akirawa18 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΑΧΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PC KAI ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΝΑΝ 3800Χ H RYZEN 9 3900X ΓΙΑ ΤΕΖΑ !!!! 😛ΜΕ ΜΗTRIKH B550 TOMAHAWK Η Β550 AORUS PRO ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ Χ ΤΣΙΠΑΚΙ Η ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ??? ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΛΑΞΩ !!!! ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ RAM ΚΑΙ ΤΟΝ Μ2 SAMSUNG 970 500GB ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΑΤREXX 55 MESH RGB MNHMEΣ ΤΙΣ GSKILL 3200MHZ TRIDENT Z RGB CL 16 16 GB NA EΠΕΝΔΥΣΩ ΣΕ ΜΗΤΡΙΚΗ Η ΜΠΑ?? ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΑΞΩ ΕΝΑ ΣΕΤ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ!!!! MOY EXOYN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΕ RYZEN NA ΠΑΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΕ Ι7 10700Κ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ GAMING ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ PC ΘΕΛΩ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ!!!! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από akirawa18
jim_p Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Σου εχει κολλησει το shift στο πληκτρολογιο, κοιταξε πρωτα αυτο.
manolis940 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, akirawa18 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΑΧΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PC KAI ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΝΑΝ 3800Χ H RYZEN 9 3900X ΓΙΑ ΤΕΖΑ !!!! 😛ΜΕ ΜΗTRIKH B550 TOMAHAWK Η Β550 AORUS PRO ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ Χ ΤΣΙΠΑΚΙ Η ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ??? ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΛΑΞΩ !!!! Συμφωνώ και εγώ για το Caps επίσης διάβαζε τι γράφεις γιατί δεν πολυβγαίνει νόημα. Την tomahawk ή την Aorus την έχεις ήδη ; Αν ναι πιθανών κάθεσαι εκεί, χρειάζεται κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για να σου απαντήσει. 11 ώρες πριν, akirawa18 είπε MOY EXOYN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΕ RYZEN NA ΠΑΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΕ Ι7 10700Κ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ !!!!! Ποιος νοσταλγός του ροκ εν ρολ στο έχει πει αυτό ; Κάνα benchmark έχει δει ; Καμιά σύγκριση τιμών έτσι ώστε να έχει άποψη όσον αφορά την απόδοση και στην τιμή; Μήπως ξέχασε τα κόλπα της Intel με τα socket και τα chipset που για ένα καμένο επεξεργαστή μας βάζει είτε να χρυσοπληρώνουμε παλιές μητρικές ή να πετάμε όλο το σύστημα ;
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 φτιαξε τα κεφαλαια και το να γραφεις sos λες και πεθαινει κανεις και try again 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις