tsipuraman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Γεια σας, Εχω ενα λαπτοπ HP 6475b οπου προσφατα προχωρησα σε αλλαγη motherboard. Μετα την αλλαγη, ενω το μηχανημα ξεκιναει κανονικα μου εμφανιζει στην οθονη αυτο : Το παρακαμπτω και αφου ανοιξει τα win10 μετα απο 5 λεπτα σβηνει ο υπολογιστης. Ανοιγοντας απευθειας μου βγαζει μαυρη οθονη ενω ο επεξεργαστης δουλευει κανονικα. Αποσυνδεω μπαταρια και καλωδιο για 15 λεπτα και μετα ανοιγει κανονικα αλλα επαναλαμβανει το ιδιο μοτιβο. Καπου διαβασα οτι μπορει η θερμοαγωγιμη παστα δεν ηταν αρκετη οποτε ανοιξα και ξαναεβαλα παραπνω ποσοτητα αλλα παλι τα ιδια. Εχει κανενας ιδεα τι συμβαινει??? Οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.
kremenarasi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Βγαλε φωτογραφία ολοα οσα αναφέρει.με τα μισά δεν βγάζει άκρη
kremenarasi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 μπορεις να ενημερώσεις το Bios? αυτό γίνεται γιατι το σύστημα δεν αναγνωρίζει το serial/product number. εαν δεν φτιάξει με το update bios πρεπει να τα βαλεις Εσυ. παρε μια γεύση απο εδώ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα