nickvas19 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 παίδες καλησπέρα. τα φώτα σας. έδωσα ένα κινητό σε ένα φίλο huwaei. Μετα απο καιρο ο φιλος εκανε μια επαναφορα εργ. ρυθμ. Εγω σε αυτο το κινητο εχω βαλει ενα παλιο κινητο και εναν λογαριασμο gmail που δεν θυμαμαι τον κωδικο. Το εχω συνδεσει με το καινουργιο μαιλ που εχω. Ωστόσο στην ανάκτηση όταν πατάω με email.....και μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση ενω με αναγνωριζει κανονικα. Έψαξα λίγο να βρω που μπορώ να στείλω ένα μαιλ στην gmail. αλλα δεν εβγαλα ακρη. Ξέρει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ ;
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Αν εχεις αποδειξη αγορας του κινητου και ενα μικρο ποσον 15-20 ευρω στο ξεκλειδωνουν
nickvas19 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 ναι ωραία. το γνωρίζω αυτό. θα το κάνω σαν τελευταία λύση. αλλιώς ξέρεις που μπορώ να στείλω μαιλ για εξυπηρέτηση; ή δεν υπάρχει;
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, nickvas19 είπε ναι ωραία. το γνωρίζω αυτό. θα το κάνω σαν τελευταία λύση. αλλιώς ξέρεις που μπορώ να στείλω μαιλ για εξυπηρέτηση; ή δεν υπάρχει; Αυτο που ξερω ειναι οτι η επαναφορά κωδικων γίνετε μεσα απο μια συγκεκριμένη διαδικασία, με εμαιλ ή κινητο επαλήθευσης https://support.google.com/accounts/troubleshooter/2402620?visit_id=637455565497455768-2811931512&hl=el&rd=2 Τωρα για να στειλεις εμαιλ απευθείας στην εταιρεία και να σου λύσουν το πρόβλημα νομίζω δεν γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα