jim_tron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις πληροφορήθηκα ότι στο 14.5 iOS, έρχετε επιτέλους το DUAL SIM 5G. Για όσους δεν γνωρίζουν, αν έχετε 2 SIM στο iPhone (1 esim + 1 SIM) και θές να έχεις 5G, θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την μια απο τις δύο (προσωρινά) για να πιάσεις 5G. Στις 24/1/2021 στις 12:05 ΜΜ, flyer είπε Μπορεί να βάλεις τη cosmote σου σε esim και τη vodafone σε κανονική sim. Πχ εγώ έχω τη προσωπική μου γραμμή σε cosmote esim και σε κανονική sim παίζω με ότι sim χρειάζομαι (κυρίως sim άλλων χωρών). Μεγάλη ευκολία... Αυτό ακριβώς έχω κάνει. Προσωπική eSim Cosmote, για Data, και την επαγγελματική γραμμη για VOICE, SMS είναι φυσική SIM... και παίζει τέλεια το 12 mini A Επίσης, ξεχασα το σημαντικότερο, στην 14.5, θα δουλεύει το FaceID με μάσκα
skiabox Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Παιδια το ρολόι της apple δεν υποστηρίζει e-sim; Στην αντίστοιχη σελίδα της cosmote δεν το βλέπω στα προιόντα που υποστηρίζουν e-sim.
nondaz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 οχι.ρωτησα και υπάλληλο της cosmote. οπως είπες δεν το εχει στις υποστηριζόμενες συσκευές, αλλά και στην υπηρεσία της multisim γράφει απο κάτω: Η υπηρεσία COSMOTE MultiSIM είναι συμβατή με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν κάρτα SIM ή eSIM. Δεν είναι συμβατή με WiFi Tablets και WiFi ή Bluetooth Smartwatches. Δεν είναι συμβατή με τα Αpple Smartwatches.
skiabox Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Το ρολόι δηλαδή υποστηρίζει esim αλλά δεν το υποστηρίζει η Cosmote;
Ribopaido Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Εχει κανεις υποψιν του το κοστος για εκδοση esim?
KostasAnagnostakis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Στις 15/1/2021 στις 6:58 ΜΜ, nat10 είπε το e-sim χρεωνεται; σαν λειτουργια; εχω το SE '20 Δυστυχώς ναι, ένα 10άρικο, και το ξαναπληρώνεις το 10άρικο αν πχ αλλάξεις κινητό ή αν τη σβήσεις κατά λάθος, όπως έκανα εγώ. 1
nat10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, KostasAnagnostakis είπε Δυστυχώς ναι, ένα 10άρικο, και το ξαναπληρώνεις το 10άρικο αν πχ αλλάξεις κινητό ή αν τη σβήσεις κατά λάθος, όπως έκανα εγώ. αα καλα..απατεωνες τελειως 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 7/7/2021 στις 7:03 ΜΜ, nat10 είπε αα καλα..απατεωνες τελειως Συγγνώμη για το ξεθάψιμο του θέματος ένα μήνα μετά, αλλά : Το οποίο δεκάρικο σημειωτέον είναι το λιγότερο από τα προβλήματα, αν βρεις να εξυπηρετηθείς...Σε δύο καταστήματα το πρωί σημερα για μετατροπή SIM σε eSIM (Πανόρμου και Κηφισίας) : " Ο συνάδελφος που "ξέρει από αυτά" λείπει με άδεια, πηγαίνετε αλλού παρακαλώ..." Αστειότητες.... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από ccchristopoulosccc
Silky21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πόσο κοστίζει η ενεργοποίηση τής esim? Edit.σορρυ,είδα 10€ εφάπαξ. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2021 από Silky21
manolis85 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Πρόβλημα με παραλληλη λειτουργια esim cosmote -sim Vodafone. Όταν είναι active και οι δύο κάρτες δεν μπορώ να κάνω video call messenger και instagram(poor connection )via 4g, με WiFi όλα καλά! Όταν κάνω deactivate την μια κάρτα όλα είναι ok! FaceTime, Viber είναι οκ, έχω διαγράψει τις εφαρμογές , έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου force restart αλλά τπτ. iPhone 11 Pro Max iOS 15.1
AIRTSIOY Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Νομίζω είναι θέμα παρόχων γιατί και μένα έφαγε κόλλημα με κλήσεις από έναν αριθμό που έχει esim και συνδέεται κάποιες φορές με τον άλλο αριθμό που έχω σε sim.
AristidisZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 ένα μικρό bump, για να μην ανοίγω νέο θέμα σε αλλαγή συσκευής, ξέρουμε εάν και πως μεταφέρεται η esim (της Cosmote) ;
zourman1981 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, AristidisZ είπε ένα μικρό bump, για να μην ανοίγω νέο θέμα σε αλλαγή συσκευής, ξέρουμε εάν και πως μεταφέρεται η esim (της Cosmote) ; Πας Γερμανό cosmote και παίρνεις νέο φακελάκι Οκ χαλάς 500 1000 για νέα συσκευή στο10ρικο θα κολλήσεις? Απορώ ποιο μυαλό το σκαρφίστηκε εκεί στην cosmote
AristidisZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Πας Γερμανό cosmote και παίρνεις νέο φακελάκι Οκ χαλάς 500 1000 για νέα συσκευή στο10ρικο θα κολλήσεις? Απορώ ποιο μυαλό το σκαρφίστηκε εκεί στην cosmote Δεν είναι το δεκάρικο, η ταλαιπωρία είναι να πηγαίνεις στο Γερμανό, κι αν δεν έχει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα