Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, έχω κάνει το παλιό μου Desktop Server, απλά εκεί που είναι τοποθετημένος τώρα είναι αρκετά δύσκολο να περαστεί καλώδιο ethernet (μήκος > 20 μέτρα/άλλος όροφος)

Τώρα βολεύομαι με ένα Level One WiFi 4 (n) USB στικάκι, just gets the job done..

Σκεφτόμουν να προσθέσω μια PCI - E κάρτα με κεραίες εξωτερικές, προκειμένου να έχω καλύτερη ταχύτητα, έστω και στην 2.4GHz μπάντα όπου έχει φουλ σήμα, στην 5άρα πιάνει 2/4 γραμμές σήμα.., γιατί όταν μπαίνω απομακρυσμένα (ακόμα και από το ίδιο δίκτυο) κάνει κάτι κολλήματα στην εικόνα, αποσυνδέσεις δεν έχω, οπότε σκέφτηκα πως είναι bottleneck?

Ψάχνοντας σε γνωστή σελίδα αναζήτησης τιμών, διαβάζοντας και σχόλια, λένε διάφορα περί συμβατότητας κλπ

Τώρα χρησιμοποιώ ένα Ubiquiti AP AC LR, όπου από αυτό έχει αναλάβει το δίκτυο εδώ και λίγο καιρό

Υπάρχει καμία πρόταση; Ειδικότερα εάν την έχετε δοκιμάσει;

Δημοσ.

συμβατοτητα με τι; μιa dual band pci express card  θες απο καμια σοβαρη εταιρεια.υπαρχει και η λυση powerline αλλα δεν μπορω να σου πω ποιο θα παιξει καλυτερα.

1 hour ago, Kozanitis1 said:

Καλησπέρα στην ομάδα, έχω κάνει το παλιό μου Desktop Server, απλά εκεί που είναι τοποθετημένος τώρα είναι αρκετά δύσκολο να περαστεί καλώδιο ethernet (μήκος > 20 μέτρα/άλλος όροφος)

Τώρα βολεύομαι με ένα Level One WiFi 4 (n) USB στικάκι, just gets the job done..

Σκεφτόμουν να προσθέσω μια PCI - E κάρτα με κεραίες εξωτερικές, προκειμένου να έχω καλύτερη ταχύτητα, έστω και στην 2.4GHz μπάντα όπου έχει φουλ σήμα, στην 5άρα πιάνει 2/4 γραμμές σήμα.., γιατί όταν μπαίνω απομακρυσμένα (ακόμα και από το ίδιο δίκτυο) κάνει κάτι κολλήματα στην εικόνα, αποσυνδέσεις δεν έχω, οπότε σκέφτηκα πως είναι bottleneck?

Ψάχνοντας σε γνωστή σελίδα αναζήτησης τιμών, διαβάζοντας και σχόλια, λένε διάφορα περί συμβατότητας κλπ

Τώρα χρησιμοποιώ ένα Ubiquiti AP AC LR, όπου από αυτό έχει αναλάβει το δίκτυο εδώ και λίγο καιρό

Υπάρχει καμία πρόταση; Ειδικότερα εάν την έχετε δοκιμάσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμβατότητα με Windows 10, drivers, χρήστες λένε πως μια δουλεύει μια όχι..

Σοβαρή εταιρεία; όπως;

Αν είναι να πάω γύρω στα 40-50 ευρώ, πιο αξιόπιστη θεωρείται η ασύρματη λύση ή powerline αντίστοιχου ή λίγο μεγαλύτερου κόστους, όπου στη ίδια φάση (μονοφασικό) είναι όλοι οι λαμπτήρες LED (παράσιτα;), αλλά γενικότερα δεν υπάρχουν προς το παρόν συσκευές που να προκαλούν πολλές αρμονικές κλπ.., είναι και το δίκτυο βέβαια ένας παράγοντας

Θα έλεγα πως η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι πολύ καλή για τα δεδομένα, χρονολογίας περί το 90κατι, απροβλημάτιστη

Επεξ/σία από Kozanitis1
Δημοσ.

Fritz, d link,netgear, μην πας να παρεις πχ turbo x.και tp link μπορεις να πας.δεν μπορω να ξερω ποσο καλα θα παιξει το powerline ή ποσο καλα θα παιξει το ασυρματο σου για να δουμε ποιο ειναι καλυτερο. οτι θα βαλεις αλλη καρτα δεν σημαινει οτι ξαφνικα θα εχεις καλυτερο σημα απο οτι με την προηγουμενη καρτα.

16 hours ago, Kozanitis1 said:

Συμβατότητα με Windows 10, drivers, χρήστες λένε πως μια δουλεύει μια όχι..

Σοβαρή εταιρεία; όπως;

Αν είναι να πάω γύρω στα 40-50 ευρώ, πιο αξιόπιστη θεωρείται η ασύρματη λύση ή powerline αντίστοιχου ή λίγο μεγαλύτερου κόστους, όπου στη ίδια φάση (μονοφασικό) είναι όλοι οι λαμπτήρες LED (παράσιτα;), αλλά γενικότερα δεν υπάρχουν προς το παρόν συσκευές που να προκαλούν πολλές αρμονικές κλπ.., είναι και το δίκτυο βέβαια ένας παράγοντας

Θα έλεγα πως η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι πολύ καλή για τα δεδομένα, χρονολογίας περί το 90κατι, απροβλημάτιστη

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...