Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,εχω ενα θεμα με το xml ενος προμηθευτη,δεν συγχρονίζεται σωστα με το site μου και δεν μου εμφανιζει τα εξαντλημενα  ,τα βγαζει σε αποθεμα ενω εχουν εξαντληθει,γνωριζει καποιος κατι?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NIK-CLAK είπε

καλησπερα ,εχω ενα θεμα με το xml ενος προμηθευτη,δεν συγχρονίζεται σωστα με το site μου και δεν μου εμφανιζει τα εξαντλημενα  ,τα βγαζει σε αποθεμα ενω εχουν εξαντληθει,γνωριζει καποιος κατι?

Φίλε μου, είναι σαν να ρωτάς: Είδα κάτι στον ουρανό να πετά, μήπως ξέρει κανείς τι είναι; Δώσε κώδικα, xml, κατι...

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Φίλε μου, είναι σαν να ρωτάς: Είδα κάτι στον ουρανό να πετά, μήπως ξέρει κανείς τι είναι; Δώσε κώδικα, xml, κατι...

σου εχω απαντησει inbox,ευχαριστω

Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι να τραβας μια cached εκδοση του xml του απο τον σερβερ και οχι το πιο προσφατο που δειχνει και το σωστο αποθεμα.
Αλλα αν ειναι τοσο προσωπικο για να στελνεις inbox χωρις να δινεις αλλες πληροφοριες σε ολους τους υπολοιπους, τοτε καλη τυχη.
Οχι πως δεν μπορει να σε βοηθησει με inbox ο papak αλλα σε δημοσιο φορουμ ειμαστε.
Το δικο σου προβλημα μπορει να ειναι δικο μου αυριο, γιατι να μην ειναι η λυση ή η καθοδηγηση ορατη σε ολους;

• Like 7
Δημοσ.
Στις 7/1/2021 στις 9:35 ΜΜ, WoodSell3r είπε

Αλλα αν ειναι τοσο προσωπικο για να στελνεις inbox χωρις να δινεις αλλες πληροφοριες σε ολους τους υπολοιπους, τοτε καλη τυχη.
Οχι πως δεν μπορει να σε βοηθησει με inbox ο papak αλλα σε δημοσιο φορουμ ειμαστε.
Το δικο σου προβλημα μπορει να ειναι δικο μου αυριο, γιατι να μην ειναι η λυση ή η καθοδηγηση ορατη σε ολους;

Όχι ότι δεν έχεις δίκιο,, αλλά παίζει και η περίπτωση να απαιτηθούν πραγματικά στοιχεία,δεδομένα, σελίδες, κλπ. και ο φίλος να μη θέλει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Όχι ότι δεν έχεις δίκιο,, αλλά παίζει και η περίπτωση να απαιτηθούν πραγματικά στοιχεία,δεδομένα, σελίδες, κλπ. και ο φίλος να μη θέλει.

οποιος δεν θελει να μοιραζει κομματια κωδικα του , ειτε τα προσαρμοζει σε ενα αλλο παραδειγμα οπως stackoverflow κτλ ειτε πληρωνει καποιον να του το λυσει
και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο δεν γινεται..

😛 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...