Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Εγώ μπαινω σε chats που χρησιμοποιούν flash player και τώρα με τη κατάργηση του flash δε μπορώ να μπω τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση?
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με ποιον browser μπαίνεις; Κι εγώ μπαίνω σε site με flash (kongragate, newgrounds, armor) τα οποία δουλεύουν κανονικά, απλά βγάζει κάθε φορά μήνυμα για allow στο flash player. Μήπως απεγκατέστησες το addon; Κατέβασε το από εδώ. -> https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/installation-problems-flash-player-windows.html#main-pars_text_4 (εκεί που λέει Still having problems) Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από micos000
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 τον chrome εχω και ενεργοποιω το flash απο τις ρυθμισεις που τον εχει ενσωματωμενο το βαζω στο On αλλα τπτ στο link που εχει flash για chrome?
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Αυτό.-> https://fpdownload.macromedia.com/pub/flashplayer/latest/help/install_flash_player_ppapi.exe
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 τελικα το βρηκα φιλε μου εχτες που κατεβασα του κοσμου τα flash ειναι αυτο το link που δινεις παραπανω.ενατξει μου πηρε 2-3 ωρες αλλα ολα καλα σε ευχαριστω φιλος
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 φιλος στο chat που χρησιμοποιουσε chat εκανε 'ανακατασκευη' το εφτιαξε ολο απο την αρχη χωρις να χρειαζεται το flash μπηκα πριν απο λιγο ειναι πιο γαματο απ οτι ηταν και χωρις να χρειαζεται flash ποσο το χαρηκα μιλαμε
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σιγά-σιγά θα φύγουν όλοι από το flash και θα πάνε σε άλλες λύσεις όπως το html5. Μέχρι τότε απλά θα το ανεχόμαστε και θα κάνουμε υπομονή. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από micos000
Giot@_06 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα micos000, να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον flash. Εμένα το software του εκτυπωτή μου πρέπει να είναι στημένο πάνω σε flash γιατί πήγα να ανοίξω το Κέντρο Λειτουργιών του για να σκανάρω και μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα... Ο εκτυπωτής είναι λειτουργικός!! Δουλεύει κανονικά εάν δώσω εκτύπωση μέσα από κάποιο αρχείο και το front panel του επίσης. Αλλά δε μπορώ να μπω και να αλλάξω ρυθμίσεις κλπ. Παίζει να μπορώ να το εγκαταστήσω ξανά;;; Γνωρίζεις κάτι σχετικά;
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τέλος το flash για όλους. Η hp πρέπει να ξανασχεδιάσει το κέντρο λειτουργιών της. https://h30434.www3.hp.com/t5/Printers-Knowledge-Base/HP-Solution-Center-not-working-Adobe-Flash-Player-Error-and/ta-p/7946145 Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από micos000
Giot@_06 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Σε ευχαριστώ πολύ!! Μόλις δοκίμασα την πρώτη λύση που δίνει η HP και φαίνεται να δουλεύει!! (Φυσικά αν θες να έχεις όλες τις επιλογές του εκτυπωτή σου, η αγορά νέου μηχανήματος είναι μονόδρομος.) Και πάλι σε ευχαριστώ, να είσαι καλά!!
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Είσαι σίγουρος ότι στα καινούργια έχουν αλλάξει το control center;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα