osse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το επίδομα στέγασης προσπαθώ να αιτηθω στην πλατφόρμα με τον αριθμό δήλωσης συμβολαίου, αλλά μου εμφανίζει πως '' Το μισθωτήριο συμβόλαιο δεν έχει καθορισμένο αριθμό παροχής ΔΕΔΔΕΗΕ'' Ενώ έχω κάνει ηλεκτροδοτηση στο όνομα μου και εχω πλήρωση τα 130€ εγγύηση που ζητάει η ΔΕΗ. Οποίος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει ευχαριστώ
DimosthenisG Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, osse είπε Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το επίδομα στέγασης προσπαθώ να αιτηθω στην πλατφόρμα με τον αριθμό δήλωσης συμβολαίου, αλλά μου εμφανίζει πως '' Το μισθωτήριο συμβόλαιο δεν έχει καθορισμένο αριθμό παροχής ΔΕΔΔΕΗΕ'' Ενώ έχω κάνει ηλεκτροδοτηση στο όνομα μου και εχω πλήρωση τα 130€ εγγύηση που ζητάει η ΔΕΗ. Οποίος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει ευχαριστώ Ο αριθμός παροχής είναι ο 9ψηφιος αριθμός στο λογαριασμό ΔΕΗ. Μάλλον ο ιδιοκτήτης όταν έβαλε το συμβόλαιο στο τάξις δεν έβαλε τον αριθμό παροχής. Μίλα μαζί του.
osse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, DimosthenisG είπε Ο αριθμός παροχής είναι ο 9ψηφιος αριθμός στο λογαριασμό ΔΕΗ. Μάλλον ο ιδιοκτήτης όταν έβαλε το συμβόλαιο στο τάξις δεν έβαλε τον αριθμό παροχής. Μίλα μαζί του. Θα επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, osse είπε Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το επίδομα στέγασης προσπαθώ να αιτηθω στην πλατφόρμα με τον αριθμό δήλωσης συμβολαίου, αλλά μου εμφανίζει πως '' Το μισθωτήριο συμβόλαιο δεν έχει καθορισμένο αριθμό παροχής ΔΕΔΔΕΗΕ'' Ενώ έχω κάνει ηλεκτροδοτηση στο όνομα μου και εχω πλήρωση τα 130€ εγγύηση που ζητάει η ΔΕΗ. Οποίος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει ευχαριστώ Το μισθωτηριο, ΤΙ αριθμό παροχής γράφει ? Τον δικό ΣΟΥ ?
osse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δε γράφει τίποτα έχει μια παύλα στον αριθμό παροχής
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, osse είπε Δε γράφει τίποτα έχει μια παύλα στον αριθμό παροχής Οπότε η ΛΥΣΗ είναι να τον συμπληρώσει.
osse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Οπότε η ΛΥΣΗ είναι να τον συμπληρώσει. Ακριβώς, θα μιλήσω με τον λογιστή για το πως θα γίνει η διαδικασία.. Ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα