Προς το περιεχόμενο

Troy. How is it?

Zitoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε LL_Neo... όπως λες κι εσύ... "έεεεεεεεετσι"!

Ακριβώς για τον Τάλω μιλάω... Συνδύασε και τα υπόλοιπα, και καταλαβαίνεις τι (ίσως) ήταν ο Αχιλλέας...

Τώρα, βέβαια, να το συνεχίσουμε, ή να αρχίσω να έχω την ίδια φοβία που είχε και ο Μαζεστίξ;

Διότι παρατηρούνται φαινόμενα φθόνου και αντεκδίκησης... όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα...

Και, βέβαια, εγώ είμαι ο "εριστικούλης"; Δε ζήτησα εγώ κανένα "ban"...

Δημοσ.

Υπάρχει και μια άλλη θεωρία ίσως λίγο πιο πολύ προς την λογική των ημερών μας που λέει ότι ίσως ο Πάρις σκότωσε με δηλητηριασμένο βέλος τον Αχιλλέα, πράγμα που στον αρχαιοελληνικό κόσμο επί αιώνες θεωρούνταν ύπουλο και άνανδρο, και γι' αυτό εμφανίζεται να τον σκοτώνει με τρόπο έτσι κι αλλιώς άνανδρο...

Δημοσ.

spock, nai alla tha to fas etsi kai allios giati poly se exo axti apo tote pou apetixes na episkevaseis to warp drive#$%^@#

:P

apla as kratisoume to topic mesa sta genika plaisia ths tainias kai as mhn ksefigoume se antidikies gia thn istorikh akrivia ths mythologias. Istorikoi den eimaste:P

Δημοσ.

to eida kiego..kaloutsiki tainia..oso gia to senario den thimame kai polla pragmata.afou to proto pou rotisa ego eine an exoun ginei ayta stalithia :D :D

epote PARE TO XERI APO TO BAN :D

Δημοσ.

oi skines monomaxias itan apla fantastikes ...

i sxesi me tin istoria den me endiaferei ...

to ypoloipo itan entyposiako alla psilomapa ...

Δημοσ.

Gia olous osous milane gia tin iliada, kalo poli tha itane na riksoune mia matia kai stin odissia.

Ekei o omiros milaei gia to ti egine sto telos tis trias.

opoios thelei mporei na paei sto

http://www.kat.gr/kat/P/km/Txt/Od/

einai metafrasi apo ton kazantzaki.

Ekei tha deite ti tromera exoune kataferei na kanoune sto ergo!!!!

Giati einai tragika ta pragmata!!!!

Δημοσ.

Μου το έστειλε φίλος μου με mail:

Το "Troy" με ατάκες

"Σινανάι γιάβρουμ σινανάι-νάι" --Ανώνυμη αοιδός στο κακόφημο λιμάνι της Σπάρτης

"Θέλω να πιω όλο το Βόσπορο" --Ελένη

"We're on a mission from God" --Οδυσσεύς επιχειρηματολογώντας στον Αχιλλέα

"Γιατί δεν τελειώνεις πρώτα με το πτυχίο σου στη Λάρισα;" --Αθάνατη Μάνα!

"Take it, take it!" --Ο ανδρειωμένος Σάκις σε πρόβα κοντά στα τείχη της Τροίας

"Orks!" --Πάρις ατενίζοντας τον ορίζοντα πριν την απόβαση στη ραψωδία W

"Τσσσσσσ!" --Αχιλλεύς σε άπταιστα αρχαία ελληνικά, που στα αγγλικά σημαίνει "do you feel Λάκη, punk?"

"Great Balls Of Fire" --Έκτωρ στη ραψωδία Γάμμα :)

"I have a cunning plan, m'lord" --Οδυσσεύς

"So this is how you keep the seamen inside" --Η σύζυγος του προέδρου της εταιρίας Trojan

"Συνεννοημένη με τη γυναίκα μου είσαι;!" --Επιθανάτιος ρόγχος του Αγαμέμνονα στη Βρισηίδα

"Τι το'θελες κι εσύ το ξώφτερνο μωρή ξαδέρφη;" --Πάτροκλος στον Αχιλλέα περιμένοντας το πλοίο της γραμμής

"Όμηρε σταμάτα να στριφογυρνάς" --J.R.R. Tolkien, χαλαρός

"Δε μπογώ να του βάλω παγαπάνω από τγοία" --Ιάσων

:D :D :D

Δημοσ.

Αχαχα! Γράφτηκε κι ο tzot στην insomnia :)

Δε με δουλεύει, το mail μου το' στειλε την Παρασκευή, απλά εγώ δεν κοίταξα ούτε τα mail μου, ούτε και την insomnia μέχρι χθες το βράδυ :) :)

Δημοσ.

Κάνοντας ("τυχαία") ένα search στο dvd.box.sk για υπότιτλους για τη συγκεκριμένη ταινία, βρήκα κάτι λίγους όλοι σε γλώσσες ανατολικών χωρών. Μεταξύ άλλων και τρείς για Macedonian όπως ανέφερε τη γλώσσα. Αυτοί οι "μακεδόνες" μας πήραν και τα σώβρακα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...