Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να τονίσω ότι ναι με λατρεύω το gaming, το browsing και γενικά  είμαι λάτρης της τεχνολογίας αλλά δεν έχω και κάποια άλλη επαφή με το αντικείμενο. Το να πάω με κατατακτήριες είναι ναι μεν το πιο σωστό βήμα, αλλά συνάμα χρονοβόρο και πραγματικά δεν είμαι σε φάση να ξοδέψω 3-4 χρόνια σε αυτό... δουλεύω παράλληλα! Σκέφτηκα να αποκτήσω ένα μεταπτυχιακό στα data, να πάρω μια γεύση και να ασχοληθώ πιο ενεργά. Αυτό έχω στο μυαλό μου... πλεονασμός δε λέω αλλά αυτό σκέφτηκα εγώ σαν ένας νέος που έχει μια μικρή εμπειρία στην αγορά εργασίας. Όλα αυτά τα λέω φιλικά, δεν θέλω να φανεί το ύφος μου επιθετικό ή ειρωνικό 🙏

Δημοσ.
10 ώρες πριν, akis_skrl είπε

Δλδ είσαι αντίθετος στο να κάνω MBA κ data? Πλέον με  Τον COVID όλα εχουνε ψηφιοποιηθεί, η βάσεις δεδομένων θα μπουνε για τα καλά στη ζωή μας.

τα πάντα λειτουργούν με βάσεις δεδομένων από το 1947 και τις διάτρητες κάρτες ... δεν θα έφυγαν ποτέ από την ζωή μας. Το data mining και άλλες τεχνικές που μαθαίνεις στο μεταπτυχιακό αξίζουν , το θέμα είναι αν κυνηγάς το δημόσιο και τα μόρια τότε συνεχίζεις την ακαδημαική μάθηση. Αν κυνηγάς θέση εργασίας , θα κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό που το ζητάει η αγορά ( οι ινδοί μας έχουν ξεπεράσει προ πολλού , άσχετο θέμα ) ή θα αρχίσεις προγραμματισμό και πορτοφόλιο. Υπάρχει και ένας απίστευτος κλάδος , αυτός της ασφάλειας , άπειρο χρήμα , κυβερνητικά , στρατιωτικά , ιδιώτες και ούτως καθεξής. Πολύ μεγάλο θέμα , πολλά παρακλάδια , χιλιάδες διαφορετικές απαιτήσεις.

Δημοσ.

Τι έχεις πρωτο πτυχίο? αν δεν είσαι στο αντικείμενο της πληροφορικής τότε ναι ενα μεταπτυχιακό θα ανοίξει πόρτες όπως θα σου ανοιγε το ατνίστοιχο προπτυχιακό, δηλαδή απλά θα σε καλέσουν για συνεντευξη, για να σε επιλέξουν όμως θα π΄ρεπει να αποδείξεις και οτι ξέρεις το αντικείμενο

Δημοσ.

Οικονομική σχολή τελείωσα, έκανα ΜΒΑ και ενδιαφέρομαι για ακόμη ένα μεταπτυχιακό στα data.

Εχω αγγλικά Prof και σκέφτομαι να κάνω ακόμη μια γλώσσα... σκέφτομαι ότι ίσως μου πέσουνε πολλά.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, akis_skrl είπε

Οικονομική σχολή τελείωσα, έκανα ΜΒΑ και ενδιαφέρομαι για ακόμη ένα μεταπτυχιακό στα data.

Εχω αγγλικά Prof και σκέφτομαι να κάνω ακόμη μια γλώσσα... σκέφτομαι ότι ίσως μου πέσουνε πολλά.

Από αυτά που ακούω μου φαίνεται θες να είσαι πρώτος στον επόμενο ΑΣΕΠ γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον λόγο να θες να μαζέψεις τόσα πολλά χαρτιά.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Από αυτά που ακούω μου φαίνεται θες να είσαι πρώτος στον επόμενο ΑΣΕΠ γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον λόγο να θες να μαζέψεις τόσα πολλά χαρτιά.

Από το 22 τα πάντα θα γίνονται γραπτά, οπότε δεν νομίζω να έχει και νόημα!

Κάτι άκυρο, η πιστοποίηση ACCA έχει αξία? Διάβασα ότι θέλει 2-3 χρόνια για να επιτύχεις σε όλα τα μαθήματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akis_skrl είπε

Από το 22 τα πάντα θα γίνονται γραπτά, οπότε δεν νομίζω να έχει και νόημα!

Κάτι άκυρο, η πιστοποίηση ACCA έχει αξία? Διάβασα ότι θέλει 2-3 χρόνια για να επιτύχεις σε όλα τα μαθήματα.

Ρε μαν μιλας για data, gaming, τεχνολόγια και δευτερα μεταπτυχιακά, σου ήρθε να πετάξεις κι ένα ACCA μέσα που δεν έχει καμία σχέση :P 

φιλικά το λέω, είναι εντελώς ασύνδετα μεταξύ τους, σκέψου λίγο πιο στοχευμένα τι θέλεις να κανείς   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...