nek4d Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Τα στοιχεια τα δινεις για να σε ενημερωνουν για μελλοντικες προωθητικες προσφορες. Και βγαζουν καλες προσφορες, ειχα παρει 2-3 φορες με κουπονια τους μεσω ΑΒ. Τωρα το κανουν μονοι τους, καλα κανουν κ αυτοι κ επιλεγει ο καταναλωτης στην τελικη, δεν χρειαζεται να το κανουμε μεσανατολικο. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, ktikti είπε ευχαριστώ TS.. και το καλοκαιρι νομιζω ειχα παρει την προωθητικη.παρηγγειλα και παλι τον αγαπημενο μου colombia 100% arabica Τωρα θυμηθηκα οτι μου ειχαν φερει και ουτε θυμαμαι τι γινανε . Θα τις ψαξω απο περσι η προπερσι να δουμε ποσο κρατανε
SakafliaC Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Lazorik είπε Αυτό μου θυμίζει το "μην παραγγέλνετε φαγητό απ'έξω όταν βρέχει, σκεφτείτε τους ντελιβεράδες". Που αν το κάναμε όλοι, αυτόματα οι ντελιβεράδες θα έμεναν χωρίς μεροκάματο τις μέρες που βρέχει. Γιατί ως γνωστόν η επιβίωση των ντελιβεράδων εξαρτάται απ τις παραγγελίες που θα πάνε το 2ωρο ξέρω γω που θα βρέχει μέσα στη μέρα. Στάνταρ δεν έχεις οδηγήσει ποτέ σου μηχανή ε? Δε συζητάμε καν να οδηγήσεις στη βροχή.. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από SakafliaC 4
VagVene Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε πως βρε; έχεις 4 σπίτια; 1/διεύθυνση θα στείλει. Με παππουδογιαγιαδες μαζευτηκαν XD. Γενικα τις θεωρω οτι καλυτερο μετα της Νεσπρεσο και στοκαρω καθε φορα που τις εχει προσφορα στα super 1
malias4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Παραγγειλα κ εγω να δουμε αν ερθουν . Ευχαριστω φιλε
PoliospA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 προσφορά σε ΑΒ σε jacobs η 40 αδα 7,5 αν θυμάμαι που είναι κάτω απο 0,20 ο ένας δεν έχω ξαναδεί καλύτερη σε επώνυμο
Lazorik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Spoiler Εγώ πάντως δεν μίλησα ούτε για κατώτερους ανθρώπους, ούτε ότι απαιτώ να σκοτωθούν για να με εξυπηρετήσουν. Αλλά δεν νομίζω οι περισσότεροι να δουλεύουν από χόμπι για να μένουν απλήρωτοι τις μέρες που βρέχει.
djkokalis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστώ τον ts. Έκανα 7 διαφορετικές αιτήσεις με διαφορετικά ονόματα 😂 2
costas_pro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, djkokalis είπε Ευχαριστώ τον ts. Έκανα 7 διαφορετικές αιτήσεις με διαφορετικά ονόματα 😂 Ευρυχως που θα σου στειλουν μονο 1 πακετο γιατι λογικα δεν εχεις 7 σπιτια. Αυτος ο κουτοπονηρος τροπος σκεψης με ξεπερναει. Ο κλασσικος εξυπνακιας που θα πιασει κοροιδο τις εταιρειες. Το comment δε παει σε εσενα αλλα στη μεριδα ανθρωπων που σκεφτονται σαν εσενα. Φιλικα παντα 7
turbat0s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, costas_pro είπε Ο κλασσικος εξυπνακιας που θα πιασει κοροιδο τις εταιρειες. Αυτό ακριβώς κάνουν και οι εταιρείες. 2
Salvation81 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μολις αγορασα Nespresso μαζι με 150 καψουλες οποτε αλλες 10 δεν μου κακοπεφτουν.
NoMans Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, turbat0s είπε Αυτό ακριβώς κάνουν και οι εταιρείες. Τι εννοείς?
johnnycer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 ΄Ασχετο αλλα ως νέος σχετικά κάτοχος μιας Nespresso θελω να ρωτήσω: Υπάρχει κάποιο website που αγοράζετε οι περισσότεροι για κάψουλες σε bulk? Έψαξα στο google και βρήκα αυτές, λέτε να αξίζουν; https://www.skroutz.gr/s/18186105/IL-Caffe-Italiano-Κάψουλες-Espresso-Napoli-Συμβατές-με-Μηχανή-Nespresso-100caps.html#reviews Δεν είμαι περίεργος με τον καφέ, να πίνεται θέλω!
costas_pro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 59 λεπτά πριν, turbat0s είπε Αυτό ακριβώς κάνουν και οι εταιρείες. Δε καταλαβαινω γιατι θεωρουμε οτι το να κανουμε abuse μια παροχη ειναι και σωστο. Η εταιρεια σου ζηταει προσωπικα στοιχεια και αν θες τα δινεις. Με το να κανεις 10 account ομως ειναι ξεκαθαρο abuse και επισης στερεις τη δυνατοτητα σε αλλους να παρουν τη προσφορα 2
turbat0s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, costas_pro είπε Δε καταλαβαινω γιατι θεωρουμε οτι το να κανουμε abuse μια παροχη ειναι και σωστο. Η εταιρεια σου ζηταει προσωπικα στοιχεια και αν θες τα δινεις. Με το να κανεις 10 account ομως ειναι ξεκαθαρο abuse και επισης στερεις τη δυνατοτητα σε αλλους να παρουν τη προσφορα Δεν είναι αυτό το point, αλλά το ότι προσφέρουν φύκια με αντάλλαγμα μεταξωτές κορδέλες. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από turbat0s
Προτεινόμενες αναρτήσεις