Dannie Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Παιδια επειδη ειναι παλιο το κινητο κ θελω να σωσω της επαφες μου απο το κινητο στο imac εχω προσπαθησει πολλα αλλα δεν μπορω.Ξερει καποιος να βοηθησει;Βλεπω στο finder το τηλεφωνο το μονο που μπορεις να κανεις ειναι συγχρονισμο(οπως σας δειχχνω στην φωτο.Δεν υπαρχει καπου να γραφει μεταφορα επαφων απο iphone στο imac.
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οι επαφές είναι στο iPhone ή σε κάποιο account? Το iCloud το έχεις κλειστό; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από CheOnWeb 1
Dannie Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Οι επαφές είναι στο iPhone ή σε κάποιο account? Το iCloud το έχεις κλειστό; Οι επαφες ειναι στο iphone το iCloud δεν το χρησιμοποιω.Απλα επειδη το μοντελο ειναι παλιο ειναι πιο δυσκολο να μεταφερεις τις επαφες απο οτι καταλαβα.Εχω διαβασει τροπους μεσα στο ιντερνετ αλλα δεν τα καταφερα.Κανω ολα οσα λενε(wifi - airdrop k.t.l) αλλα πουθενα δεν μπορω να βρω "μεταφορα επαφων απο κινητο ston imac".
CheOnWeb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Just now, Dannie said: Οι επαφες ειναι στο iphone το iCloud δεν το χρησιμοποιω.Απλα επειδη το μοντελο ειναι παλιο ειναι πιο δυσκολο να μεταφερεις τις επαφες απο οτι καταλαβα.Εχω διαβασει τροπους μεσα στο ιντερνετ αλλα δεν τα καταφερα.Κανω ολα οσα λενε(wifi - airdrop k.t.l) αλλα πουθενα δεν μπορω να βρω "μεταφορα επαφων απο κινητο ston imac". Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις τις επαφές στο iCloud? Νομίζω ότι αν το κάνεις, θα σου προτείνει να κάνει συγχώνευση επαφών και οι επαφές θα ανέβουν στο iCloud. Μετά θα ανοίξεις το iCloud στο iMac και θα δεις τις επαφές σου να εμφανίζονται στο Address book. Αν θέλεις να μην συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το iCloud, θα μπορείς να κάνεις μεταφορά των επαφών στον τοπικό κατάλογο του iMac και να κλείσεις το iCloud. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα