Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω για για περίπου 100m απατσάριστου Cat 6a UTP και βλέπω πως δεν έχω επιλογές.
Μπορείτε να μου προτείνετε μάρκα ή μαγαζί που να έχει καλές τιμές σε καλώδια;

Δεν ψάχνω για μονόκλωνο γιατί θα είναι εσωτερική η χρήση του και θέλω να είναι εύκαμπτο.

Επεξ/σία από nikoskon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Texnomat

Kafkas

Meidanis

Όλα αλυσίδες με δίκτυο καταστημάτων, κάποιο ελπίζω να σου κάνει σε απόσταση - τιμή.

Edit: Δεν είδα αν κάποιο είναι εύκαμπτο... βρήκα αυτό που ίσως σου κάνει απο e-shop, κουλούρα 100m /  διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά

Σε περίπτωση που θα χρησιμοποιήσεις μονοκόμματο το καλώδιο στα 10Gbps θα σου πρότεινα το μονόκλωνο γιατί θα έχει σημαντικά λιγότερα "χαμένα πακέτα" από ότι το πολύκλωνο (100 μέτρα είναι το θεωρητικό όριο). Εάν το κόψεις και είναι κάτω από τα 50 μέτρα το κάθε τεμάχιο και απλό CAT 6 να είναι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά και πάλι καλό θα ήταν να είναι χάλκινο (καλής ποιότητας) αλλά θα έχει την διπλή τιμή από το απλό,  ένα παράδειγμα ποιοτικού καλωδίου είναι το C-UNIKAT-328.

Εάν είναι για προσωπική χρήση και μη εταιρική στο 1Gbps πάρε ένα απλό καλώδιο Cat6 με ενδιάμεσο έναν ενισχυτή για τα 100μ όπως το POWERTECH  UTP Cat 6e CAB-N119, Copper 24AWG 0.5mm, PET, 100m.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...