Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Οι γάτες,απο την εμπειρία μου, έχουν 3 βασικά ένστικτα: 1. το ένστικτο της επιβίωσης - Φαϊ, νερό κλπ 2. Το ένστικτο της "τουαλέτας" - Θέλουν την άμμο τους, καθαρισμένη κλπ 3. Το ένστικτο του κυνηγού Ο γάτος μου, σε τριάρι διαμέρισμα, όλη μέρα τρέχει. Το κυνήγι για αυτόν είναι κάτι μεταξύ παιχνιδιού και ενστίκτου. Οι γάτες, ΠΡΕΠΕΙ να κυνηγήσουν. Για αυτό παίζω μαζί του όσο μπορώ, με το καλάμι. Το θέμα είναι ότι δεν έχω πάντα χρόνο ή όρεξη, οπότε αν ΔΕΝ του ικανοποιώ την ανάγκη του για παιχνίδι-κυνήγι, γίνεται επιθετικός! Μου επιτίθεται , και δεν μιλάμε για χαζοεπίθεση παιχνιδιάρικη, μιλάμε ότι έχω σημάδια στα πόδια και τα χέρια μου απο δαγκωματιές ή χαρακιές. Τα δύο πρώτα, φαντάζομαι ότι θα τα ικανοποιείς στο γατάκι. Σκέψου όμως πολύ καλά το τρίτο. Η περίπτωση αυτή που αναφέρεις με επιθέσεις στα καλά καθούμενα, είναι υπαρκτη αλλά όχι συχνή, σπάνια θα έλεγα. Τώρα για τους λόγους δεν γνωρίζω.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Βάλε τον γάτο μέσα. Αυτό είπε ο άνθρωπος 12 ώρες πριν, ksessalonikios είπε Σε λιγο καιρό που θα αρχίσουν τα δυνατά κρύα θα τον παρω μεσα για αρκετες μερες και βλεποντας πώς περνάνε οι μερες να εχω μια καθαρή αποψη.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Αυτό είπε ο άνθρωπος Και εγω του λέω να τον βάλει μέσα ,τον γάτο.Να μην το σκέφτεται.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Mια χαρά αποφασισμένο τον βλέπω.. Αν ο γάτος δεν τον πάρει στο κυνήγι πιστεύω θα τον κρατήσει!
tartaki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Εννοειται το γάτο μέσα!! Χαχα. Εχω 3 γάτες σε ενα σπίτι 40τμ. Κανενα προβλημα απολύτως. Η μια που την είχα παρει απο δρόμο, ειναι η πιο ησυχη κ ηρεμη απ ολες. Νομίζω οτι απλά βλεπει οτι στο σπίτι ειναι ασφαλής και το φχαριστιεται 😁 Ειναι ανάλογα τον χαρακτήρα του γατιου. Αν κοιμοταν και ηθελε χαδια κτλ σημαίνει οτι μαλλον θελει σπιτι καλύτερα παρά εξω.. Εξω μπορει να εχει και πιο κυνηγετικη διάθεση κ προκειμενου να επιβιώσει (φαγητό, αλλες γατες, ανθρωποι κτλ). Γενικά οι γάτες κοιμούνται πολυ. Αν ήθελε να φύγει θα το καταλάβαινες, θα εκανε σαν παλαβο μεσα στο σπίτι. Μη θεωρεις δλδ οτι αυτό σημαίνει οτι βαριέται απαραίτητα.. Για το χεσιμο οκ, καθάριζε πχ πρωι βραδυ τη τουαλετα και ολα καλα! Επίσης αν εχεις την οικονομικη δυνατότητα, μπορείς να παρεις αμμο απο το πετσοπ που καλύπτει τις μυρωδιες κ ειναι σαν μικροι κοκκοι(εγω παιρνω μια της everclean).
Necrogenisis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Να τον παρεις σπιτι. Τα γατια δεν αποτελουν τημα της ελληνικης πανιδας και καταστρεφουν κυριολεκτικα τα παντα. Σπιτι, στειρωση και καθαρισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα