Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολο το φόρουμ. Όπως έχω ήδη ανεβάσει σε αγγελία θέλω να κάνω μια ερώτηση. Από λάθος του πατέρα μου περάστηκαν καινούργια λάστιχα αλλά αντί για χειμερινά που χρειάζομαι λόγο του μέρους που δουλεύω,είναι καλοκαιρινά. Τα λάστιχα έχουν πάει απ' το συνεργείο έως το σπίτι.προφσνως και δε τα δέχονται πίσω καθώς θεωρούνται πλέον μεταχειρισμένα.

Γνωρίζετε κάποια Μάνδρα επαγγελματία η έμπορο που αγοράζει τέτοια λάστιχα;

Είναι μεγάλη ζημιά ρε παιδια

Δημοσ.

Τα λάστιχα μαγαζί αποκλείεται να στα πάρει, βρες κανένα φιλο σου που να τα θελει ή βάλτα αγγελία. Μην περιμένεις και πολλα όμως το πιθανότερο ειναι να σου μείνουν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, RaKa είπε

Καλησπέρα σε ολο το φόρουμ. Όπως έχω ήδη ανεβάσει σε αγγελία θέλω να κάνω μια ερώτηση. Από λάθος του πατέρα μου περάστηκαν καινούργια λάστιχα αλλά αντί για χειμερινά που χρειάζομαι λόγο του μέρους που δουλεύω,είναι καλοκαιρινά. Τα λάστιχα έχουν πάει απ' το συνεργείο έως το σπίτι.προφσνως και δε τα δέχονται πίσω καθώς θεωρούνται πλέον μεταχειρισμένα.

Γνωρίζετε κάποια Μάνδρα επαγγελματία η έμπορο που αγοράζει τέτοια λάστιχα;

Είναι μεγάλη ζημιά ρε παιδια

Να τα πάρει έμπορος δύσκολο, μόνο σε κανα ιδιώτη, και μόνο εφόσον με τοποθέτηση του κοστίσουν αρκετά φτηνότερα από όσο τα βρίσκει στα μαγαζιά.

Δημοσ.

Βάλε αγγελία με απόδειξη αγοράς και πόσα χλμ έχουν κάνει τα λάστιχα. Θα χάσεις ένα μέρος των χρημάτων επειδή έιναι "πατημένα" αλλά όχι όλα. Εννοείται ότι δεν θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω - μάλλον θα χάσεις ένα 30% το λιγότερο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...