Προς το περιεχόμενο

Δουλειά εν μέσω lockdown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, τέτοια εποχή πέρυσι (Ιανουάριος 2020) πέρασα τις εξετάσεις για την άδεια σεκιούριτι και δυο μήνες μετά έβγαλα το δίπλωμα και ήρθα σε επαφή με γνωστή εταιρία η οποία για να μην τα πολυλογούμε με προσέλαβε για δουλειά σε αεροδρόμιο με το καλημέρα. Και εκεί που ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω την δουλειά τον Απρίλιο, έγινε ο covid και το lockdown. Χάθηκε έτσι όλη η χρονιά καθώς κυριολεκτικά δεν κατάφερα να δουλέψω ούτε μία μέρα. Fast forward στον Ιανουάριο του 2021 (τώρα), η χώρα συνεχίζει να καταστρέφεται υπό την ανεύθυνη ηγεσία της κυβέρνησης η οποία μόλις επέβαλε ένα ακόμα lockdown το οποίο δεν παίζει να αρθεί πριν τον Μάιο. Οπότε ρωτάω... Τι σκ@τά κάνω μέχρι τότε; Ιός ή όχι, ένα εισόδημα το χρειάζεσαι. Και λόγω του ότι δεν πρόλαβα να αρχίσω δουλειά, δεν θεωρούμαι τεχνικά άνεργος στα μάτια της κυβέρνησης και έτσι δεν παίρνω επίδομα. Θέλω να μου πείτε κι εσείς τις δικές σας εμπειρίες από αυτή την περίοδο των τελευταίων μηνών και τι ακριβώς θα μου προτείνατε. Είμαι ανοιχτός σε ιδέες.

(Επίσης δεν ξέρω αν έχει σημασία η ηλικία αλλά ας πούμε ότι σε κανέναν μήνα γίνομαι 20 οπότε ναι, είμαι αρκετά νεότερος από τον μέσο όρο ανθρώπων που έδωσαν εξετάσεις για άδεια σεκιούριτι.)

(EDIT: Δεν είμαι σίγουρος αν το ανέβασα στο σωστό υποforum αλλά οκ😶)

Επεξ/σία από JonathanWick
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν εισαι ο μονος και πιστεψε με υπαρχουν χιλιαδες ατομα που ειναι σε απογνωση οπως εσυ. Μπορουμε να κλαιμε για μερες ή να γινουμε ρεαλιστες

Υπαρχουν 2 επιλογες:

1)Περιμενεις στο ακουστικο μεχρι να αλλαξει η κατασταση εφοσον μπορεις καπως να τα βγαζεις περα

2)Ψαχνουμε οτιδηποτε δουλεια ειτε σε αλλες εταιριες σεκιουριτι ειτε ακομα και χειρονακτικες (αν πας ιχθυοσκαλα ή λαχαναγορα να ρωτησεις για βοηθεια ισως εχεις καποια τυχη αλλα σιγουρα καλυτερα απο το να καθεσαι σπιτι απραγος) ή ακομα και σε κτηματα. Αυτο σε περιπτωση που δεν εχουμε καποιο εισοδημα και πρεπει οποσδηποτε να βγαλουμε ενα κομματι ψωμι

Γενικα οσο και αν ακουγεται δυσκολο χρειαζεται αισιοδοξια η κατασταση γιατι αν ακουμε οτι λενε στην-ελληνικη-τν συντομα ολοι θα παμε σφαιρα στο ψυχιατρειο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...