Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω εναν παλιο εξωτερικο δισκο (wd25001032) ο οποιος ενω παιρνει ρευμα και αναβει το πρασινο λαμπακι δεν τον βλεπουν τα windows.Επισης ενω παιρνει ρευμα ακουγεται ενα μικρο ξεκινημα-σταματημα μεσα του δισκου.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να παρω τα δεδομενα που εχω μεσα στον δισκο ;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να παρω τα δεδομενα που εχω μεσα στον δισκο ;

σε πρώτη φάση να βάλεις ενα λινκ η μια φωτο του δίσκου σε δεύτερη αν βγαίνει από την θήκη να τον βάλεις εσωτερικό στο pc 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hp8 είπε

σε πρώτη φάση να βάλεις ενα λινκ η μια φωτο του δίσκου σε δεύτερη αν βγαίνει από την θήκη να τον βάλεις εσωτερικό στο pc 

αυτος ειναι ο δισκος  το μοντελο το εγραψα πανω, τωρα πως βγαινει δεν εχω ιδεα

western_digital_mdl_wd25001032_001_250gb_external_hard_drive.png

western-digital-mybook-external-usb-0_1_798065e9fcc8da902c42405661277444.jpg

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

ωραια θα το δοκιμασω και επανερχομαι

Πάρτε μια ιδέα και από το YouTube. Έχει αρκετό υλικό.

Δημοσ.

Οποτε ειχα προβλημα με εξωτερικο δισκο , συνηθως εφταιγε το κουτι. Εβγαζες τους δισκους απο μεσα και παιζανε μια χαρα.

Δημοσ.

ο δισκος μολις βγηκε απο το κουτι , τωρα αντε να βρισκω σατα αλλα το συνδεω και επανερχομαι 

ακυρο , ο δισκος δεν παιρνει σατα αλλα καλωδιοταινια την οποια δεν εχω αλλα δεν την υποστηριζει και η μητρικη μου 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

αυτος ειναι ο δισκος 

o δίσκος είναι ide αν δεν έχει η μητρική  αυτήν την δια συνδεση θα πρέπει μέσω κάποιου άλλου υπολογιστή η άλλου ανταπτορα να δοκιμάσεις 

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

δεν εχω ουτε το καλωδιο ουτε την μητρικη οποτε προς το παρων τον αφηνω στην ακρη μεχρι να βρω 

Στην Αθήνα είσαι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...