Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί δεν κοιτάς τι γράφει το ρολόι της Δεη και με τι ξεκίνησες να μένεις ωστε να βρεις πόσο θα πληρώσεις;

Δεν  έχω αποδείξεις αλλά νομίζω ότι είναι πιο οικονομικό να έιναι συνέχεια ανοιχτός ο θερμοσιφωνας απο το να ζεσταίνει κάθε φορά το νερό απο την θερμοκρασία περιβάλλοντος ,για φυσικολογικά νοικοκυριά μιλάμε φυσικα

Για άτομα που χρησιμοποιούν ζεστό κάθε μέρα για πιατα και μπάνιο ίσως είναι πιο οικονομικό, αλλά δεν το έχω διερευνήσει. Πρόσφατα έψαχνα μεγάλο θερμοσίφωνα για μαγαζί συγγενή μου, ο θερμοσίφωνας είχε αντίσταση 3kW αλλά στα specs έλεγε ημερήσια κατανάλωση ανοιχτός 24 ώρες έχει κατανάλωση 2.15kWh την ημέρα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ετσι καταλαβες εσυ, εγω καταλαβα οτι και ι ιδιος δεν εχει άποψη

Το άποψη να έχω είπα πως δεν γνωρίζω, εν ολιγης "άσχετη". 😊

39 λεπτά πριν, bapel είπε

Τυχερός είσαι που δουλέψαν(μάλλον) όλα σωστά.

Χαχαχα.. "μάλλον" 

Για να δούμε... 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Εν μέρει με έχετε λίγο καθησυχάσει. ΛΙΓΟ🙂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsoflia είπε

Το άποψη να έχω είπα πως δεν γνωρίζω, εν ολιγης "άσχετη". 😊

Σωστα αλλα για να σου πουμε πρεπει να μαθεις.

Επίσης κανε αυτο που σου προτειναν, παρε την ένδειξη απο τον μετρητή της δεη και δες ποσα εχεις καταναλώσει σε σχεση με την προηγούμενη ένδειξη

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μεχρι και ποσες μερες περιπου, κρατα το ζεστο νερο ο θερμοσιφωνας, αν δεν το καταναλωνεις, ωστε να γινεται εισροη κρυου;

Ειναι ακομη καλοκαιρι μεν, αλλα παρατηρησα οτι πχ ειχα βαλει θερμοσιφωνα πριν δυο μερες, και δυο μερες μετα, ειχε ακομη σχετικα ζεστο νερο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...