basilisgate13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 καλησπερα εχω εναν παλιο εξωτερικο δισκο (wd25001032) ο οποιος ενω παιρνει ρευμα και αναβει το πρασινο λαμπακι δεν τον βλεπουν τα windows.Επισης ενω παιρνει ρευμα ακουγεται ενα μικρο ξεκινημα-σταματημα μεσα του δισκου.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να παρω τα δεδομενα που εχω μεσα στον δισκο ;
hp8 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 48 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να παρω τα δεδομενα που εχω μεσα στον δισκο ; σε πρώτη φάση να βάλεις ενα λινκ η μια φωτο του δίσκου σε δεύτερη αν βγαίνει από την θήκη να τον βάλεις εσωτερικό στο pc
basilisgate13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, hp8 είπε σε πρώτη φάση να βάλεις ενα λινκ η μια φωτο του δίσκου σε δεύτερη αν βγαίνει από την θήκη να τον βάλεις εσωτερικό στο pc αυτος ειναι ο δισκος το μοντελο το εγραψα πανω, τωρα πως βγαινει δεν εχω ιδεα
hp8 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) έχω αυτόν παρομοιος https://www.amazon.com/Western-Digital-WDBAAH0010HCH-MYBOOK-EXERNAL/dp/B002KQ3SNS ξεκουμωνεις απο τα πλαγια πισω και το τραβας Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από hp8
basilisgate13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, hp8 είπε έχω αυτόν παρομοιος https://www.amazon.com/Western-Digital-WDBAAH0010HCH-MYBOOK-EXERNAL/dp/B002KQ3SNS ξεκουμωνεις απο τα πλαγια πισω και το τραβας ωραια θα το δοκιμασω και επανερχομαι
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε ωραια θα το δοκιμασω και επανερχομαι Πάρτε μια ιδέα και από το YouTube. Έχει αρκετό υλικό.
mphxths Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Οποτε ειχα προβλημα με εξωτερικο δισκο , συνηθως εφταιγε το κουτι. Εβγαζες τους δισκους απο μεσα και παιζανε μια χαρα.
basilisgate13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 ο δισκος μολις βγηκε απο το κουτι , τωρα αντε να βρισκω σατα αλλα το συνδεω και επανερχομαι ακυρο , ο δισκος δεν παιρνει σατα αλλα καλωδιοταινια την οποια δεν εχω αλλα δεν την υποστηριζει και η μητρικη μου
mphxths Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Για ριξε φωτογραφια του δισκου και ειδικα το σημειο συνδεσης του..να δουμε για τι δισκο μιλαμε.
hp8 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε αυτος ειναι ο δισκος o δίσκος είναι ide αν δεν έχει η μητρική αυτήν την δια συνδεση θα πρέπει μέσω κάποιου άλλου υπολογιστή η άλλου ανταπτορα να δοκιμάσεις 1
basilisgate13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 δεν εχω ουτε το καλωδιο ουτε την μητρικη οποτε προς το παρων τον αφηνω στην ακρη μεχρι να βρω
snbblp Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε δεν εχω ουτε το καλωδιο ουτε την μητρικη οποτε προς το παρων τον αφηνω στην ακρη μεχρι να βρω Στην Αθήνα είσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα