Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλωσοριζω το φορουμ. Φετος δινω πανελληνιες, και οπως καταλαβαινετε ο καιρος τελειωνει. Στοχος μου ειναι να παω σε σχολη ηλεκτρολογων μηχανικων, πρωτα ο Θεος, γιατι εκει υπαρχουν πολλοι τομεις που με ενδιαφερουν. Ωστος απο την πρωτη λυκειου, εχω μαθει μονος μου να επισκευαζω τα παντα σχεδον τοσο σε υπολογιστες οσο και σε λαπτοπ. Οντας μαθητης τριτης λυκειου εχω αρκετη πελατεια γιατι βρισκομαι σε χωριο, και επειδη κανω πολυ καλες τιμες με προτιμανε. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος, αν θελησω να δουλεψω σε μαγαζια που ασχολουνται με επισκευες, γινεται να παω χωρις να εχω καποιο χαρτι; Τονιζω οτι δεν θελω να ειναι η μελλοντικη δουλεια, το εχω σαν χομπι και θα ηθελα να παω επειδη μου αρεσει πολυ, περναω ομορφα τον χρονο μου. Περιμενω απαντησεις φιλοι! 

Δεν με νοιαζει να ειναι το καταστημα απο τα γνωστα, πιστευω πως σε μικρα μαγαζι service σε παιρνουν ετσι, απ' οτι μου εχουν πει. Γραψτε μου αν ειμαι λαθος !

Δημοσ.

δεν είναι απαραίτητο αλλά θα σου μένει χρόνος για διάβασμα και για να παρακολουθείς τα εργαστήρια της σχολής (εχουν υποχρεωτικές παρουσίες και είναι πολλά)? 

Δημοσ.

Ναι πιστευω να προλαβαινω. Ημιαπασχοληση εννοειται, πολυ λιγες ωρες. Αν δω οτι δεν προλαβαινω πολυ απλα υα φυγω. Βαρος στη σχολη θα δινω ...

• Like 2
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι, ακριβός το ίδιο άπλα εγώ το θέλω για κανονική δουλιά !

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 9/1/2021 στις 12:49 ΠΜ, Dimitris Ellinas είπε

Καλωσοριζω το φορουμ. Φετος δινω πανελληνιες, και οπως καταλαβαινετε ο καιρος τελειωνει. Στοχος μου ειναι να παω σε σχολη ηλεκτρολογων μηχανικων, πρωτα ο Θεος, γιατι εκει υπαρχουν πολλοι τομεις που με ενδιαφερουν. Ωστος απο την πρωτη λυκειου, εχω μαθει μονος μου να επισκευαζω τα παντα σχεδον τοσο σε υπολογιστες οσο και σε λαπτοπ. Οντας μαθητης τριτης λυκειου εχω αρκετη πελατεια γιατι βρισκομαι σε χωριο, και επειδη κανω πολυ καλες τιμες με προτιμανε. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος, αν θελησω να δουλεψω σε μαγαζια που ασχολουνται με επισκευες, γινεται να παω χωρις να εχω καποιο χαρτι; Τονιζω οτι δεν θελω να ειναι η μελλοντικη δουλεια, το εχω σαν χομπι και θα ηθελα να παω επειδη μου αρεσει πολυ, περναω ομορφα τον χρονο μου. Περιμενω απαντησεις φιλοι! 

Δεν με νοιαζει να ειναι το καταστημα απο τα γνωστα, πιστευω πως σε μικρα μαγαζι service σε παιρνουν ετσι, απ' οτι μου εχουν πει. Γραψτε μου αν ειμαι λαθος !

μπορεις να δηλωσεις νυχτερινο τεχνικο ηλεκτροτεχνιας  με 2 χρονια με ωρες 6-10 απογευματινες και εχεις και επισημα χαρτι με αδεια επαγγελματος online γινονται οι αιτησεις στα ωυχτερινα της γεινοτια σου και πιστεψε με δεν θα βγεις χαμενος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...