revolver1990 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Στο σπίτι τις προάλλες κάποιοι ζωγράφισαν πολιτικά συνθήματα στην πρόσοψη. Αμέσως έβαλα κάμερες και χθες το ξαναέκαναν. Τους έχω βρει και έχω κρατήσει το στιγμιότυπο. Τα πρόσωπα τους φαίνονται ολοκάθαρα. Τι μπορώ να κάνω? Από ότι έχω δει είναι παράνομο να τραβάει η κάμερα το πεζοδρόμιο κάτι το οποίο συμβαίνει στην περίπτωση μου.
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δεν θα καταφέρεις τίποτα, είχαμε τρομερό πρόβλημα και εμείς με αυτό και ηρεμήσαμε προσωρινά εδώ και ένα έτος. Για την κάμερα στο πεζοδρόμιο δεν είναι σίγουρος, νομίζω ότι πρέπει να έχεις ειδοποίηση ότι ο χώρος καταγράφεται.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Από την στιγμή που τους έχεις τραβήξει μη νόμιμα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα νομικά. Άλλωστε δεν νομίζω να ασχολιότανε κανείς ιδιαίτερα με αυτό όταν δεν ασχολούνται με άλλα εγκλήματα. Όπως επίσης και η μήνυση θα ήταν μάλλον άσκοπη. Πρακτικά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις ποιοι είναι και ανάλογα την ηλικία: α) Πας στους γονείς τους και τους λες ότι και καλά θα τους κάνεις μήνυση, και θα τους τις βρέξουν για τα καλά β) Πας κατευθείαν σε αυτούς και τους ψιθυρίζεις μερικά φωνήεντα γ) Τους ξεμπροστιάζεις σε όποιον θα μπορούσε να νοιαστεί για αυτό, χωρίς να φανεί ότι το έκανες εσύ μην βρεις κανέναν μπελά
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μην σου πω οτι θα βρεις και τον μπελά σου αν κάνεις καταγγελία 1
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Ναι το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ για την νομική οδό...Είναι φοιτητές...ή τουλάχιστον σε ηλικία φοιτητή (18-25). Έχω βάλει ειδοποίηση όταν υπάρχει συγκεκριμένο motion να χτυπάει alarm οπότε ίσως καταφέρω να τους πιάσω στα πράσα. Σκεφτόμουν να βγάλω κάποιο screenshot με τις φάτσες τους και να το τοιχοκολλήσω στην γύρω περιοχή σε κολώνες κτλ. Έτσι όποιος τους δει θ τους σταμπάρει ή θα τους έχουν και στα υπόψιν και οι γείτονες. 2
DownUNDERground Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, revolver1990 είπε Σκεφτόμουν να βγάλω κάποιο screenshot με τις φάτσες τους και να το τοιχοκολλήσω στην γύρω περιοχή σε κολώνες κτλ. Έτσι όποιος τους δει θ τους σταμπάρει ή θα τους έχουν και στα υπόψιν και οι γείτονες. Πριν σε διαβάσω, αυτό ήμουν έτοιμος να σου προτείνω.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, revolver1990 είπε Σκεφτόμουν να βγάλω κάποιο screenshot με τις φάτσες τους και να το τοιχοκολλήσω στην γύρω περιοχή σε κολώνες κτλ. Έτσι όποιος τους δει θ τους σταμπάρει ή θα τους έχουν και στα υπόψιν και οι γείτονες. Δεν νομιζω πως επιτρεπεται αυτο Ρηβολβα. Βασικα ειμαι σιγουρος πως μπορει να σου γυρισει εντελως μπουμερανγκ, θελω να πω πρακτικα θα τους επικηρυξεις ανεπισημα. Εγω ας πουμε θα εβαζα ενα χαρτι που θα τους προειδοποιουσα οτι τους εχω σε βιντεο για να μην το επιχειρησουν ξανα. Εξαρταται ποσο αλητες ειναι βεβαια για το κατα ποσο αποτελεσματικο θα ειναι αυτο. Αλλα ναι, μην τους κανεις βουκινο με αυτον τον τροπο, δεν ειναι σοφο. 1
G.TH. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Την κότα, γιατί μπορεί να σου χτίσουν την είσοδο, με εσένα μέσα. 1 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, stormrain είπε Δεν νομιζω πως επιτρεπεται αυτο Ρηβολβα. Βασικα ειμαι σιγουρος πως μπορει να σου γυρισει εντελως μπουμερανγκ, θελω να πω πρακτικα θα τους επικηρυξεις ανεπισημα. Εγω ας πουμε θα εβαζα ενα χαρτι που θα τους προειδοποιουσα οτι τους εχω σε βιντεο για να μην το επιχειρησουν ξανα. Εξαρταται ποσο αλητες ειναι βεβαια για το κατα ποσο αποτελεσματικο θα ειναι αυτο. Αλλα ναι, μην τους κανεις βουκινο με αυτον τον τροπο, δεν ειναι σοφο. Προφανώς δεν θα πει ότι τους έπιασε αυτός
DownUNDERground Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Ξήλωμα της κάμερας. Κόψιμο από τη φωτό μόνο τα πρόσωπα για να μη φαίνεται από ποια οδό και αριθμό τραβήχτηκε η φωτό, κόλλημα της αφίσας όχι προφανώς ακριβώς στη γειτονιά του. Οι τύποι θα έχουν βάψει και αλλού. Ας πάνε να βρουν ποιος τους τσάκωσε. Αυτά αν θέλει να εφαρμόσει κάτι πρακτικό με πιθανότητες επιτυχίας. Εναλλακτικά ναι προφανώς ας κάτσει στα αυγά του φυσικά, γιατί κάτι ενδιάμεσο να μπορεί να κάνει δεν υπάρχει όπως ειπώθηκε. 4 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Βγάλε αφίσες με τις φατσες τους και τίτλο Ξερω τι έκανες χθες το βραδυ!!!
