AssassinH Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια. Θα ηθελα τη γνωμη σας και τις ιδεες σας, επειδη ενδιαφέρομαι για ενα μεταχειρισμενο αμαξι. Θα ειναι το πρωτο μου οποτε δεν εχω εμπειρια. Τα μοντελα ειναι παρομοια 2010-2012 με 100-120κ χλμ., και στους 80 ιππους. Αυτα που εχω βρει ειναι i20, ford fiesta, kia rio, Peugeot 208 . Πρεπει να προτιμησω η να αποφυγω καποιο ? Εχετε καποια αλλη προταση? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από AssassinH
Ace Of Spades Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φιλε μου, επειδή πρόσφατα αγορασα το πρωτο μου μεταχειρισμενο θα σου πω τα λιγα πραγματα που διαπιστωσα 5 μηνες μετα (εχοντας ελαχιστες γνωσεις περι αυτοκινήτων). Παραθέτω τα εξης: Πάρε ενα αυτοκίνητο το οποίο να σου αρεσει τοσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Βρες κυβικά τα οποία μπορεις να συντηρείς στην βενζίνη κυριως και στα σέρβις αλλα μην φοβηθείς τα 200 κυβικά παραπάνω. Επισης προτείνω να μπεις μεσα να τα δείς απο την θεση του οδηγου και να κρινεις κατα πόσο βολεύεσαι μεσα σε αυτα. Πρόβλημα μπορει να σου βγάλει και το πίο αξιόπιστο αλλα και αντίστροφα. Παρόλα αυτα εχω την εντυπωση πως τα huyndai τείνουν ομως να ειναι πολυ αξιοπιστα οπως και τα kia. Μιλα με τους πωλητές και δες αν σου εκπνεουν εμπιστοσύνη και προτίμησε εναν ιδιοτη παρα μια "μαντρα". Παρε τον χρονο σου στην επιλογή και μην βιαστείς και το πάρεις επειδή μολις μάζεψες τα χρήματα που χρειάζονται (οπως εκανα εγω...). Οσο ψαχνεις τοσο μαζεύεις χρηματα και τοσο πιο πολλα μαθαίνεις. Νομίζω ειναι αυτονόητα οσα λεω αλλα σκέψου την αγορά μακροπρόθεσμα ! Αν θυμηθώ κατι ακόμα που 'εμαθα' ψαχνοντας θα επανέλθω. Παρόλα αυτα θα πρότεινα να πεις λίγα παραπάνω σχετικα με την χρήση που θες να του κάνεις για να σε βοήθησει καποιος αλλος παραπάνω (χρειάζεσαι χωρο για αποσκεύες, σκοπέυεις να βαζεις 4-5 ατομα οταν τελειώσει το θεμα covid κλπ κλπ ). Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από Ace Of Spades 5
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Όποιο βρεις απο ιδιώτη και όχι μάντρα , στην καλύτερη κατάσταση . Αν είναι στα ίδια ,για μένα i20 και βάζεις ένα καλό σύστημα υγραερίου αν δε βγαίνεις με βενζίνες 1
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Φιεσταρα απο εμενα αλλα απο ιδιωτη μονο, μακρυα απο μαντρες... και ότι παρεις καλο ελεγχο σε αξιοπιστο συνεργειο προτου το κλείσεις... 5
Burgos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Fiesta θα έλεγα κι εγώ αλλά ότι κι αν πάρεις μη δώσεις όλο το μπάτζετ για την αγορά. Κράτα και κάτι για πιθανά συμμαζέματα που θα χρειαστεί 4
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Για προκαταβολή τα λεφτά και σε δόσεις για καινούριο παίζει ; πολύ τσιμπημένα τα βλέπω τα 10ετίας.
AssassinH Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Η χρηση του αυτοκινητου ειναι κυριως για βολτες αυτη την περιοδο, αφου για το 2021 θα δουλευω απο το σπιτι. Ζω στο εξωτερικο αλλα και παλι απο ιδιωτες κοιταω. Απλα σκεφτομαι μηπως οι 80 ιπποι θεωρουνται λιγοι αφου οι μετακινησεις ειναι κυριως εκτος πολης.
rubadub Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 huyndai και kia είναι ίδια εργοστάσια, τα κία και καλά η πιο σπόρ έκδοση των huyndai. εγώ ήμουν μια κλίμακα πιο πάνω (focus, i30 κτλ), πήρα i30 του 2010 και είμαι happy. λίγο υποδεέστερη ποιότητα απο αντίστοιχο focus και θα έλεγα λιγότερο ταξιδιάρικο, αλλά τσάμπα service, χώροι αλλού , και μέσα στην πόλη τρένο.
