μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Σα παιδιά κάνετε Λες και είναι διαγωνισμός εδώ μέσα, για τον ποιο έξυπνο ή αυτόν που θα την πει καλύτερα στον άλλο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, piiii είπε Ημουν σίγουρος ότι κάποιος δεν θα έχανε την ευκαιρία.... Ναί το ξέρω. Σε χωριό 20 χλμ εκτός θεσσαλονίκης ήμουν. Αλλά είπα και εγώ what the hell... Ο τρόπος της απάντησης τα λεει όλα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από Ukforthemoment
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Σα παιδιά κάνετε Λες και είναι διαγωνισμός εδώ μέσα, για τον ποιο έξυπνο ή αυτόν που θα την πει καλύτερα στον άλλο. Κακώς έσβησες τον τίτλο πάντως
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, korakios είπε Κακώς έσβησες τον τίτλο πάντως και τι να κανω; αμα μπορουσα να σβησω το θεμα θα το εκανα. οχι θα καθομαι να "ακουω" να κατηγορει ο ενας τον αλλον 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, μπαρμπαγιωργος είπε και τι να κανω; αμα μπορουσα να σβησω το θεμα θα το εκανα. οχι θα καθομαι να "ακουω" να κατηγορει ο ενας τον αλλον Κουλαρε λίγο,υπάρχει και η αναφορα στους συντονιστές. 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 αντε παλι... νιωθει οτι θιχτηκε και ειπε να κατηγορησει καποιον
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, μπαρμπαγιωργος είπε αντε παλι... νιωθει οτι θιχτηκε και ειπε να κατηγορησει καποιον Σου λέω τι μπορείς να κάνεις.Ουτε θίχτηκα ουτε και κατηγόρησα κάποιον. 1
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε και τι να κανω; αμα μπορουσα να σβησω το θεμα θα το εκανα. οχι θα καθομαι να "ακουω" να κατηγορει ο ενας τον αλλον Εδω κολλάει και για σένα δυστυχώς 2 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Σα παιδιά κάνετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα