Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου προτείνετε τα καλύτερα μηχανάκια που μπορώ να βρω 50cc στην άδεια και να το φτιάξω να τραβάει λίγο. 

Το πολύ 1300 ευρώ αλλά νομίζω ότι δεν αξίζει μα δώσω τόσα 

Περιμένω προτάσεις

Δημοσ.

Τα ηλεκτρικά ... σε όλα καλύτερα από το 50άρι.

Δημοσ.

Daytona dy 50 που λογικά θα βρεις έτοιμο με 72αρι κυλινδροπιστονο. Μια χαρά για πρώτο, θα χαλάσεις μόνο τα μισά χρήματα απο αυτά που λες ότι μπορεις να ξοδέψεις και έτσι θα σου μείνουν χρήματα για κράνος μπουφάν και γάντια. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xsterg είπε

τιποτα. παρε ποδηλατο. κριμα να μαυροφορεθει η μανουλα σου...

1 λεπτό πριν, _Kostantinos_ είπε

Πάλι μάνα θα κλάψει.

ΓΙΑΤΙ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, petaw-se-oneiro είπε

ΓΙΑΤΙ;

Γιατί υπάρχει τάση να μην φοράνε κράνος και να κάνουν παράνομες προσπεράσεις εκτεθημενοι σε ατυχήματα που προκαλούν επειδή

Δημοσ.

γιατι σε αυτην την ηλικια η μαλακια υπερκαλυπτει το μυαλο. ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι κατι θα παθει καποια στιγμη και θα μετανιωσει την μαυρη στιγμη που το πηρε. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xsterg είπε

γιατι σε αυτην την ηλικια η μαλακια υπερκαλυπτει το μυαλο. ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι κατι θα παθει καποια στιγμη και θα μετανιωσει την μαυρη στιγμη που το πηρε. 

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα

Δημοσ.

παντοτε μιλαμε για τον κανονα φιλε μου. δυστυχως σε αυτες τις ηλικιες οι εξαιρεσεις ειναι τοσο σπανιες που πρακτικα δεν υπαρχουν. ειναι το χαρακτηριστικο της ηλικιας που δρα παρορμητικα και θελει να σπαει τους κανονες. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα για έναν πιτσιρικά να βγάλει δίπλωμα και να καβαλάει το παπί του ή να κάθεται συνεπιβάτης σε γνωστούς και φίλους; Αν ήταν γιός μου θα προτιμούσα το πρώτο. Δεν μιλάω για περιπτώσεις του τύπου Αθήνας που εκεί δεν υπήρχε περίπτωση να το δεί ούτε σε φωτογραφία. Σε μια μικρότερη πόλη χωρίς τόσες επιλογές σε ΜΜΕ η χρήση ιδιωτικού οχήματος είναι επιτακτική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...