Προς το περιεχόμενο

ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Θέλω να αγοράσω μια εργαλειοθήκη για ώρα ανάγκης, μη χρειαστώ κάτι, να το έχω εκείνη τη στιγμή.

Μπορείτε να μου προτείνετε μια πολύ καλή εργαλειοθήκη?

Έχω ακούσει για τις Γερμανικές, αλλά θα με ενδιέφερε να πάρω γνώμες. Ευχαριστώ

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για τι εργασία;Υδραυλικά;Ηλεκτρολογικά;Ηλεκτρονικά;Χτίσιμο;Κατεδαφιση;Αυτοκίνητο;Σκάφος;

Υδαραυλικα. Να εχει μεσα γενικα κατσαβιδια ταναλιες γαλλικα κλειδια καβουρια. Γενικα τετοια

Δημοσ.

Καλά το ώρα ανάγκης είναι υποκειμενικό διότι πρέπει να είσαι και γνωστης ορισμένων θεμάτων. 

Ας απαντησει κάποιος υδραυλικός για ώρα ανάγκης τι χρειάζεσαι. Πχ πρέπει να διαθετεις και φλογιστρο για τήξη μετάλλου αν γίνει καμία διαρροή σε εξωτερικό σωλήνα αν είναι εσωτερικός όμως πρέπει να ρίξεις και τον σοβά μέχρι να βρεις την διαρροή, αν μιλάμε για ρακορ και ενώσεις θέλει άλλες γνώσεις. Σε εμένα είχε σπάσει μια βρύση πριν λίγα χρόνια, τελικά μόνο μια τανάλια χρειάστηκα και έναν μηχανισμο μπαταρίας μετά από ώρα πάλης και προσπαθειών για να δω πως θα βρω λυση.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Καλά το ώρα ανάγκης είναι υποκειμενικό διότι πρέπει να είσαι και γνωστης ορισμένων θεμάτων. 

Ας απαντησει κάποιος υδραυλικός για ώρα ανάγκης τι χρειάζεσαι. Πχ πρέπει να διαθετεις και φλογιστρο για τήξη μετάλλου αν γίνει καμία διαρροή σε εξωτερικό σωλήνα αν είναι εσωτερικός όμως πρέπει να ρίξεις και τον σοβά μέχρι να βρεις την διαρροή, αν μιλάμε για ρακορ και ενώσεις θέλει άλλες γνώσεις. Σε εμένα είχε σπάσει μια βρύση πριν λίγα χρόνια, τελικά μόνο μια τανάλια χρειάστηκα και έναν μηχανισμο μπαταρίας μετά από ώρα πάλης και προσπαθειών για να δω πως θα βρω λυση.

Eγώ θέλω μια εργαλειοθήκη με εργαλείας ανάγκης. Δηλαδη να εχει μεσα κατσαβιδια, γαλλικα κλειδια,, καβουρα, ταναλιες, πενσες, βιδες, σφυρι. Καταλαβαινεις τι χρειαζομαι. οχι φλογιστρα και εξιδεικευμενα εργαλεία

Δημοσ.

Για μια ώρα ανάγκης, αρκούν αυτά που είπες.  Μπες σε ένα χρωματοπωλείο και διάλεξε από ένα ανάλογα τις οικονομικές σου δυνατότητές. Βιδες και γενικά αναλώσιμα τα παίρνεις όταν χρειαστούν. Μια και ανέφερες υδραυλικά παρε και λίγο τεφλον να υπάρχει. Αντε και καμιά μονωτική για κανα ηλεκτρολογικο.  Ας πούμε τα βασικά ειναι ένα σετ κατσαβίδια + ηλεκτρολογικο,  ένα γαλλικό κλειδί,  μια πένσα , ένα σφυρί και ένας κάβουρας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γω δεν εχω καταλαβει τι θα σου προσφερει μια καλη γερμανικη εργαλειοθηκη οπως λες...και τι ακριβως σημαινει καλη.σε τι να ειναι καλη; να χωραει πολλα εργαλεια; να κλειδωνει;

αφου δεν εχεις εργαλεια ακομα 😀

Επεξ/σία από georgiouu
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, m.gial είπε

Eγώ θέλω μια εργαλειοθήκη με εργαλείας ανάγκης. Δηλαδη να εχει μεσα κατσαβιδια, γαλλικα κλειδια,, καβουρα, ταναλιες, πενσες, βιδες, σφυρι. Καταλαβαινεις τι χρειαζομαι. οχι φλογιστρα και εξιδεικευμενα εργαλεία

Εργαλεία ανάγκης σε πιο θέμα όμως; 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, m.gial είπε

Έτσι όπως το περιγράφεις, όσο περισσότερα εργαλεία θα έχει μια εργαλειοθήκη τόσο πιο χρήσιμη θα σου είναι.

Κάτι τέτοιο πχ:

https://mr-shop.gr/product/βαλίτσα-εργαλείων-186-τεμαχίων-προσφορά/

Για ποιότητα πάντως μην ρωτήσεις καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...