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, stormrain είπε Δεν νομιζω πως επιτρεπεται αυτο Ρηβολβα. Βασικα ειμαι σιγουρος πως μπορει να σου γυρισει εντελως μπουμερανγκ, θελω να πω πρακτικα θα τους επικηρυξεις ανεπισημα. Εγω ας πουμε θα εβαζα ενα χαρτι που θα τους προειδοποιουσα οτι τους εχω σε βιντεο για να μην το επιχειρησουν ξανα. Εξαρταται ποσο αλητες ειναι βεβαια για το κατα ποσο αποτελεσματικο θα ειναι αυτο. Αλλα ναι, μην τους κανεις βουκινο με αυτον τον τροπο, δεν ειναι σοφο. Και αυτό το σκέφτηκα. Αν μιλάμε για αρκετά θρασύδειλους ...τότε ίσως επιχειρήσουν κάτι αλλιώς θα λειτουργήσει καλά ,επίσης δεν θέλω να μπλέξω αν και μεταξύ μας αυτοί θα βγουν σωματικά ζημιωμένοι 😁. Και αυτό που είπε ο Downunderground δεν είναι κακή λύση. Γενικά είναι κρίμα γιατί το σπίτι έχει κοστίσει αρκετά, μόλις τελείωσε και το να έρχεται πχ 3-4 βδομάδες μετά να γράφει ο καθένας δεν είναι και ότι καλύτερο. Το κακό είναι ότι αν πάω αστυνομία στην χειρότερη θα γελάσουν και στην καλύτερη θα μου πουν "έλα μωρέ...που να μπλέκεις τώρα" .
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αν τους πάρεις χαμπάρι να βγεις από το παράθυρο και να τους πεις να φύγουν, μην βγεις έξω γιατί ενδέχεται να μην σε ακούσουν και να γίνει τσ'ακωμός. Εδώ ανακαινιζοταν ένα παλιό σπίτι και πρώτου καν αφαιρέσουν τις σκαλωσιές το είδα βαμμένο. Πριν την ανακαίνιση ήταν παρατημένο δεκαετίες και οι τοίχοι ήταν τοσο φθαρμενοι εξωτερικά που δεν έμπαινε κάνεις στον κόπο να λερωσει, μόλις είδανε άσπρο φρεσκοβαμμένο τοίχο τον λερωσαν. Έχουμε περάσει απίστευτες καταστάσεις και εγώ και γείτονες με αυτό το θέμα εδώ που μένω ειδικά τα 5-6 τελευταία χρόνια, όλο μου το σπίτι μέχρι και 3 μέτρα ύψος ήταν βαμμένο, μάρμαρα πόρτες τοίχοι, πατούσαν επάνω στα πεζουλια των παραθύρων για να ανεβουν πιο ψηλά, έχω πιάσει στα πράσα κάποιους ακόμα και γειτόνισσα και εχουν γίνει διαπληκτισμοι με γείτονες όταν τους έβλεπαν, τελικά το σβήσαμε και σταματήσανε να βάφουν επειδη υπάρχει αστυνομία κοντά και δεν πλησιάζουν. Την γειτόνισσα που μάλιστα ήξερα που μένει σχεδίαζα αντίποινα αλλά δεν έκανα κάτι τελικά ελέω άλλων προβλημάτων στην ζωή μου από μια με καλο στον εγκέφαλο. Μην περιμένεις να γίνει τίποτα γενικά ούτε με αστυνομία ούτε με τίποτα, κι αν κατέβεις με τσαμπουκά και μιλήσεις παίζει να αντιδράσουν η να έρθουν άλλη ημέρα να στο λερωσουν για αντίποινα, το μόνο που κάνε είναι να βγεις από κανένα παράθυρο και ρώτα τους τι κάνουν εκεί και πες τους να φύγουν. Με αφίσες και τέτοια δεν κερδίζεις κάτι εκτός αν είσαι σε κανένα χωριό αλλιώς παίζει να βρεις και τον μπελά σου.
BlueBlade Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Ότι και να πεις για τους ξεφτίλες (δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω αλλιώς τώρα) που με το έτσι θέλουν βανδαλίζουν την ιδιωτική περιουσία θα είναι λίγο. Η καλύτερη λύση για εμένα. Την επόμενη φορά βάψιμο και πέρασε το με αντι-γκράφιτι μπογιά, μετά για να το καθαρίσεις απλά θα ρίχνεις λίγο νερό με το λάστιχο και θα φεύγει αμέσως. Και έχε το νου σου μήπως τους πετύχεις εκείνη την στιγμή και τους φωνάξεις από το παράθυρο. Αφού είναι και τόσο στόκοι που πάνε με μούρη εκτεθειμένη, γνωρίζοντας ότι τους έχεις δει θα την κάνουν με ελαφρά και αμφιβάλλω αν θα σε ξανα ενοχλήσουν σύντομα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις