Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsarouc είπε

Δώσε 2000 και πάρε ένα lg cx48... Τι ips και κουραφεξαλα. Θα σου βγάλει μια τριετία με προσεκτική χρήση. Και με έξυπνη χρήση 5ετια και βάλε. Εννοώ να μη σου βγάλει σοβαρό burnin. Αλλιώς και 10ετια. Μετά κάτι άλλο θα έχει βγει με άλλα 2 χιλιάρικα και να η ζωή που έλεγες. Μια ζωή με απόλυτο μαύρο, τέλειο HDR και 4κ και άφθονα χερτζ και για ταινίες και για παιχνίδι...

Η οθόνη του άρθρου είναι άλλη κατηγορία από μόνη της. Δεν νομίζω να στοχεύει σε gamers. Για gamers υπάρχουν άλλα μόνιτορ. Αν και το συγκεκριμένο ακόμη και δίχως hdr η τα πολλά χερτζ ίσως το δούμε και να κάνει και για gaming. Dell είναι δεν είναι χθεσινή. 

Καμία σχέση φίλε... Μιλάμε για μόνιτορ όχι για TV να βλέπεις μπάλα στο καφενείο (και να το ευχαριστηθείς ενδεχομένως) 

100hz "true motion" (= κάποια βλακεία με Interpolation δηλαδή δεν ειναι πραγματικά 100hz) δεν αναγράφει πουθενά φωτεινότητα άλλα μάλλον μούφα και το HDR ειναι TV άρα το chroma subsampling μάλλον δεν θα ειναι 4:4:4 ειδικά μιας και δεν το αναφέρει πουθενά. 

Δεν ειναι μόνο για gamers το monitor που περιέγραψα ειναι το τέλειο monitor για γενική χρήση που όμως ποτέ δεν βγήκε όλα έχουν μόνο μερικά απο τα χαρακτηριστικά και δεν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά (εκτός αν με την χρήση του βγάλεις όσα έδωσες μέσα σε ένα χρόνο το πολύ) 

αλλά και έτσι πάλι ειναι ξενέρωτο να μην μπορείς να έχεις την χρυσή τομή ακόμη και αν θες να τα σκάσεις χοντρά 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Regulus είπε

Το "curved" τι το θέλατε....😠

Το curved ειναι must σε ultrawide. Σε 16:9 που εχω δει ειναι καθαρο gimmick. 

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρετε αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών εντός Αττικής, μου να την έχουν στην έκθεση σε λειτουργία;

• Super Moderators
Δημοσ.
38 minutes ago, philos said:

Ξέρετε αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών εντός Αττικής, μου να την έχουν στην έκθεση σε λειτουργία;

Ίσως το Dell Exclusive Store στο Mall, ένα τηλέφωνο για σιγουριά πριν πας.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Ίσως το Dell Exclusive Store στο Mall, ένα τηλέφωνο για σιγουριά πριν πας.

Δεν την έχουν δυστυχώς.

Άραγε με τέτοια ανάλυση και τέτοιες ιντσες, να θέλει upscaling στα Windows;

πχ τώρα είμαι με μια 43ρα 3840x2160 και δεν χρειάζεται να κάνω μεγέθυνση στα Windows.

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, philos said:

Δεν την έχουν δυστυχώς.

Άραγε με τέτοια ανάλυση και τέτοιες ιντσες, να θέλει upscaling στα Windows;

πχ τώρα είμαι με μια 43ρα 3840x2160 και δεν χρειάζεται να κάνω μεγέθυνση στα Windows.

Δεν γνωρίζω δυστυχώς. ¨Παρόμοια" ανάλυση συνήθως βρίσκουμε σε 49αρες UW, οπότε δεν θα μου φαινόταν περίεργο να είναι πράγματι αρκετά μικρό για το μάτι το "native" dpi.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...