Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum,

εδώ και καιρό σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα WiFi Hotspot στη πόλη μου (ιδιωτική εταιρία), έχω βρει τον εξοπλισμό που χρειάζεται, τα σημεία που για τοποθετηθούν τα Access Points και τα Routers.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Είναι νόμιμο στην Ελλάδα η δημιουργία το WiFi Hotspot σε όλη την πόλη μου; και που μπορώ να μάθω της λεπτομερείς περί προσωπικό δεδομένων επίσης και τι άδειες χρειάζονται για να ανοίξει αυτήν η ιδιωτική εταιρία.

Επεξ/σία από Floriniotis
Δημοσ.

Καλό ακούγεται αλλά από που θα πάρεις σύνδεση; Λογικά πρέπει να απευθυνθείς στην ΕΕΤΤ για να πάρεις αριθμό μητρώου παρόχου (δες κάτω δεξιά στο site της nictech), περισσότερα δε ξέρω, ότι είδα και μακάρι να βοήθησα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, NiVa013 είπε

Καλό ακούγεται αλλά από που θα πάρεις σύνδεση; Λογικά πρέπει να απευθυνθείς στην ΕΕΤΤ για να πάρεις αριθμό μητρώου παρόχου (δες κάτω δεξιά στο site της nictech), περισσότερα δε ξέρω, ότι είδα και μακάρι να βοήθησα.

για αρχή είχα σκεφτεί κάποια εταιρία όπως την Nictech, Inalan κτλπ, θα παρω τηλ ΕΕΤΤ δευτερα μηπως μπορεσω και μαθω λεπτομερεις, ευχαριστω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...