terry308 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 22 ώρες πριν, AssassinH είπε Η χρηση του αυτοκινητου ειναι κυριως για βολτες αυτη την περιοδο, αφου για το 2021 θα δουλευω απο το σπιτι. Ζω στο εξωτερικο αλλα και παλι απο ιδιωτες κοιταω. Απλα σκεφτομαι μηπως οι 80 ιπποι θεωρουνται λιγοι αφου οι μετακινησεις ειναι κυριως εκτος πολης. Εξωτερικό; Θα πρότεινα να δεις και κάτι σε φυσικό αέριο, αλλά εκεί υπάρχει περιορισμένη γκάμα αυτοκινήτων.
ziaba Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Στις 9/1/2021 στις 4:23 ΠΜ, rubadub είπε huyndai και kia είναι ίδια εργοστάσια, τα κία και καλά η πιο σπόρ έκδοση των huyndai. εγώ ήμουν μια κλίμακα πιο πάνω (focus, i30 κτλ), πήρα i30 του 2010 και είμαι happy. λίγο υποδεέστερη ποιότητα απο αντίστοιχο focus και θα έλεγα λιγότερο ταξιδιάρικο, αλλά τσάμπα service, χώροι αλλού , και μέσα στην πόλη τρένο. Τι άλλο θα διαβάσουμε δηλ το picanto είναι η σπορ έκδοση του ι10 να υποθέσω ? Στις 8/1/2021 στις 10:32 ΠΜ, SchinasN είπε Για προκαταβολή τα λεφτά και σε δόσεις για καινούριο παίζει ; πολύ τσιμπημένα τα βλέπω τα 10ετίας. Οι τιμές όντως ότι να ναι ζητάνε 5-6κ για αυτοκίνητα 10 ετιας ασυντήρητα κιόλας αγορασμενα τοτε 10-11κ lol
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Στις 9/1/2021 στις 11:37 ΠΜ, terry308 είπε Εξωτερικό; Θα πρότεινα να δεις και κάτι σε φυσικό αέριο, αλλά εκεί υπάρχει περιορισμένη γκάμα αυτοκινήτων. Αλίμονο που δε θα πρότεινες ! Με τις πέτρες θα μας πάρουν στο τέλος! 44 λεπτά πριν, ziaba είπε Tι άλλο θα διαβάσουμε δηλ το picanto είναι η σπορ έκδοση του ι10 να υποθέσω ? Μάλλον θα εννοεί τη GT line έκδοση (κουκλί αλλά ακριβή για την κατηγορία), δεν έχω δει αν υπάρχει καν καινούρια έκδοση για 2021
terry308 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, korakios είπε Αλίμονο που δε θα πρότεινες ! Με τις πέτρες θα μας πάρουν στο τέλος! Γίνομαι κουραστικός ξέρω ...
rubadub Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ziaba είπε Τι άλλο θα διαβάσουμε δηλ το picanto είναι η σπορ έκδοση του ι10 να υποθέσω ? Σιγά ρε φίλος που σου πετάξαμε και τα μάτια έξω. δεν έγραψα συγκριτικό οδηγό αγοράς, είπα αυτό που έχω διαβάσει και αυτό που αντιλαμβάνομαι και εγώ, ότι δλδ τα Kia προσπαθουν να απευθυνθούν σε πιο νεανικό κοινό και προσπαθουν να έχουν έναν πιο σπορ\νεανικό χαρακτήρα απο τα huyndai. Πιο χρήσιμο θα ήταν πάντως να μας διαφωτίσεις, αντί να ειρωνεύεσαι... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από rubadub
ziaba Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, rubadub είπε Σιγά ρε φίλος που σου πετάξαμε και τα μάτια έξω. δεν έγραψα συγκριτικό οδηγό αγοράς, είπα αυτό που έχω διαβάσει και αυτό που αντιλαμβάνομαι και εγώ, ότι δλδ τα Kia προσπαθουν να απευθυνθούν σε πιο νεανικό κοινό και προσπαθουν να έχουν έναν πιο σπορ\νεανικό χαρακτήρα απο τα huyndai. Πιο χρήσιμο θα ήταν πάντως να μας διαφωτίσεις, αντί να ειρωνεύεσαι... έχεις δίκαιο τα kia είναι οι σπορ εκδόσεις των hyundai φάση bmw-alpina, fiat-abarth κάπως έτσι
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μεταξύ bmw3 και Kia Stinger, θα έπαιρνα kia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα