Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοποθετησα πριν λιγη ωρα τον 3500x..Αυτο που βλεπω ειναι πως με την stock ψυκτρα η θερμοκρασια κανει σκαμπανεβασματα απο τους 38 στους 45 χωρις να κανει κατι ο υπολογιστης..Εβγαλα ξανα την ψυκτρα και ειχα στο σπιτι μια thermal paste της coolermaster.To ιδιο συμβαινει ακομα.

Βεβαια εκανα Stress Test στον επεξεργαστη και δεν πηγε πανω απο 72 βαθμους.Ευθυνεται λετε η ψυκτρα.?Προηγουμενος επεξεργαστης ο 3200g και δεν ειχα τετοια θεματα.

Δημοσ.

Ο 3200g είναι zen+ και 4 core, ο 3500x zen2 και 6 core. Το boost συμπεριφέρεται πολύ πιο επιθετικά στους zen 2,, ενώ επειδή έχουν και μεγαλύτερο density έχουν χειρότερα hotspot στα chiplets σε σχέση με τους παλιότερους που είχαν μεγαλύτερη επιφάνεια. Οι θερμοκρασίες που αναφέρεις είναι απόλυτα φυσιολογικές με την υποτυπώδη stock ψύκτρα.

• Like 3
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Μαλιστα..Σας ευχαριστω.Οποτε παω για αγορα αεροψυξης.

Μη νομίζεις ότι με καλύτερη ψύκτρα θα γλιτώσεις τα spikes, απλά θα έχεις καλύτερα temps.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannisag17 είπε

Βλέπω πως οι θερμοκρασίες σε idie πλέον έχει κάτσει στους 47°..

idle με την ψύκτρα της υπογραφής έχω 33-55 :P

απλά με μια aftermarket έχεις συνέχεια φουλ boost ενώ με στοκ ριχνει ρολόγια για να μην ανεβασει θερμοκρασιες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

idle με την ψύκτρα της υπογραφής έχω 33-55 :P

απλά με μια aftermarket έχεις συνέχεια φουλ boost ενώ με στοκ ριχνει ρολόγια για να μην ανεβασει θερμοκρασιες

33 με 55 και ανεβοκατεβαίνει συνέχεια..Ας πούμε εμένα εκεί που είναι 40 πάει 48 σε δευτερόλεπτα και άντε πάλι προς τα κάτω..

Έχω παραγγείλει αυτή την ψύκτρα μπας και δω διαφορά

https://www.skroutz.gr/s/21089619/Arctic-Freezer-34-eSports-DUO-Grey.html?from=sku_color_variations

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

33 με 55 και ανεβοκατεβαίνει συνέχεια..Ας πούμε εμένα εκεί που είναι 40 πάει 48 σε δευτερόλεπτα και άντε πάλι προς τα κάτω..

Έχω παραγγείλει αυτή την ψύκτρα μπας και δω διαφορά

https://www.skroutz.gr/s/21089619/Arctic-Freezer-34-eSports-DUO-Grey.html?from=sku_color_variations

Από που βλεπεις θερμοκρασιες;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Hw info κατέβασα και το amd prime αν θυμάμαι καλά λέγεται

Αυτά που σου είπε ο @ilos είναι σωστά.

Δεν αν σε παίρνει να κάνεις λίγο undervolt επίσης.

Δημοσ.

Εκανα undervolt στα 1.220V.. Βλεπω διαφορες των 7 βαθμων προς τα κατω..Στο AIDA δεν ξεπερασε τους 67 βαθμους στο εικοσαλεπτο..Ενω σε idie ειναι στους 43 βαθμους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...