Προς το περιεχόμενο

προβλημα με καρτες ηχου σε καποια games

ksessalonikios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια εχω το παρακατω προβλημα,σε πολλα games σαν το far cry,splinter cell κλπ ακουγονται κατι σκρατς,αυτο συμβαινει οταν οριζω σαν καρτα ηχου και την audigy και το κύκλωμα της nforce,απλος στη 2η ειναι πολυ χαμηλοτερη η ενταση τους και συνεπως ενοχλουν και λιγοτερο.το προβλημα δεν το συναντω σε αλλα παιχνιδια,οπως pes3,nfs underground,live 2004.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

BGALE APO TO PC SOU TIN AUDIGY KAI BALTI STO SYRTARI. H' MALLON POULA THN GIATI THA SOU MEINEI! TO EIXA KAI EGW TO PROBLIMA KAI TELIKA PAIZW ME THN ON-BOARD KAI BRHKA THN YGEIA MOU.... DEN EINAI MONO TA "SCRATS", POU LES, ALLA PSILOKOLLAEI KAI TO GAME, XANEI FRAMES... KATARAMENES AUDIGY!!!

Εγώ θα έλεγα απεναντίας να απενεργοποιήσεις το τσιπάκι του ήχου απο την μητρική, να κάνεις ένα clean install των windows xp και να περάσεις τους καινούριους drivers για audigy eax 4.0 (έχει βγει και ένα συμπληρωματικό update ακόμα αλλά δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω). Κακά τα ψέματα για games οι audigy είναι μονόδρομος. Απλώς η creative (όπως και οι περισσότερες εταιρίες) δίνει της πλάκας drivers με το cd και έχει σταματήσει την υποστήριξη για win9x :evil:

Απο την έκδοση της audigy που έχεις (αν είναι ls ή es) ίσως χρειαστεί να κατεβάσεις και το αρχείο ctcomp.exe για να κάνει bypass το check για το device id κατα την διάρκεια του install. Πουτ@ν@ Creative ...

την audigy 1 την δουλευω με τους drivers της 2,παντως με την παλια μου μητρικη,μια gigabyte 7vax (kt400),δεν ειχα τετοιο προβλημα.Θα δοκιμασω να την βγαλω και τελειως,αλλα θα με βολευε αν μπορουσα να ξεπερασω το προβλημα χωρις να χρειαστει να ''αχρηστευσω'' την καρτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...