g.kougiou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα! Πρόσφατα αγόρασα από γνωστό σκρουτζομάγαζο ένα Samsung S10+. Στην ενημέρωση λογισμικού φαίνεται τελευταίο "Επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας: 1 Μαρτίου 2020", ενώ έχει έκδοση UI 2.0. Κατά την προσπάθεια ενημέρωσης μου βγάζει ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη. Από άλλους κατόχους του ίδιου τηλεφώνου ξέρω ότι έχουν UI 2.5. Ξέρει κάποιος τί γίνεται και πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση, μιας και σύντομα θα έρθει το Android 11 στη συσκευή; Ευχαριστώ πολύ
paris_chav Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από σήμερα συγκεκριμένα τα s10/s10+/s10e αναβαθμίζονται σε one ui 3.0/android 11. Τι csc βγάζει ότι είναι ; Ποιας χώρας ; Μπορείς πάντα να φλασάρεις ό,τι firmware θες μέσω odin. To ερώτημα όμως είναι γιατί έχει μείνει τόσο πίσω. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από paris_chav
g.kougiou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Βρήκα το OXM. Το τηλέφωνο είναι Ισπανικό (PHE). Χωρίς φλασάρισμα δεν μπορώ να κάνω κάτι;;;
koutsis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, g.kougiou είπε Καλησπέρα! Πρόσφατα αγόρασα από γνωστό σκρουτζομάγαζο ένα Samsung S10+. Στην ενημέρωση λογισμικού φαίνεται τελευταίο "Επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας: 1 Μαρτίου 2020", ενώ έχει έκδοση UI 2.0. Κατά την προσπάθεια ενημέρωσης μου βγάζει ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη. Από άλλους κατόχους του ίδιου τηλεφώνου ξέρω ότι έχουν UI 2.5. Ξέρει κάποιος τί γίνεται και πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση, μιας και σύντομα θα έρθει το Android 11 στη συσκευή; Ευχαριστώ πολύ Ενημέρωση ασφαλείας 1 Μαρτίου είναι όντως πολύ πίσω. Περίεργο που συμβαίνει. Κάνε μια ερώτηση στη samsung...
g.kougiou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Ψάχνοντας λίγο περί CSC... Βρήκα ότι ενημερώσεις κλπ παίρνει από "ελληνικό ξεκλείδωτο" κανάλι (EUR), Αφού το CSC είναι EUR/EUR,EUR/PHE Οπότε λέω να αλλάξω CSC και να βάλω αυτό της Vodafone, μέσω μιας μεθόδου που βρήκα στο ίνετρνετ... Προτείνεται αυτή η λύση ή θα καταστρέψω το τηλέφωνο;;;
paris_chav Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, g.kougiou είπε Ψάχνοντας λίγο περί CSC... Βρήκα ότι ενημερώσεις κλπ παίρνει από "ελληνικό ξεκλείδωτο" κανάλι (EUR), Αφού το CSC είναι EUR/EUR,EUR/PHE Οπότε λέω να αλλάξω CSC και να βάλω αυτό της Vodafone, μέσω μιας μεθόδου που βρήκα στο ίνετρνετ... Προτείνεται αυτή η λύση ή θα καταστρέψω το τηλέφωνο;;; Αν ειναι να το αλλαξεις, δεν το κανεις dbt (γερμανικο) ; Παιρνει παντα πρωτο τις ενημερωσεις. Δεν καταστρεφεις αν αλλαξεις το csc, ουτε καν βγαινεις απ την εγγυηση, δεν γραφει ο knox. Αρκει να σαι σιγουρος οτι ξερεις τι κανεις. Εισαι ; Μπορω να σε βοηθησω να αλλαξεις csc αν θες βοηθεια. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από paris_chav
g.kougiou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και είδα ότι σαν διαδικασία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά σου κάνει factory reset. Έχει η διαδικασία κάτι που θεωρείς ότι πρέπει να προσέξω; Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ένα φίλος έχει το ίδιο τηλέφωνο, αλλά ελληνικής αντιπροσωπείας και σύμφωνα με το CSC (EUR/EUR, EUR/EUR αυτος - EUR/EUR, EUR/PHE εγώ), θα έπρεπε να είχα αναβαθμιστεί κι εγώ σε UI 2.5, όπως εκείνος. Οπότε σκέφτομαι μήπως φταίει τίποτα άλλο... Σ'ευχαριστώ πολύ, πάντως!
paris_chav Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Καλο ειναι να κανεις κι αυτο που ειπε ο @koutsis Μιλα με Samsung Hellas. Παρε τηλ ή στειλε μειλ. Δεν νοειται s10+ να ειναι τοσο πισω σε update και μαλιστα να το βγαζει και ενημερωμενο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα