Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παρεα , θελει ενα φιλαρακι να φτιαξει εναν υπολογιστη μονο ο πυργος μας νοιαζει μεχρι 800€.

Θελει για κανεναν παιχνιδι (παιζει λολ κυριως αλλα και τιποτα αλλο στυλ pubg) , Browsing ταινιες και κανένα ελαφρύ προγραμμα για την δουλεια του.

Ευχαριστω!

ΥΓ θα βολευε να είναι ολα απο ενα καταστημα θεσσαλονικη

Επεξ/σία από iSAD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, iSAD είπε

Καλησπερα παρεα , θελει ενα φιλαρακι να φτιαξει εναν υπολογιστη μονο ο πυργος μας νοιαζει μεχρι 800€.

Θελει για κανεναν παιχνιδι (παιζει λολ κυριως αλλα και τιποτα αλλο στυλ pubg) , Browsing ταινιες και κανένα ελαφρύ προγραμμα για την δουλεια του.

Ευχαριστω!

ΥΓ θα βολευε να είναι ολα απο ενα καταστημα θεσσαλονικη

Καλησπερα φίλε μου, χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα που είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος:

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Επεξ/σία από vins
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vins είπε

Καλησπερα φίλε μου, χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα που είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος:

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Χονδρικά τα ανέφερα εγω.

Δινει 800€ καθαρα για πυργο , οθονες ποντικια κλπ εχει , θελει να παιζει ειτε κανα λολ ειτε pubg τετοιου στυλ μου ειπε και αν γινεται να ειναι ολα σε ενα καταστημα θεσσαλονικη κεντρο αν γινεται μηπως μας το στησουν κι ολας

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, iSAD είπε

Χονδρικά τα ανέφερα εγω.

Δινει 800€ καθαρα για πυργο , οθονες ποντικια κλπ εχει , θελει να παιζει ειτε κανα λολ ειτε pubg τετοιου στυλ μου ειπε και αν γινεται να ειναι ολα σε ενα καταστημα θεσσαλονικη κεντρο αν γινεται μηπως μας το στησουν κι ολας

ποια οθόνη έχει ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...