Giorgos.q Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά πριν δύο εβδομάδες άλλαξα γραμμή από 24 mbps σε 100 με οπτική ίνα και από την αρχή που σύνδεσα το ρούτερ για κάποιο λόγο όταν με παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό και το σηκώνω το ρούτερ κλείνει και κάνει επανεκκίνηση από την αρχή. Δεν ξέρω άμα είναι λάθος από μεριάς μου με τα καλώδια η είναι δικό τους Είμαι πάροχος στην forthnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Βάλε το DSL καλώδιο απευθείας στην τηλεφωνική πρίζα, την τηλεφωνική συσκευή στο Phone 1 και να ξανα τσέκαρέ το. Μην έχεις άλλες συσκευες σε αλλες πρίζες επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos.q Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Το δοκίμασα αλλά μου κάνει τα ίδια μήπως φταίει που το έχω στο δωμάτιο και όχι στην πρίζα κοντά στην κεντρική πόρτα του σπιτιού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Ναι, βάλτο εκει αν θες και ξανα δες οπως σου ειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 voip ή κανονικη τηλεφωνια;(tdm) 9 hours ago, Giorgos.q said: Καλησπέρα παιδιά πριν δύο εβδομάδες άλλαξα γραμμή από 24 mbps σε 100 με οπτική ίνα και από την αρχή που σύνδεσα το ρούτερ για κάποιο λόγο όταν με παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό και το σηκώνω το ρούτερ κλείνει και κάνει επανεκκίνηση από την αρχή. Δεν ξέρω άμα είναι λάθος από μεριάς μου με τα καλώδια η είναι δικό τους Είμαι πάροχος στην forthnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα