Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, καλή χρονιά, έκανα μια αγορά με δόσεις τέλη Νοεμβρίου αλλά λόγω έλλειψης προϊόντων την ακύρωσα μετά από 4 μέρες, 15 Δεκεμβρίου είδα την επιστροφή της πρώτης δόσης και τέλη Δεκεμβρίου τράβηξαν δεύτερη δόση, πως γίνεται να τράβηξαν δεύτερη δόση εφ όσον το ποσό χρεώθηκε ολόκληρο από την πρώτη μέρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως γίνεται να πλήρωσες σε δόσεις και να τραβήχτηκε όλο όπως λες; Βασικά χρεώθηκε όλο αλλά κάθε μήνα εμφανίζεται η δόση.

Δε μου έχει τύχει ποτέ αλλά απ ότι λένε αρκετοί το σύστημα με τις δόσεις λειτουργεί έτσι. Αν ακυρώσεις την αγορά, δε σου επιστρέφονται τα χρήματα αμέσως.

Η για να το πούμε σωστα (επειδή δε σου έχουν τραβήξει χρήματα στην πραγματικότητα, λόγω του ότι είναι πιστωτική) δεν επανέρχεται το πιστωτικό όριο άμεσα.

Αν ήταν 12 δόσεις, κάθε μήνα θα σου "επιστέφονται". Αυτό δυστυχώς σου δημιουργεί πρόβλημα διότι μπορεί να μην έχεις υπόλοιπο για να βάλεις άλλες δόσεις για κάτι άλλο.

Είναι από τα πιο ηλίθια πράγματα 

Επεξ/σία από Bitbit
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Bitbit είπε

πως γίνεται να πλήρωσες σε δόσεις και να τραβήχτηκε όλο όπως λες; Βασικά χρεώθηκε όλο αλλά κάθε μήνα εμφανίζεται η δόση.

Δε μου έχει τύχει ποτέ αλλά απ ότι λένε αρκετοί το σύστημα με τις δόσεις λειτουργεί έτσι. Αν ακυρώσεις την αγορά, δε σου επιστρέφονται τα χρήματα αμέσως.

Η για να το πούμε σωστα (επειδή δε σου έχουν τραβήξει χρήματα στην πραγματικότητα, λόγω του ότι είναι πιστωτική) δεν επανέρχεται το πιστωτικό όριο άμεσα.

Αν ήταν 12 δόσεις, κάθε μήνα θα σου "επιστέφονται". Αυτό δυστυχώς σου δημιουργεί πρόβλημα διότι μπορεί να μην έχεις υπόλοιπο για να βάλεις άλλες δόσεις για κάτι άλλο.

Είναι από τα πιο ηλίθια πράγματα 

Ωραία για να καταλάβω εγώ αγόρασα κάτι με 80€ το υπόλοιπο μου έπεσε στα 920€ σε 4 δόσεις πρέπει να μου επιστραφούν 20€ το μήνα, μέσα Δεκεμβρίου επιστράφηκαν 20€ και τέλη Δεκεμβρίου αφαιρέθηκαν 20€ για την δεύτερη δόση θεωρητικά δεν επιστράφηκε τίποτα εφ όσον η επιστροφή τραβήχτηκε από την δεύτερη δόση και το υπόλοιπο παραμένει 920€ στην κάρτα, δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι; Συγνώμη αλλά είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ πιστωτική, το υπόλοιπο θα συμπληρωθεί στο τέλος των δόσεων; 

Δημοσ.

Βασικά δε πρόκεται να πληρώσεις κάτι, μην αγχώνεσαι.

Το μόνο κακό είναι ότι ενώ μπορεί να είχες πριν 1000€ όριο για δόσεις. τώρα έχεις 920€, τον άλλο μήνα θα έχεις 940€ και πάει λέγοντας.

φαντάσου όμως να έκανες μια αγορά 1000€ με δόσεις και να την ακύρωνες για να πάρεις κάτι άλλο. εκεί θα είχες πρόβλημα διότι δε θα είχες διαθέσιμο ποσό. Θα έπρεπε να περιμένεις μήνα με το μήνα να επανέλθει.

Επίσης μη μπερδεύεις, άλλο το όριο για δόσεις και άλλο για εφαπαξ αγορές.

λογικά τώρα κάθε μήνα θα βλέπεις τη χρέωση (20€) και μετά την επιστροφή. Μπορει να μη γίνεται και άμεσα και να περνάνε κάποιες μέρες. εγώ έχω δει χρέωση και μετά από 4 μέρες

Δημοσ.
Στις 6/1/2021 στις 2:48 ΜΜ, Bitbit είπε

Το μόνο κακό είναι ότι ενώ μπορεί να είχες πριν 1000€ όριο για δόσεις. τώρα έχεις 920€, τον άλλο μήνα θα έχεις 940€ και πάει λέγοντας.

φαντάσου όμως να έκανες μια αγορά 1000€ με δόσεις και να την ακύρωνες για να πάρεις κάτι άλλο. εκεί θα είχες πρόβλημα διότι δε θα είχες διαθέσιμο ποσό. Θα έπρεπε να περιμένεις μήνα με το μήνα να επανέλθει.

λογικά τώρα κάθε μήνα θα βλέπεις τη χρέωση (20€) και μετά την επιστροφή. Μπορει να μη γίνεται και άμεσα και να περνάνε κάποιες μέρες. εγώ έχω δει χρέωση και μετά από 4 μέρες

Καλησπέρα, εκδόθηκε σήμερα ο λογαριασμός και φαίνεται ότι χρωστάω δύο δόσεις, δεν έχει επανέλθει το ποσό της πιστωτικής καθόλου παραμένει όσο πόσο δεσμεύτηκε την ημέρα της αγοράς, μήπως έγινε καμία βλακεια; Σύμφωνα με όσα λες θα έπρεπε να έχω 940 και μέχρι τέλος του μήνα 960 εφ όσον η επόμενη επιστροφή θα γίνει στις 15,αλλά παρόλα αυτά το ποσό είναι της αρχικής χρέωσης; 

Δημοσ.
Στις 6/1/2021 στις 2:48 ΜΜ, Bitbit είπε

Νταξει βρήκα λύση μου είπαν ότι άργησε να γίνει η επιστροφή από τον έμπορο γιαυτό και εγώ δεν είδα τον αντιλογισμο, και επίσης πλήρωσα και την 1η δόση κανονικά που θα την δω σαν πλεόνασμα μου είπαν στο τέλος των δόσεων. 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, QuikSilver_X είπε

Νταξει βρήκα λύση μου είπαν ότι άργησε να γίνει η επιστροφή από τον έμπορο γιαυτό και εγώ δεν είδα τον αντιλογισμο, και επίσης πλήρωσα και την 1η δόση κανονικά που θα την δω σαν πλεόνασμα μου είπαν στο τέλος των δόσεων. 

άρα όλα καλά. Κλασικές καθυστερήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...