akis_skrl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρόνια να έχετε. Λόγω επαγγέλματος κ σχολής χρειάζομαι office για εργασίες και υπολογισμούς , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Να τονίσω ότι ήδη χρησιμοποιώ τα online office και δεν με βολεύουνε όπως και τα libre με Τα οποία δεν το έχω καθόλου! μπορεις κάποιος να με βοηθήσει να εγκατέστησω κάποια office να κάνω την δουλειά μου; Ευχαριστώ!
Lazlow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 έχεις άπειρα βίντεο στο YouTube που σου δείχνουν πως να το κάνεις.
kormos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, akis_skrl είπε Καλησπέρα παιδιά και καλή χρόνια να έχετε. Λόγω επαγγέλματος κ σχολής χρειάζομαι office για εργασίες και υπολογισμούς , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Να τονίσω ότι ήδη χρησιμοποιώ τα online office και δεν με βολεύουνε όπως και τα libre με Τα οποία δεν το έχω καθόλου! μπορεις κάποιος να με βοηθήσει να εγκατέστησω κάποια office να κάνω την δουλειά μου; Ευχαριστώ! Ξεκινά από την εκμάθηση καλύτερα γιατί ότι σουίτα και να δεις έχουν την ίδια φιλοσοφία... 🙂
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Προσωπικά θα σου έλεγα don't doing it Faidon για Libre... αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά μονόδρομος η Microsoft....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα