Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rubadub είπε

Σιγά ρε φίλος που σου πετάξαμε και τα μάτια έξω. δεν έγραψα συγκριτικό οδηγό αγοράς, είπα αυτό που έχω διαβάσει και αυτό που αντιλαμβάνομαι και εγώ, ότι δλδ τα Kia προσπαθουν να απευθυνθούν σε πιο νεανικό κοινό και προσπαθουν να έχουν έναν πιο σπορ\νεανικό  χαρακτήρα απο τα huyndai. Πιο χρήσιμο θα ήταν πάντως να μας διαφωτίσεις, αντί να ειρωνεύεσαι...

2 ώρες πριν, ziaba είπε

έχεις δίκαιο τα kia είναι οι σπορ εκδόσεις των hyundai φάση bmw-alpina, fiat-abarth κάπως έτσι

Σπίρτο μοναχό.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα μαλλον καταληξα αναμεσα σε clio  (2013, 75hp ,90k) η 208 (2014 82hp 100k) περιπου στα 5000€

Βασικά απ αυτα που διαβαζω ειναι παρομοια αμαξια. Οδηγησα και ενα i20 του 2009 115κ ( 3300€)  που μου αρεσε αρκετα σαν αμαξι και ακουσα τα καλυτερα , απλα μαλλον το απορρίπτω λογω χρονολογιας.

Επεξ/σία από AssassinH
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AssassinH είπε

Τελικα μαλλον καταληξα αναμεσα σε clio  (2013, 75hp ,90k) η 208 (2014 82hp 100k) περιπου στα 5000€

Βασικά απ αυτα που διαβαζω ειναι παρομοια αμαξια. Οδηγησα και ενα i20 του 2009 ( 3300€)  που μου αρεσε αρκετα σαν αμαξι και ακουσα τα καλυτερα , απλα μαλλον το απορρίπτω λογω χρονολογιας.

Χιλιόμετρα πες, η χρονολογία είναι μισή πληροφορία

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ziaba είπε

Και γω προσπαθώ τώρα μαθαίνω

Φιλική συμβουλή αν μου επιτρέπεις, μάθε πρώτα να διαβάζεις. Τα υπόλοιπα έπονται...

3 ώρες πριν, AssassinH είπε

Βασικά απ αυτα που διαβαζω ειναι παρομοια αμαξια. Οδηγησα και ενα i20 του 2009 115κ ( 3300€)  που μου αρεσε αρκετα σαν αμαξι και ακουσα τα καλυτερα , απλα μαλλον το απορρίπτω λογω χρονολογιας.

Προσωπικές γνώμες θα ακούσεις πολλές, πχ. μετά το c2 που είχε ο αδερφός μου, δεν περνάω ούτε απ΄έξω απο σιτροέν, ειδικά σε σχέση με τα ρενώ που είχαμε παραδοσιακά στην οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι η citroen είναι χάλια ή η ρενώ είναι σούπερ....μεταξύ clio και 208 πάρε όποιο σου κάνει κλίκ, γιατί και αυτό ειναι σημαντικό, αφού έχουν κοντινά χλμ και χρονολογίες. Όλα τα άλλα είναι αστάθμητοι παράγοντες.  Κρίνοντας απο τιμή και μόνο, μπορεί να έριχνα μια 2η ματιά στο hyundai.....

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω θα σου ελεγα να ξαναριξεις μια ματια στο i20. Παμφθηνα Service και απροβληματιστα χιλιομετρα (κατοχος)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rubadub είπε

Φιλική συμβουλή αν μου επιτρέπεις, μάθε πρώτα να διαβάζεις. Τα υπόλοιπα έπονται...

Ναι έχει δίκαιο σκέφτομαι να πάω και σε φροντιστήριο μόλις ανοίξουν να μάθω να διαβάζω τέτοιες μ@#€@#@ς

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, ziaba είπε

Ναι έχει δίκαιο σκέφτομαι να πάω και σε φροντιστήριο μόλις ανοίξουν να μάθω να διαβάζω τέτοιες μ@#€@#@ς

Έχει δίκαιο φίλος, μήν το σκέφτεσαι! Φροντιστήριο γρήγορα να μάθεις να διαβάζεις τουλάχιστον. Για έκφραση και διάλογο, μάλλον θα χρειαστείς ιδιαίτερα...

Δημοσ.

Στο δικό μου θα γραφτείς , έχουμε 400 ώρες , 250 θεωρητικά και 150 ώρες moderation σε γνωστό φόρουμ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και παλι. Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε κατι εντελως διαφορετικο , Mercedes A160 95hp 110.000  (2011) 4.000€. Tην πηγα  για ελεγχο  και δεν βρηκαν κατι σοβαρο. Μαλλον κατεληξα σε αυτο το αμαξι  γιατι το ειδα πιο ποιοτικο σε σχεση με τα αλλα και πιο ασφαλες.

Θελω να ρωτησω απο αποψη κοστους θα εχει τρελη διαφορα? Παρουσιαζει καποιο προβλημα?

Επεξ/σία από AssassinH
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, AssassinH είπε

Καλησπερα και παλι. Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε κατι εντελως διαφορετικο , Mercedes A160 95hp 110.000  (2011) 4.000€. Tην πηγα  για ελεγχο  και δεν βρηκαν κατι σοβαρο. Μαλλον κατεληξα σε αυτο το αμαξι  γιατι το ειδα πιο ποιοτικο σε σχεση με τα αλλα και πιο ασφαλες.

Θελω να ρωτησω απο αποψη κοστους θα εχει τρελη διαφορα? Παρουσιαζει καποιο προβλημα?

μπαίνεις σε μια ιστοσελίδα για ανταλλακτικά και βλέπεις πάνω κάτω τις διαφορές , πάντως είναι πιο μικρό από αυτό που κοιτούσες. Πιο ασφαλές πάντως δεν είναι. Για προβλήματα δεν ξέρω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SchinasN είπε

μπαίνεις σε μια ιστοσελίδα για ανταλλακτικά και βλέπεις πάνω κάτω τις διαφορές , πάντως είναι πιο μικρό από αυτό που κοιτούσες. Πιο ασφαλές πάντως δεν είναι. Για προβλήματα δεν ξέρω.

Οι χωροι του φαινονταν αρκετα μεγαλυτεροι σε σχεση με το 208 και το i20 και σαν οδηγος και στα πισω καθισματα, το ιδιο και οι αποσκευες. Ισως να μου εδωσε λαθος εντυπωση. 

Σχετικα με την ασφαλεια εχει θεμα , γιατι σε ξενα site ειχα διαβασει οτι ειναι ασφαλες? Και ειναι κατι που δινω σημασια .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, AssassinH είπε

Μια χαρά είναι. Είναι λίγο πιο ζόρικο στη συντήρηση του - πρέπει να κατέβει μοτέρ πχ για αλλαγή σετ συμπλέκτη. Τσεκαρε τα ρουλεμάν τρέλα ιμάντες μην έχουν θέμα γιατί ψιλόβγάζουν (μικρά κόστη βέβαια αλλά ζόρικη η αντικατάσταση). Νομίζω ότι θα το χαρείς πολύ κατά τα αλλά, πολύ ευκολοδήγητο Αμαξι, είχα το ίδιο του 2005 (προ facelift) σε αυτόματο και εάν εξαιρέσεις ότι την έφαγα από το αυτόματο ήταν άψογο (και είναι ακόμα πέτυχα τον αγοραστή του σε σούπερ μάρκετ προ μηνών). Θέλω να ελπίζω ότι δεν το πήρες αυτόματο παντως... η τιμή του μου κάνει εντύπωση, σίγουρα 4000; Γύρω στα 7 παίζει το facelift από οσο ξέρω, στα 5 είναι το 2005-2009

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μια χαρά είναι. Είναι λίγο πιο ζόρικο στη συντήρηση του - πρέπει να κατέβει μοτέρ πχ για αλλαγή σετ συμπλέκτη. Τσεκαρε τα ρουλεμάν τρέλα ιμάντες μην έχουν θέμα γιατί ψιλόβγάζουν (μικρά κόστη βέβαια αλλά ζόρικη η αντικατάσταση). Νομίζω ότι θα το χαρείς πολύ κατά τα αλλά, πολύ ευκολοδήγητο Αμαξι, είχα το ίδιο του 2005 (προ facelift) σε αυτόματο και εάν εξαιρέσεις ότι την έφαγα από το αυτόματο ήταν άψογο (και είναι ακόμα πέτυχα τον αγοραστή του σε σούπερ μάρκετ προ μηνών). Θέλω να ελπίζω ότι δεν το πήρες αυτόματο παντως... η τιμή του μου κάνει εντύπωση, σίγουρα 4000; Γύρω στα 7 παίζει το facelift από οσο ξέρω, στα 5 είναι το 2005-2009

Οχι δεν ειναι αυτοματο, αλλα μενω εξωτερικο για αυτο αυτη η διαφορα. Του 2005-2008  τα βρισκει περιπου στις 3.000 εδω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...