doctorized Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Καλή χρονιά με υγεία. Έχω pc με Windows 10, έκδοση 20H2, και Office 2019 πλήρως ενημερωμένο. Ένας συνεργάτης έχει Mac λάπτοπ, δεν ξέρω τι έκδοση MacOS, και Office, έκδοση μάλλον 2016 γιατί σε αρχείο που μου έστειλε, σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ , βρήκα ως AppVersion το 16.0000. Του έστειλα ένα αρχείο με ένα απλό πίνακα με λίγα κείμενα στα κελιά. Δεν έχει κάτι το περίεργο ο πίνακας, ούτε μακροεντολές, ούτε εικόνες ούτε περίεργες μορφοποιήσεις. Μόνο γραμματοσειρά Calibri (σώμα) 16 στιγμές και στυλ βασικό. Τίποτε άλλο. Έστειλα το αρχείο με gmail. Στο Mac του συνεργάτη ανοίγει το αρχείο, κάνει αλλαγές αλλά δεν του επιτρέπει να κάνει αποθήκευση. Παλιότερα, του έστελναν αρχεία από Office 2007 και δεν μπορούσε να τα ανοίξει καν. Τι στο καλό συμβαίνει; Τι φταίει; Είναι απλά ασυμβατότητα στα δύο Office, win και mac, ή παίζει κάτι άλλο;
htaccess Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά κ Καλή Χρονιά. Το εκαστοτε αρχείο που θα θέλει να επεξεργαστεί, πρώτα θα πρέπει να το κάνει αποθήκευση ως, (όπου επιθυμεί μέσα στους φακέλους του προφίλ/user account του) , μετά θα μπορεί να το επεξεργάζεται όπως φυσικά και να αποθηκεύει τις αλλαγές του. Αν.. ανοίγει το αρχείο κατευθείαν από τον email client, τότε αυτό αποθηκεύεται στα προσωρινά αρχεία (temporary) και έχει δικαιώματα μόνο ανάγνωσης, όχι εγγραφής. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από htaccess
doctorized Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, htaccess είπε Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά κ Καλή Χρονιά. Το εκαστοτε αρχείο που θα θέλει να επεξεργαστεί, πρώτα θα πρέπει να το κάνει αποθήκευση ως, (όπου επιθυμεί μέσα στους φακέλους του προφίλ/user account του) , μετά θα μπορεί να το επεξεργάζεται όπως φυσικά και να αποθηκεύει τις αλλαγές του. Αν.. ανοίγει το αρχείο κατευθείαν από τον email client, τότε αυτό αποθηκεύεται στα προσωρινά αρχεία (temporary) και έχει δικαιώματα μόνο ανάγνωσης, όχι εγγραφής. Παράληψη δική μου. Στο Mac του, έχει κάποιο πρόγραμμα που παίρνει εκεί την αλληλογραφία του. Στα συνημμένα κάνει αποθήκευση στην επιφάνεια εργασίας και από εκεί μετά τα ανοίγει. Οπότε σίγουρα τα αρχεία ανοίγουν με το word.
snbblp Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, doctorized είπε Παράληψη δική μου. Στο Mac του, έχει κάποιο πρόγραμμα που παίρνει εκεί την αλληλογραφία του. Στα συνημμένα κάνει αποθήκευση στην επιφάνεια εργασίας και από εκεί μετά τα ανοίγει. Οπότε σίγουρα τα αρχεία ανοίγουν με το word. <AppVersion>12.0000</AppVersion> is Office 2007 <AppVersion>14.0000</AppVersion> is Office 2010 <AppVersion>15.0000</AppVersion> is Office 2013 <AppVersion>16.0000</AppVersion> is Office 2016
doctorized Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, snbblp είπε <AppVersion>12.0000</AppVersion> is Office 2007 <AppVersion>14.0000</AppVersion> is Office 2010 <AppVersion>15.0000</AppVersion> is Office 2013 <AppVersion>16.0000</AppVersion> is Office 2016 Τα είδα αυτά στο σύνδεσμο που παραθέτω στο πρώτο μου ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα