Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ! Έχω το παρακάτω σύστημα. Για case έχω το aerocool cylon. Όταν παίζω games (συνήθως valorant παίζω) η θερμοκρασία της gpu είναι σταθερά στους 80 απο την ώρα που ανοίγω το game και του cpu φτάνει μέχρι 75 αλλά όταν πιάνω το κουτί είναι πολύ ζεστό. Επίσης εχθές μετά απο κανα μισάωρο και λίγο παραπάνω παρατήρησα ότι σαν να πήγαινε να σβήσει το rgb που έχει μπροστά το case και μετά ήταν πάλι κανονικό(Στιγμιαία έγινε αυτό). Ξέρετε τι μπορεί να φταίει ; Επίσης οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές και το ότι ζεστένεται πολύ το case ; Κάποια extra fans δεν έχω χρησιμοποιήσει.

Untitled.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

1 έχει το case απο πίσω και απο τον cpu(έχει και ένα κενό απο πάνω για να βγαίνει ο αέρας).

αγόρασε 1 ακόμη 

προτίμησε τον 

https://www.skroutz.gr/s/10652237/Arctic-F14-ACFAN00077A-140mm.html

(σιγουρέψου ότι παίρνει 14αρη)

να τον βάλεις να ΒΓΑΖΕΙ αέρα στις γρύλιες πάνω από την CPU

Το κουτί σου έχει κάτω του μετρίου AIRFLOW και με αυτό που σου προτείνω θα το βοηθήσεις πολύ.

ΥΓ

Επίσης τσέκαρε ότι ο "μαμίσιος" λειτουργεί όταν ανάβεις το pc

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

Ναι κάτι τέτοιο σκέφτομαι να αγοράσω. Όντως το ξέρω ότι δεν έχει καλό airflow. Λειτουργεί κανονικά.

αυτό που σου πρότεινα είναι "τσαμπα" γι'αυτά που σου δίνει , προχώρα και θα δεις βελτίωση μεγάλη.

Μην πάρεις 2ο ανεμιστηράκι της συμφοράς όπως το μαμίσιο να έχει πάνω από 70cfm

YG

Ο SSD γιατί γράφει SATA-2? Εχει φυσιολογικές ταχύτητες?

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάνω το case σου παίρνει 120αρι ανεμιστήρι

https://aerocool.io/product/cylon/

Υπάρχει ο αντίστοιχος που σου προτείνεται σε 120mm

Να προσέξεις το βελάκι να βγάζει όπως σου είπε και o jgeorgiou

Edit: Και πίσω από την μάνα του δίνει 120αρι, αν το έχεις τοποθετήσεις εσύ βεβαιώσου οτι κι αυτό βγάζει αέρα και όχι το αντίστοφο

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

αυτό που σου πρότεινα είναι "τσαμπα" γι'αυτά που σου δίνει , προχώρα και θα δεις βελτίωση μεγάλη.

Μην πάρεις 2ο ανεμιστηράκι της συμφοράς όπως το μαμίσιο να έχει πάνω από 70cfm

YG

Ο SSD γιατί γράφει SATA-2? Εχει φυσιολογικές ταχύτητες?

Ναι όντως είναι πολύ φθηνό. Αυτό πιστεύω και εγώ πως θα έχει βελτίωση.

Για ssd έχω τον kingston a2000 nvme είναι. Ταχύτητες είναι μια χαρά. Παίζει να κολλάει το speccy και να το εμφανίζει έτσι.

2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Πάνω το case σου παίρνει 120αρι ανεμιστήρι

https://aerocool.io/product/cylon/

Υπάρχει ο αντίστοιχος που σου προτείνεται σε 120mm

Να προσέξεις το βελάκι να βγάζει όπως σου είπε και o jgeorgiou

Edit: Και πίσω από την μάνα του δίνει 120αρι, αν το έχεις τοποθετήσεις εσύ βεβαιώσου οτι κι αυτό βγάζει αέρα και όχι το αντίστοφο

Αα ωραία άρα να κοιτάξω για 120mm. Θα το βάλω έτσι ώστε να διώχνει τον αέρα προς τα πάνω. Το πίσω δεν το έχω βάλει εγώ. Το τοποθέτησαν τα παιδιά στο vision studio που έστησαν το pc αλλά βγάζει τον αέρα κανονικά.

Δημοσ.

Επίσης τώρα που μπήκα game πάλι με το που ζεστένεται αλλάζει χρώμα το rgb και επανέρχεται πάλι σε αυτό που το έχω. Αυτό ξέρετε απο τι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικό έχεις; Μήπως ζορίζεται, ανεβάζει θερμοκρασίες και κάνει κόλπα; Μήπως τα κόλπα στα rgb είναι απόρροια κακής τάσης στην μητρική; Έχεις εγγύηση ή είναι παλιό το σύστημα;

Δημοσ.

43 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Τι τροφοδοτικό έχεις; Μήπως ζορίζεται, ανεβάζει θερμοκρασίες και κάνει κόλπα; Μήπως τα κόλπα στα rgb είναι απόρροια κακής τάσης στην μητρική; Έχεις εγγύηση ή είναι παλιό το σύστημα;

Τροφοδοτικό έχω αυτό: Be Quiet Pure Power 11 600W Full Wired 80 Plus Gold. Δεν νομίζω να ζοριζεται με την 960 πάνω.

Αυτό για την μητρική πως θα το ξέρω; Το σύστημα ενός μήνα είναι έχει εγγύηση.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορείς να το ξέρεις. Για να πεις με σιγουριά ότι το τροφοδοτικό δίνει κακή τάση θα πρέπει να έχεις παλμογράφο. Αφού το σύστημα είναι ενός μηνός γιατί δεν παίρνεις το μαγαζί που στο έστησε να τους πεις την κατάσταση; Αν βάλεις χέρι κινδυνεύεις να χάσεις τυχόν εγγύηση και να σου πουν ότι εσύ το προκάλεσες...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nickol-us είπε

Δυστυχώς δεν μπορείς να το ξέρεις. Για να πεις με σιγουριά ότι το τροφοδοτικό δίνει κακή τάση θα πρέπει να έχεις παλμογράφο. Αφού το σύστημα είναι ενός μηνός γιατί δεν παίρνεις το μαγαζί που στο έστησε να τους πεις την κατάσταση; Αν βάλεις χέρι κινδυνεύεις να χάσεις τυχόν εγγύηση και να σου πουν ότι εσύ το προκάλεσες...

Ωραία θα επικοινωνήσω μαζί τους να τους πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...