελίκα σωστη χρήση του volume όταν έχω τον φοριτο μέσα στο αυτοκινητο για να έχω το κεφάλι μου ύσηχο.(τώρα αν κάποιος με τσιτωσει δεν νομιζω να κρατηθω και θα χτυπήσω κόκκινα και οτι γίνει έγινε.)
polaki Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Diladi pos na se tsitosei newentry, se diagonismo tha pas?? H' an katsei dipla sto fanari sou kapoios me eksisou tiga ti mousiki tha kanete diagonismo gia to poios tha ksipnisei protos tous nekrous??
nikoskourtis Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Ποιοτητα και δυνατη μουσικη δεν πανε μαζι. Δυνατη μουσικη σημαινει οτι ταλαντωνεται ολο το αυτοκινητο και βαζει παρασιτα. Και μην τρελαθουμε ποιοτητα δεν ειναι οι χαμηλες συχνοτητες του υπογουφερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.