Προς το περιεχόμενο

Μηχανοτρονική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζει κανένας ή έχει ασχοληθεί με τον τομέα της μηχανοτρονικής;Σκοπεύω να εργαστώ ως μηχανικός αυτοκινήτων/σκαφών στο εξωτερικό και πιστεύω ότι θα βοηθούσε ένα μεταπτυχιακό πάνω σ'αυτό τον τομέα,από την άποψη ότι τα επόμενα χρόνια τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα αποτελούν μεγάλο ποσοστό των οχημάτων και οι απλές γνώσεις του συμβατικού μηχανικού δε θα αρκούνε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοκινητα και σκαφη ειναι κατι το τελείως διαφορετικο.Αποφάσισε  πρώτα και συνεχιζουμε..

Απο την αλλη  εκπαιδευση μονο μηχανικου δεν υπαρχει .Ειναι μηχανοτρονικη πλέων.

Αν τωρα εχεις μονο χαρτι μηχανικου και θες να το κανει μηχανοτρονικου σαν επενδυση στο μελλον ειναι μια χαρα ιδεα .

Αν δεν εχεις τιποτα ξανασκεψου το......

Επεξ/σία από SPYRER_007

Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου Master. Ότι απορίες έχεις, στείλε μου pm. Έχω μάθει άπειρα πράγματα από το Master, αλλά δεν είναι και το πλέον κατάλληλο για αυτό που θέλεις. Ταιριάζει περισσότερο σε ρομποτική.

Τι background έχεις; Να ξέρεις είναι πολύ "ιδιαίτερο" Master. Ένω τα περισσότερα σου δίνουν μια ειδίκευση σε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα, αυτό σου δίνει μια σφαιρική εικόνα για πολλά θέματα (είναι ένας συνδιασμός ηλεκτρολογίας, μηχανολογίας, πληροφορικής, ηλεκτρονικής και τηλεπικοινωνιών).

• Like 1

Καλησπέρα φίλε.Η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργο και ετερόκλητο background.Τελείωσα χημικός μηχανικός το 2004,έπειτα μηχανολόγος μηχανικός το 2010 ενώ από το 2005 έχω δουλέψει σε οικογενειακό συνεργείο αυτοκινήτων και περιστασιακά σε συνεργείο σκαφών.Το 2015-2017 έκανα μεταπτυχιακό στην αντιρρύπανση και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προσπαθώντας να βρω ένα παραθυράκι για να ξεφύγω από το λάδι και το γράσο.Όπως και να 'χει το συνεργείο έκλεισε οριστικά και σκεφτόμουν να αναζητήσω την τύχη μου στο εξωτερικό που έχω συγγενείς.Η μηχανοτρονική μου άρεσε σαν πεδίο αλλά δεν κατανόησα που μπορώ να δουλέψω.Θα αναβαθμιστώ πιστεύεις ή θα χάσω το χρόνο μου;

23 ώρες πριν, Primordial_Soup είπε

Καλησπέρα φίλε.Η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργο και ετερόκλητο background.Τελείωσα χημικός μηχανικός το 2004,έπειτα μηχανολόγος μηχανικός το 2010 ενώ από το 2005 έχω δουλέψει σε οικογενειακό συνεργείο αυτοκινήτων και περιστασιακά σε συνεργείο σκαφών.Το 2015-2017 έκανα μεταπτυχιακό στην αντιρρύπανση και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προσπαθώντας να βρω ένα παραθυράκι για να ξεφύγω από το λάδι και το γράσο.Όπως και να 'χει το συνεργείο έκλεισε οριστικά και σκεφτόμουν να αναζητήσω την τύχη μου στο εξωτερικό που έχω συγγενείς.Η μηχανοτρονική μου άρεσε σαν πεδίο αλλά δεν κατανόησα που μπορώ να δουλέψω.Θα αναβαθμιστώ πιστεύεις ή θα χάσω το χρόνο μου;

Ψαξου για εργασία σε εταιρίες ΑΠΕ, όχι μόνο Ελλάδα αλλά και εξωτερικό, ή στον τομέα του αυτοκινήτου. Εντός ΕΕ σίγουρα θα βρεις καλή δουλεια. Εχεις ήδη δυο πτυχία επιπέδου μαστερ συν επιπλέον μάστερ, μη σπαταλάς χρόνο σε άλλα πτυχια. Ασχολήσου με τη μηχανοτρονική μόνος σου ερασιτεχνικά κι αν σε τραβάει μπορεις να την αξιοποιησεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...