corsair04 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα Σε tvbox υπάρχει τρόπος από ενσύρματο πληκτρολόγιο να γίνεται εναλλαγή γλώσσας με κάποιο πλήκτρο .....;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δεν ξέρω , αλλά με κάποιο keymap app μπορείς να ορίσεις φαντάζομαι διάφορα fuctions , δεν λες ποιο android έχει , ποιο tv box είναι , και ποιο ενσύρματο πληκτρολόγιο έχεις
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δοκίμασε με την εφαρμογή external keyboard helper. Μου λειτουργεί σε ασύρματο πληκτρολόγιο, οποτε γιατι οχι και σε ενσύρματο.
corsair04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, stormrain είπε Δοκίμασε με την εφαρμογή external keyboard helper. Μου λειτουργεί σε ασύρματο πληκτρολόγιο, οποτε γιατι οχι και σε ενσύρματο. Ναι το δοκίμασα και παίζει κανονικά .... 1
corsair04 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Στις 9/1/2021 στις 3:51 ΜΜ, stormrain είπε Δοκίμασε με την εφαρΙμογή external keyboard helper. Μου λειτουργεί σε ασύρματο πληκτρολόγιο, οποτε γιατι οχι και σε ενσύρματο. Καλησπέρα σε μενα δεν δουλεύει πλέον...εσένα?
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, corsair04 είπε Καλησπέρα σε μενα δεν δουλεύει πλέον...εσένα? To τσεκαρα μολις τωρα που διαβασα το ποστ σου, λειτουργει κανονικα ακομα σε μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα