elmario88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα και καλες γιορτες, Ακουστε το εξης κουφο: Εχω ενα φαναρακι LED με μπαταριες διπλα στην Τν ,με προσομοιωση φωτιας. ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ φορα που το ανοιγω χαλαει ελαχιστα το σημα στην τηλεοραση,ειδικα στα hd καναλια..Δεν παιζει να ειναι τυχαιο,γιατι το εχω δοκιμασει απειρες φορες. (Turbox Tv) Καμια ιδεα τι μπορει να παιζει; Ευχαριστω,
htaccess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Πολύ απλά, κάνει παρεμβολές. Αν θέλεις πολλές λεπτομέριες, IEC/EN60601 (electromagnetic immunity protection).
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 58 minutes ago, elmario88 said: Καλησπερα και καλες γιορτες, Ακουστε το εξης κουφο: Εχω ενα φαναρακι LED με μπαταριες διπλα στην Τν ,με προσομοιωση φωτιας. ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ φορα που το ανοιγω χαλαει ελαχιστα το σημα στην τηλεοραση,ειδικα στα hd καναλια..Δεν παιζει να ειναι τυχαιο,γιατι το εχω δοκιμασει απειρες φορες. (Turbox Tv) Καμια ιδεα τι μπορει να παιζει; Ευχαριστω, παρεμβολες.και το led μπορει οτι να ναι αλλα και η tv οταν ειναι turbox απορω τι προτυπα εχει . tuvlo x δηλαδη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα