deathlok Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 temperature den exoun oloi oi wd jb skliroi.ego exo treis 80gb jb oi dio exoun sensor o tritos pou einai kai o pio palios (1 xronou) den exei temp sensor. tora gia to topic kai me to trofodotiko min eisai kai poli sigouros borei na itan aisxro to porigoumeno pou ixes alla kai oi wd oi diskoi den einai kai korifi se aksipistia (3 exo kati ksero)
Psycho13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Hdd thermometer..Gia dokimase to..Sou dino to link gia to download: http://www.rsdsoft.com/zip/hdd_thermometer_setup.exe
doc1000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Σίγουρα είναι το τροφοδοτικό σου. Παρόμοιο πρόβλημα είχα κι εγώ με το δικό μου. Κατά την εκκίνηση μόλις πήγαινε να τραβήξει ρεύμα ο σκληρός κατά το στροφάρισμα "έπεφτε" το τροφοδοτικό και έσβηνε! Βγάζοντας τον δίσκο το σύστημα ξεκινούσε κανονικά. Μάλιστα τελευταία μου το έκανε πότε-πότε αλλά στο τέλος κατέληξε να μη μπορεί να σηκώσει καθόλου δίσκο. Δεν είναι λοιπόν θέμα δίσκου, αφού αν δοκιμάσεις τον δίσκο σου σε άλλο PC πιστεύω ότι θα δουλεύει οκ (όπως δούλευε κι ο δικός μου WD 120JB) Εμένα να φανταστείς μου το έκανε και επώνυμο τροφοδοτικό (antec). Ευτυχώς όμως με την 3ετή εγγύηση περιμένω το νέο μου τροφοδοτικό! Εϊναι σημαντικό να έχεις 3ετή εγγύηση, γιατί και το καλύτερο τροφοδοτικό μπορεί να χαλάσει με την κωλο-ΔΕΗ... Άμα μπορείς βάλε και κανα UPS. Επώνυμα τροφοδοτικά: Zalman 400αρι (90εuro στο Πλαισιο), Enermax, Antec, Chieftec --> (στα 360watt πάλι απ' το Πλαισιο και γύρω στα 35euro)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.