4four Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ερωτήση , μπορεί να μην ειναι στο κατάλληλο τόπικ αλλά δεν ξέρω που αλλού να το γράψω. Θέλω να πάρω το παρακάτω λάπτοπ, θα πληρώσω καποιό έξτρα τελωνείο αμα το πάρω απο Αγγλία η ότι λέει στο άμαζον?? Ρωτάω γιατί και πάλι είναι πολύ φθήνοτερο απο ότι στο Σκρουτζ απλά φοβάμαι μην φάω πατάτα ,γιατί πλέον η Αγγλία είναι εκτός ευρωπαικής ένωσης, και μην φάω στο κεφάλι κανα 300 άρι τελωνείο και μου βγει εν τέλη παραπάνω! Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από 4four Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, 4four είπε Ερωτήση , μπορεί να μην ειναι στο κατάλληλο τόπικ αλλά δεν ξέρω που αλλού να το γράψω. Θέλω να πάρω το παρακάτω λάπτοπ, θα πληρώσω καποιό έξτρα τελωνείο αμα το πάρω απο Αγγλία η ότι λέει στο άμαζον?? Ρωτάω γιατί και πάλι είναι πολύ φθήνοτερο απο ότι στο Σκρουτζ απλά φοβάμαι μην φάω πατάτα ,γιατί πλέον η Αγγλία είναι εκτός ευρωπαικής ένωσης, και μην φάω στο κεφάλι κανα 300 άρι τελωνείο και μου βγει εν τέλη παραπάνω! Δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω γιατί έχεις προ πληρώσει τα 144, 71€ για έξοδα εκτελωνισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rxshrimp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 απο την στιγμη που πληρωνεις στο αμαζον κατα 99% οχι. Και αν στραβωσει κατι επιστρεφεις το προιον και παιρνεις τα χρηματα σου πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα