Προς το περιεχόμενο

Επιλογή οθόνης 1080 ή 1440

mrvaggos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Εχω για κάρτα γραφικών την 1660ti και σκέφτομαι να πάρω οθόνη στις 27 ίντσες. Τώρα έχω μια BenQ GW2470H fhd 60hz VA panel. Την είχα αγοράσει για να τη συνδέω με το λάπτοπ. Τώρα που έχω πύργο είναι προτιμότερο να πάω σε 1440p ή σε 1080p με περισσότερα hz. Μέχρι στιγμής έχω δει τις Samsung Curved c27rg50 και cjg50. Ποια θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ 

Παιχνίδια κυρίως παίζω lol και μετά κάποιες άλλες εφαρμογές για προσωπική χρήση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, mrvaggos είπε

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Εχω για κάρτα γραφικών την 1660ti και σκέφτομαι να πάρω οθόνη στις 27 ίντσες. Τώρα έχω μια BenQ GW2470H fhd 60hz VA panel. Την είχα αγοράσει για να τη συνδέω με το λάπτοπ. Τώρα που έχω πύργο είναι προτιμότερο να πάω σε 1440p ή σε 1080p με περισσότερα hz. Μέχρι στιγμής έχω δει τις Samsung Curved c27rg50 και cjg50. Ποια θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ 

Παιχνίδια κυρίως παίζω lol και μετά κάποιες άλλες εφαρμογές για προσωπική χρήση. 

27" με 1080p νομιζω είναι δυσανάλογη η ανάλυση με το μέγεθος...

27" 1440p ή 24" 1080p με περισσότερα hz πιστεύω

Για τη χρήση σου σε καλύπτει η κάρτα σου και στα 2.

Τι επεξεργαστή εχεις;

• Like 1

1 λεπτό πριν, vins είπε

27" με 1080p νομιζω είναι δυσανάλογη η ανάλυση με το μέγεθος...

27" 1440p ή 24" 1080p με περισσότερα hz πιστεύω

Για τη χρήση σου σε καλύπτει η κάρτα σου και στα 2.

Τι επεξεργαστή εχεις;

I5 9400f

2 λεπτά πριν, vins είπε

Νομίζω με 27" 1440p θα είσαι μια χαρα, ωστοσο περίμενε μήπως σου πει κανένας αλλος κάτι διαφορετικό

Ωραία σε ευχαριστώ! 

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, mrvaggos είπε

Ωραία σε ευχαριστώ! 

Τίποτα να είσαι καλά, σε οτι αφορα τις οθόνες που έβαλες, διάβασα κάποια σχόλια για θεματακια με καμενα pixels, οπότε πριν προχωρήσεις σε αγορά τσεκαρε αν το καταστημα που θα την πάρεις δίνει εγγυηση 0 pixel. (Ειναι λιγο ξενερα να δίνεις 300αρι και να το βλέπεις το πιξελακι, άποψή μου παντα)

Επίσης τώρα είδα ότι η 1440p που έβαλες είναι 144hz, που νομίζω ότι στο λολ δε θα έχεις κανενα θέμα, απλά επειδή δεν είμαι γνωστης, δεν ξέρω αν τυχον σου δίνουν αλλα παιχνιδια πιο απαιτητικά πολύ χαμηλότερα fps αν θα έχει καποιο αντίκτυπο αυτό. 

29 λεπτά πριν, mrvaggos είπε

https://www.skroutz.gr/s/20562075/Viewsonic-VX2758-2KP-mhd-27-Gaming-Monitor.html? Αυτή παίζει στα 300 κάτι συνήθως. Είναι η φθηνότερη ΟΚ οθόνη με ips. 

Το VA αστο στην άκρη. 

Απο την άλλη αν παίζεις μόνο lol δεν νομίζω ότι έχεις ανάγκη τα 144hz, και με αυτή: https://www.skroutz.gr/s/15946483/AOC-Q3279VWFD8-31-5.html μια χαρά θα είσαι  

• Like 1
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, leros2004 είπε

https://www.skroutz.gr/s/20562075/Viewsonic-VX2758-2KP-mhd-27-Gaming-Monitor.html? Αυτή παίζει στα 300 κάτι συνήθως. Είναι η φθηνότερη ΟΚ οθόνη με ips. 

Το VA αστο στην άκρη. 

Απο την άλλη αν παίζεις μόνο lol δεν νομίζω ότι έχεις ανάγκη τα 144hz, και με αυτή: https://www.skroutz.gr/s/15946483/AOC-Q3279VWFD8-31-5.html μια χαρά θα είσαι  

Επειδή έχω την aoc στο va panel, και επειδή το έψαξα και δούλεψα και τις 2, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο μοντέλο καλύτερα όχι ips. Για lol και all around χρήση και το va κομπλε είναι πάντως. Παρεπιπτοντως εγώ την είχα παρει 168 €, τοσο πολύ ανεβηκαν;

• Like 1

Aoc διαβάζω ότι συνήθως έχουν καμένο πιξελ και δύσκολα γίνεται αντικατάσταση. Η viewsonic φαίνεται καλή περίπτωση αν βγει σε προσφορά. Θα περιμένω κάποιο διάστημα αλλιώς θα καταλήξω στην Curved Samsung με εγγύηση μηδέν πιξελ αν βρω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...