constantinosjj Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Συμπληρωστε τα στοιχεια σας και θα σας στειλουν μια δεκαδα καφεδες nespresso Lor, δωρεαν.Παρακατω ειναι οροι και λεπτομερειες. https://lorespressosample.gr Η δωρεάν αποστολή δειγμάτων αφορά σε ένα δείγμα ανά άτομο & ανά διεύθυνση. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί σε όλη την ελληνική επικράτεια & μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων δειγμάτων ή μέχρι 14/02/2021. Σε περίπτωση που επιλέξεις παραπάνω να λαμβάνεις νέα από το L’OR μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα στοιχεία τα οποία θα συλλεχθούν και θα τύχουν επεξεργασίας, θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων lorespressosample.gr. Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις το σχετικό πεδίο παραπάνω, τα στοιχεία τα οποία θα συλλεχθούν και θα τύχουν επεξεργασίας, θα διατηρηθούν για 2 μήνες από την ημερομηνία αποστολής της δωρεάν συσκευασίας και στη συνέχεια θα διαγραφούν. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από constantinosjj 13 15
georgeps21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, constantinosjj είπε Συμπληρωστε τα στοιχεια σας και θα σας στειλουν μια δεκαδα καφεδες nespresso Lor, δωρεαν.Παρακατω ειναι οροι και λεπτομερειες. https://lorespressosample.gr Η δωρεάν αποστολή δειγμάτων αφορά σε ένα δείγμα ανά άτομο & ανά διεύθυνση. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί σε όλη την ελληνική επικράτεια & μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων δειγμάτων ή μέχρι 14/02/2021. Σε περίπτωση που επιλέξεις παραπάνω να λαμβάνεις νέα από το L’OR μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα στοιχεία τα οποία θα συλλεχθούν και θα τύχουν επεξεργασίας, θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων lorespressosample.gr. Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις το σχετικό πεδίο παραπάνω, τα στοιχεία τα οποία θα συλλεχθούν και θα τύχουν επεξεργασίας, θα διατηρηθούν για 2 μήνες από την ημερομηνία αποστολής της δωρεάν συσκευασίας και στη συνέχεια θα διαγραφούν. To εστειλα στην αδερφή μου που πίνει κάψουλες οπότε ευχαριστώ TS, αλλά να πώ την αμαρτία μου, πιστεύω πως τα προσωπικά σας/μας στοιχεία αξίζουν παραπάνω από 5ευρώ... οπότε δεν ξέρω αν το προτείνω. 2 2
ExTaCy1337 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Αμα κοψω την καψουλα και κανω extract τον καφε παιζει να κανω καφε σε αλλη μηχανη;
thanasisxask Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, ExTaCy1337 είπε Αμα κοψω την καψουλα και κανω extract τον καφε παιζει να κανω καφε σε αλλη μηχανη; Κανονικά, το έχω κάνει εγώ. 1 1
constantinosjj Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Ο.τι e order και να κανεις στα απαιτουν πλεον... θεωρω οτι το κανει για να ξεκινησει να δουλευει το eshop της κατι που το κανει αριστα η νεσπρεσσο ως τωρα... ωστοσο η επιθυμια καθενος ειναι σεβαστη!!
@Touristas@ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, georgeps21 είπε To εστειλα στην αδερφή μου που πίνει κάψουλες οπότε ευχαριστώ TS, αλλά να πώ την αμαρτία μου, πιστεύω πως τα προσωπικά σας/μας στοιχεία αξίζουν παραπάνω από 5ευρώ... οπότε δεν ξέρω αν το προτείνω. 2.50-3.00 ευρω κοστίζουν και είναι απο τις καλύτερες μετά τις αυθεντικές για την τιμή τους. Γνώμη μου επίσης οτι τα προσωπικά μας δεδομένα δεν αξίζουν τόσα. δεν είναι απλα ένα email, είναι πλήρη στοιχεία και διευθυνση. πολύ φτηνός τρόπος αλίευσης στοιχείων μην δίνετε σημασία. Ts εννοείτε σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. 😀 Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από @Touristas@ 4
GeorgeVasil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Εδω τα κουριερ ειναι κορεσμενα...πρεπει να τους σκισουμε κιαλο για 10 καψουλες που κανουν 3.90 στο μαρκετ. 10
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ε παρραγγειλα για το Πασχα ; Mεχρι τότε μπορει να εχω παρει και καψουλομηχανη Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από Mhlogiatros
giorginho Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, @Touristas@ είπε 2.50-3.00 ευρω κοστίζουν και είναι απο τις καλύτερες μετά τις αυθεντικές για την τιμή τους. Συμφωνώ, τις ειχα δοκιμασει σε καποια αλλη "δωρεαν" προωθητικη πριν καναδυο χρονια και ειναι οντως η νο1 "εναλλακτικη" για Nespresso.
DownUNDERground Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων 14 ευρώ στοιχίζουν τα προσωπικά δεδομένα μας. Τόσο τα πουλάει το fb. Σταματήστε πια αυτή την καραμέλα. Δεν είμαστε τόσο σημαντικοί όσο νομίζουμε!! Spoiler Σημαντικός πάντως δεν είσαι ως Φίλιππος Ινσομνιόπουλος, αλλά ώς ένα μικρό κομματάκι μιας στατιστικής σε big data. Προφανώς δεν τους ενδιαφέρεις προσωπικά. Αυτό θα ήταν και τιμητικό μη σου πω. Τους ενδιαφέρεις απλώς ως νούμερο. Αριθμός πως να το πω. Κατά τα άλλα τους είσαι άχρηστος. Και όλο αυτό είναι μάλλον χειρότερο και προσβλητικότερο. Φυσικά δε μιλάω για το σάιτ της προσφοράς τώρα. Το γενίκευσα επειδή μπήκε το fb στην κουβέντα με τις κλασσικές ατάκες "δεν είστε τόσο σημαντικοί όσο νομίζετε". Μα, ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Όποιος έχει δει το Social Dilemma νομίζω καταλαβαίνει την εικόνα που προσπαθώ να ζωγραφίσω. Σόρρυ απλά όταν διαβάζω για το fb αντιδρώ αντανακλαστικά. Συνεχίστε για την προσφορά. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από DownUNDERground 4
Filippos12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 10 τσαμπα ( καλοι ) καφεδες για 5 λεπτα υποθεση . Καλα ειναι ... συν το οτι πρεπει να κουρασουμε επιπλεον τις μεταφορικες αξιζει και με το παραπανω.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 59 λεπτά πριν, VagVene είπε thanks ts πηρα 4 πως βρε; έχεις 4 σπίτια; 1/διεύθυνση θα στείλει.
Nickfoxjr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε πως βρε; έχεις 4 σπίτια; 1/διεύθυνση θα στείλει. Έχει 4 σπίτια ο αδερφός.
ktikti Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 ευχαριστώ TS.. και το καλοκαιρι νομιζω ειχα παρει την προωθητικη.παρηγγειλα και παλι τον αγαπημενο μου colombia 100% arabica
Προτεινόμενες αναρτήσεις